chill Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω πάρα πολλά χρόνια να ασχοληθώ με το live καθότι οι τελευταίες εμπειρίες μου προ χρόνων δεν ήταν οι καλύτερες και δεν πλησιάζαν καν στο ελάχιστο το 2k. Βλέποντας το demo στο store την περασμένη εβδομάδα είπα να το κατεβάσω αν και προς στιγμήν ήμουν έτοιμος να το απορρίψω λόγο όγκου (13gb?) λέγοντας έλα μωρέ live είναι - πατάτα..... ΩΙΜΕ!!! Κατέβασα το demo και καραγούσταρα να το πω; Το mode αυτό που χτίζεις παίχτη από το μηδέν είναι τόσο immersive και τόσο αληθοφανές που εξεπλάγην ευχάριστα. Rpg like φάση σε stats, ειδικά abilities ανάλογα το ματς, συζητήσεις με sms, real videos από δημοσιογράφους και αληθινά μπασκετικά γηπεδάκια street, κολεγιακά. Τρομερή αίσθηση...πράγμα απίστευτο για ένα demo! To mode αυτό παρουσιάστηκε και στο fifa πέρσι αλλά κλικ μου κανε στο live. Οπτικά θεωρώ ότι το 2k θα είναι ανώτερο αλλά λέω να δώσω μια ευκαιρία στο live εξαιτίας αυτού το mode. Εσάς πως σας φάνηκε; Demo από το 2k θα δούμε;
teofross Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ κατέβασα το ντεμο & το έχω παίξει αρκετα.Φετος δείχνει ότι έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά ,καμία σχέση με τα προηγούμενα χρονια.Θα είναι η 1η φορά μετα από 10+ χρόνια που θα το πάρω αντί του 2κ. (Επειδή θα έχω χρόνο μόνο για 1 μπάσκετ) Είναι πολύ ευχαριστο,πολύ ωραία γραφικά & ήχος ,ατμόσφαιρα & έχουν κάνει φοβερή βελτίωση στα animations,στις post moves.Επίσης έχουν φτιάξει πολύ ωραίο σύστημα στην άμυνα οπού παίζει ρόλο μεγάλο η θέση που έχει ο αμυντικός μπροστά από τον επιθετικό για να τον μαρκάρει ή για να καταλήξει σε κλέψιμο. Όπως επίσης πολύ ωραίο φαίνεται & το “One” αν & περισσότερο θα ασχοληθω με το Franchise mode
Πανος999 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Κανατε αναζητηση στο store κ σας το εβγαλε? 1
Erevus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μακάρι να βγει επιτέλους ένα καλό Live γιατί πολλή σαπίλα φάγαμε από το 2Κ (ρωτήστε τον nzeppos να σας πει καλύτερα!)
alimentas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Απ οτι βιντεο εχω δει σε ολα μου φαινεται πολυ πιο διασκεδαστικο απ το 2κ.Ενα πραγμα οπως εδειχνε το 2κ προ 10ετιας εναντι του live.Βγαζει μια φρεσκαδα και μια διαφοερτικοτητα στ animations. Δυστηχως ομως η ea γραφει τους pcακηδες εκει που δεν πιανει μελανι οποτε αναγκαστικα 2κ απ τον θειο. 1
gs_ps4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Κανατε αναζητηση στο store κ σας το εβγαλε? εγω σημερα δεν το βρηκα μια φορα!
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ανέβηκε και το demo του 2k με ονομασία prelude το οποίο δίνει κανονικά trophies (!!!). Έχει όμοιο mode με το the one του Live το οποίο επίσης μου άρεσε αρκετά. Δεν ξέρω αν ανοίγει και ματς nba κανονικά μετά το πέρας του όπως στο live για να συγκρίνω βαθύτερα τους τίτλους. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα σε ποιο game θα ρίξω τα γκάφρα μου - ίσως να περιμένω μέχρι και το black friday του psn - για την ώρα μια χαρά την βγάζω με GSW vs CC στο live . Γενικώς και οι δυο τίτλοι εκ πρώτης όψεως μου φαίνονται καλοί. 1
gs_ps4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ανέβηκε και το demo του 2k με ονομασία prelude το οποίο δίνει κανονικά trophies (!!!). Έχει όμοιο mode με το the one του Live το οποίο επίσης μου άρεσε αρκετά. Δεν ξέρω αν ανοίγει και ματς nba κανονικά μετά το πέρας του όπως στο live για να συγκρίνω βαθύτερα τους τίτλους. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα σε ποιο game θα ρίξω τα γκάφρα μου - ίσως να περιμένω μέχρι και το black friday του psn - για την ώρα μια χαρά την βγάζω με GSW vs CC στο live . Γενικώς και οι δυο τίτλοι εκ πρώτης όψεως μου φαίνονται καλοί. το ΕΒΑΛΑ και εγω να το δω το demo εγω ηθελα να δω το nba Live 18 ομως το εχει δει καποιος να μας γραψει εντυπωσεις γιατι εγω δε το βρισκω....
