Alkis1012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα φίλοι μου αγορά νέου κινητού και χρειάζομαι την βοήθεια σας ποσό 150 (άντε λίγο παραπάνω αν χρειαστεί) χρήση απολύτως βασική, ιντερνετ και καθόλου παιχνίδια Οθόνη max 5 ίντσες αλλά θα προτιμούσα μικρότερη κάμερα την καλύτερη δυνατή αυτονομία την καλύτερη δυνατή αγορά καινούργιου και από Ελλάδα Sar το χαμηλότερο δυνατό όλα τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
saruman123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα φίλοι μου αγορά νέου κινητού και χρειάζομαι την βοήθεια σας ποσό 150 (άντε λίγο παραπάνω αν χρειαστεί) χρήση απολύτως βασική, ιντερνετ και καθόλου παιχνίδια Οθόνη max 5 ίντσες αλλά θα προτιμούσα μικρότερη κάμερα την καλύτερη δυνατή αυτονομία την καλύτερη δυνατή αγορά καινούργιου και από Ελλάδα Sar το χαμηλότερο δυνατό όλα τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/176006-xiaomi-redmi-4a-32gb-dual-sim-grey-&-mi-powerbank-5000mah
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα