Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω ενα blog υπο κατασκευή θέλω εκει που έχει στο τέλος καθε θέματος το box που είναι να αφήσει σχόλια ο αναγνώστης να εχει  buttons social login ώστε να συνδεθεί και να αφήσει σχόλια 

με ποιο plugin γίνεται αυτο ακόμα και premium 

εχεται κάποια ιδέα?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Κανε μια αναζητηση στο Google ή στην ενσωματωμενη αναζητηση στο wordpress για plugins. Κατι σε "social share posts" θα βγαλει αρκετα.

Δημοσ.

Κανε μια αναζητηση στο Google ή στην ενσωματωμενη αναζητηση στο wordpress για plugins. Κατι σε "social share posts" θα βγαλει αρκετα.

δεν καταλαβες δεν θελω να το κανουν share θελω για να μπορεσουν να αφησουν comments να χρειαζεται να συνδεθουν με τα social profile τους ωστε να αφησουν comments

Δημοσ.

Γεια και χαρά σε όλους

Να ρωτήσω και εγώ κατι και πιστεύω με την βοήθεια σας θα το λυσω το προβλημα μου.

Στο site μου οταν μπαινω διαχειριση μου ανοιγει το μενού σε ολοκληρη την επιφάνεια εργασιας και δεν μπορω ουτε αρθρο νεο να βαλω ουτε άλλη ρυθμιση να κάνω.

Οταν κάνω απ οτην πλαινη μπαρα κύλιση προς  τα κάτω το χρώμα του μενού καλύπτει την μισή σελίδα οπότε και πάλι δεν μπορω να κάνω τίποτα

Σας επισυνάπτω και μια φωτογραφια.

Αν ειναι θεμα κώδικα δεν  το ξέρω ουτε έχω γνώση επ αυτού.

Ελπίζω στην βοήθεια σας

Εΰχαριστω πολύpost-172410-0-07851700-1504543085_thumb.jpg

Δημοσ.

1) Το προβλημα σου ειναι ασχετο με το συγκεκριμενο thread. Για καλυτερη βοηθεια σου προτεινω να φτιαξεις νεο thread.

2) Κατι εχεις κανει και εχει "σπασει" το css στο διαχειριστικο. Για αρχη δοκιμασε να απενεργοποιησεις ολα τα plugins που εχεις εγκατεστημενα. Αν το προβλημα διορθωθει, τοτε ξεκινα και ενεργοποιησε τα παλι αλλα ενα-ενα μεχρι να βρεις ποιο plugin δημιουργει το προβλημα αυτο. Αν το προβλημα δεν διορθωθει, τοτε δοκιμασε να κανεις εγκατασταση του Wordpress απο την αρχη.

Δημοσ.

Δοκιμασε να μπεις στη σελιδα σου και προσθεσε αυτο στο τελος: /wp-admin/plugins.php

Λογικα θα σου ανοιξει στην σελιδα με τα plugins. Απο εκει μπορεις να τα απενεργοποησεις. Αν παλι οχι, τοτε πρεπει να συνδεθεις με FTP και να μετονομασεις τον φακελο plugins σε plugins2. Με αυτο τον τροπο απενεργοποιουνται ολα αυτοματα. Τον φακελο αυτο, θα τον βρεις μεσα στο www/wp-content/plugins

Μετα συνδεσου παλι στο διαχειριστικο και ξανα μετονομασε τον φακελο απο plugins2 σε plugins.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...