teofross Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 το ΕΒΑΛΑ και εγω να το δω το demo εγω ηθελα να δω το nba Live 18 ομως το εχει δει καποιος να μας γραψει εντυπωσεις γιατι εγω δε το βρισκω.... Ναι φίλε μου, έχει βγει εδώ & πολλές ημερες.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το βρισκεις.Εαν πας στα games\demos το βγάζει στα πρώτα πρώτα. Για την ερώτηση σου σχετικά με το πως παίζει, για εμένα είναι πάρα πολύ καλό. Καταρχήν να σου πω ότι σαν μπασκετικος fan πάντα έπαιζα live από το 95.Το 2κ όμως (για μένα)ειδικά από το 2005 δεν είχε αντίπαλο Αφιερώνω κάθε χρόνο αρκετό στο nba2k που είναι καλο.Φετος μετα το ντεμο του live θα είναι η 1η φορά μετά από το 2005 που δεν θα αγοράσω το 2κ & θα αγοράσω για αρχή το live.Όχι ότι το 2κ δεν αξίζει αλλά επειδή έχω χρόνο να ασχοληθώ με ένα μπάσκετ παίζοντας το ντεμο του live έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημενος.Καταπληκτικα γραφικά & ήχος ,φοβερή ατμόσφαιρα, τρομερό post play ,κινήσεις, πολύ καλό cpu AI , νιώθεις γενικότερα λες & είσαι μέσα στο παιχνίδι & το ζεις, νέο πολύ ωραίο mode στην άμυνα με αποκορύφωμα τα κλεψίματα που δεν είναι πλέον στην τύχη & άμα μπεις σωστά μπροστά από τον επιθετικό (αν ενεργοποιήσεις το visual) σου δείχνει με πράσινο βελάκι ότι έχεις κλείσει σωστά τον δρόμο του & εάν εκεί δοκιμάσεις για κλέψιμο έχεις πολλές πιθανότητες αντί για φάουλ να κλέψεις σε αντίθεση όταν είναι κόκκινο θα κάνεις φαουλ.Δεν φαίνεται να έχει αυτό το σπαστικό «κλέψιμο» που είχε το 2κ όταν έπαιζες με το cpu οπού για να είναι ανταγωνιστικό γινόντουσαν κάτι «θαύματα» από το cpu AI σε άμυνα & επίθεση που σου έσπαγαν τα νευρα.Νιωθεις ότι έχεις αρκετό έλεγχο στους παίκτες. Δεν περίμενα πραγματικά μετα από τα live που έβγαζαν τα τελευταία χρόνια ,ότι θα έβγαζαν κάποια στιγμή κάτι τόσο καλό που θα με κάνει να το προτιμήσω από το 2κ 2
chill Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ όπως έγραψα και στο αρχικό post εξεπλάγην ευχάριστα με το live αλλά θεωρώ το 2k ανώτερο. Το the one θα ήταν αυτό που θα με οδηγούσε στο live αλλά έχει όμοιο mode και το 2k (με τον DJ) αν και rpg elements βλέπω μόνο στο live but still...... Γενικότερα μάλλον με κερδίζει και το δίδυμο από πίσω, kobe και shaq αντίθετα με τον harden που δεν πολυγουστάρω. Όταν έπαιξα το prelude και βρέθηκα στο bootcamp με τα γκράφιτι του bird και του kobe είπα this is it! Γενικά πάντως και τα δυο φαίνονται πολλά υποσχόμενα και αυτό είναι καλό. Πιθανόν να περιμένω μέχρι το black friday να τα πάρω και τα δυο, δεν ξέρω αλλά έχω τρελή όρεξη για μπάσκετ (μάλλον λόγω αποχής από το συγκεκριμένο είδος για μια τριετία τώρα). Μεγάλο μείον που δεν θα δούμε πουθενά φέτος euroleague teams.
privateer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Παιζοντας και τα 2 demos νομιζω το 2κ είναι λιγο καλυτερο. Κυριως γιατι το Post play του live είναι ανυπαρκτο. Γενικα παντως το live θα είναι ενας ακομη λογος που θα με κανει να βαλω ea access.
teofross Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Παιζοντας και τα 2 demos νομιζω το 2κ είναι λιγο καλυτερο. Κυριως γιατι το Post play του live είναι ανυπαρκτο. Γενικα παντως το live θα είναι ενας ακομη λογος που θα με κανει να βαλω ea access. Φιλε μου δεν συμφωνω για το ανυπαρκτο post play.Εχει παρα παρα πολες κηνησεις.Ετσι φοβομουν & εγω αλλα το καταλαβα μονο οταν πηγα στο Mode που κανεις ελευθερα σουτ & κηνησεις & εκει αν αφιερωσεις κανα 5-10 λεπτο θα το δεις & εσυ.Γιατι αν δεν ξερεις πως, δεν μπορεις να κανεις τις post moves στο 5 vs 5 & καταληγεις να κανεις ολο hook shot.Στην ουσια θα δεις οτι δεν υπαρχει καποια κηνηση post που να μην την εχει!
teofross Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω το game από τις 15 που κυκλοφορησε.Ειναι καλύτερο από το ντεμο σε όλους τους τομεις.Με το ONE έχω ασχοληθεί λίγο μόνο μέχρι 2 ματς έχω παίξει μέχρι τώρα όσο δηλαδή & στο ντεμο.Εχω ξεκινήσει franchise σε ΑllStar level.Πραγματικά ένα από τα πιο διασκεδαστικά αθλητικά παιχνίδια που έχω παιξει.Καταπληκτικα γραφικά & ατμόσφαιρα, πολύ καλός ηχος.Σχετικα με τον σχολιασμό είναι πολύ «ζωντανός» & ρέει ανάλογα με το τι γίνεται στο παρκε.Ειναι δηλαδή πολύ ζωντανός & δεν είναι απλά κάποιες ατακες.Νιωθεις ότι συμβαδίζει με την ροή του παιχνιδιού ανάλογα με το πως εξελίσσεται η κάθε φαση.Απιθανες post moves σε επίπεδο 2κ & ακόμα καλύτερες, φοβερά τελειώματα, πολύ ωραίος ρυθμός κάθε ομάδα έχει διαφορετικό στυλ παιξιματος.Στην άμυνα είναι πολύ ωραίο το σύστημα που έχουν φτιάξει & πλέον δεν παίζεις άμυνα στην «τύχη».όλα είναι θέμα σωστής θέσης & attributes των παικτων.Στο τελευταίο αξίζει να σταθεί κάποιος διότι ισχύει ότι & στο κανονικό παιχνιδι.Τα mismatch κάθε τύπου είναι εμφανέστατα & έχουν ισχύ στην πραξη.Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να μείνει ένας C,PF με έναν point guard μέσα στην ρακέτα & ο ψηλός να μην καταφέρει να σκοράρει με Post move.To ίδιο ανάποδα αν έχει ο κοντός τον ψιλό μακριά από το καλαθι,θα τον περάσει πιο εύκολα στην ταχύτητα σε τέτοιες περιπτώσεις η άμυνα θέλει βοήθεια για να βγει. Γενικά το gameplay είναι πραγματικά απιθανο.Δεν περίμενα ότι θα κατάφερνε η ΕΑ να βγάλει ένα μπάσκετ που θα με έκανε να το προτιμήσω από το 2κ. (Δεν λέω ότι το 2κ δεν είναι δύναμη…) Προβληματάκια υπάρχουν όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο μέχρι τώρα & με την άλλη εταιρεία, όπως πχ Εάν πριν το παιχνίδι βάλεις OFF τα auto subs,μετα δεν κάνει αλλαγές το cpu για έναν ολόκληρο αγώνα.(Παίζω 12 λεπτά).Τα blocks είναι overpowered & πολλά αλλά θεωρώ ότι μετα από λίγες ημέρες η ΕΑ θα βγάλει ένα patch που θα τα διορθωνει.Ελπιζω να μην χαλάσει τίποτα άλλο J 1
chill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Με την τιμή ρε φίλε τι έγινε? 46 κάτι δεν ήταν στο store? Πως σκατά βρέθηκε στο 70αρι....
FernandoGr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 46 για preorder, μετά την κυκλοφορία πήγε στα γνωστά επίπεδα... Στο Σκρουτζ εν το μεταξύ έχει 59 και 51 το 2k... Πολύ καλό το live18, σίγουρη αγορά για όταν πέσει λίγο η τιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα