Green Dragon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 230 ευρώ2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing, f/b, messenger, viber, winbank3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5' ίντσες τουλάχιστον4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οπωσδήποτε6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με πειράζει8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν με πειράζει9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναί10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Δεν με πειράζει12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μόνο από Ελλάδα13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο. Δώστε τη βοήθειά σας να διαλέξω για τη σύζυγο, να πάρω κάτι καλό, για να μην έχω γκρίνιες.
Mechanig91 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα !τσεκαρε απο εδω σιγουρα θα βρεις αυτο που θελεις σε καλη τιμη.https://www.kimovil.com/el/ Εγω θα σου προτεινα αυτο :https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-le-max-2
arcadian61 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα ! τσεκαρε απο εδω σιγουρα θα βρεις αυτο που θελεις σε καλη τιμη.https://www.kimovil.com/el/ Εγω θα σου προτεινα αυτο : https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-le-max-2 Θα το πρότεινα και εγώ, αλλά θέλει μόνο από Ελλάδα. 1
kostasSTi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ προτίμησα το Redmi Note 4 για τη σύζυγο και το έχει ερωτευτεί. Αξιοπρεπέστατο σε όλα: και καλή κάμερα και 32GB, 3gb ram και ραδιόφωνο (που οι περισσότερες γυναίκες θέλουν) και dual sim ΑΝ χρειαστεί στο μέλλον και τεράστια μπαταρία (4100) η οποία βγάζει άνετα πάνω από 2 ημέρες. Εξαιρετικό σε όλα του. Tip: MHN κάνεις το λάθος να πάρεις την έκδοση με τον Mediatek επεξεργαστή. Προτίμησε αυτά που γράφουν Snapdragon. https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2017 από kostasSTi 2
haHa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλλον το πιο δυνατο σε αυτα τα χρηματα: LG X Mach 1
saruman123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 230 ευρώ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing, f/b, messenger, viber, winbank 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5' ίντσες τουλάχιστον 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οπωσδήποτε 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με πειράζει 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν με πειράζει 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναί 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Δεν με πειράζει 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μόνο από Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο. Δώστε τη βοήθειά σας να διαλέξω για τη σύζυγο, να πάρω κάτι καλό, για να μην έχω γκρίνιες. Μιας και είναι για γυναίκα και όπως και να έχει σίγουρα η γκρίνια θα υπάρχει,εγώ λέω να πας εδώ(+20€)και θα έχεις ησυχία για τουλάχιστον κάνα δυο χρόνια... https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html Για τα λεφτά του έχει καλό πακέτο. Κάμερα, μπαταρία, οθόνη,επεξεργαστεί,ram είναι και Samsung που αυτά τα κοιτάνε η γυναίκες και ωραίο ντιζάιν. 3
idefixius Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πήρα αυτό στην κόρη μου, και μάλιστα σε χρώμα ροζ. Έχει πάθει πλάκα. http://www.skroutz.gr/s/11395541/Sony-Xperia-L1-16GB.html Το μόνο "κακό" είναι ότι το παρήγγειλα από την cosmote (μόνο εκεί βρήκα ροζ) και μου ήρθε branded, δηλαδή με λογισμικό της cosmote επάνω. Θα το προτιμούσα σκέτο αλλά δεν πειράζει 1
saruman123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πήρα αυτό στην κόρη μου, και μάλιστα σε χρώμα ροζ. Έχει πάθει πλάκα. http://www.skroutz.gr/s/11395541/Sony-Xperia-L1-16GB.html Το μόνο "κακό" είναι ότι το παρήγγειλα από την cosmote (μόνο εκεί βρήκα ροζ) και μου ήρθε branded, δηλαδή με λογισμικό της cosmote επάνω. Θα το προτιμούσα σκέτο αλλά δεν πειράζει Με 2620 μπαταρία με όχι και τόσο καλή ανάλυση με κακό επεξεργαστή και δεν ξέρω και γω τι άλλο, όχι .....Καλύτερα ας πάρει ένα Xiaomi..... Και φυσικά δεν συγκρίνεται το Sony με το Samsung..... 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 230 ευρώ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing, f/b, messenger, viber, winbank 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5' ίντσες τουλάχιστον 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οπωσδήποτε 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με πειράζει 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν με πειράζει 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναί 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Δεν με πειράζει 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μόνο από Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο. Δώστε τη βοήθειά σας να διαλέξω για τη σύζυγο, να πάρω κάτι καλό, για να μην έχω γκρίνιες. Άμα δεν θες να ξεφύγεις από το μπάτζετ σου δες και αυτό https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html
Green Dragon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για της προτάσεις σας και θα αποκλείσω κατ' αρχήν το Sony xperia L1 ( 2gb/16gb - ανάλυσης οθόνης και mediatech επεξεργαστή! Μεταξύ τψν xiaomi Redmi note 4X, Galaxy J7 2017 και honor 6X πώς αξιολογούμε: κάμερα, οθόνη, μνήμη και χωρητικότητα μπαταρίας;;; Που υπερέχει και που μειονεκτεί τό ένα ως προς το άλλο;;;; Ας τα δούμε συγκριτικά μεταξύ τους... Υ.Γ Το xiaomi Redmi note 4X με snapdragon, έχει Ελληνικό μενού, play store k.l.p. αλλά γράφει 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος........γιατί έτσι;;; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2017 από Green Dragon
haHa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για της προτάσεις σας και θα αποκλείσω κατ' αρχήν το Sony xperia L1 ( 2gb/16gb - ανάλυσης οθόνης και mediatech επεξεργαστή! Μεταξύ τψν xiaomi Redmi note 4X, Galaxy J7 2017 και honor 6X πώς αξιολογούμε: κάμερα, οθόνη, μνήμη και χωρητικότητα μπαταρίας;;; Που υπερέχει και που μειονεκτεί τό ένα ως προς το άλλο;;;; Ας τα δούμε συγκριτικά μεταξύ τους... Να εχεις υποψη σου οτι το lg x mach εχει καλυτερη οθονη απο ολα αυτα, αισθητα καλυτερες επιδοσεις απο αυτα, την καλυτερη καμερα μαζι με το honor και απλα υστερει λιγο σε αυτονομια. 1
saruman123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για της προτάσεις σας και θα αποκλείσω κατ' αρχήν το Sony xperia L1 ( 2gb/16gb - ανάλυσης οθόνης και mediatech επεξεργαστή! Μεταξύ τψν xiaomi Redmi note 4X, Galaxy J7 2017 και honor 6X πώς αξιολογούμε: κάμερα, οθόνη, μνήμη και χωρητικότητα μπαταρίας;;; Που υπερέχει και που μειονεκτεί τό ένα ως προς το άλλο;;;; Ας τα δούμε συγκριτικά μεταξύ τους... http://m.gadgets.ndtv.com/samsung-galaxy-j7-2017-4208-vs-xiaomi-redmi-note-4x-3994-vs-huawei-honor-6x-3834 1
arcadian61 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε saruman το xiaomi Redmi note 4X στα μαγαζιά του σκρούτζ έχει γύρω στα 180 και εγγύηση 1 έτους από το κατάστημα. Το αντίστοιχο από Κωτσόβολος π.χ. έχει 229 ευρώ και έχει 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας. Τα 'αλλα είναι από Κίνα προφανώς, έτσι;;;
saruman123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε saruman το xiaomi Redmi note 4X στα μαγαζιά του σκρούτζ έχει γύρω στα 180 και εγγύηση 1 έτους από το κατάστημα. Το αντίστοιχο από Κωτσόβολος π.χ. έχει 229 ευρώ και έχει 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας. Τα 'αλλα είναι από Κίνα προφανώς, έτσι;;; Στα Σκρουτζάδικα το φέρνουν από Κίνα,άλλη το δίνουν με 1 χρόνο άλλη με 2 χρόνια ,καταστήματος πάντα .Επίσης πρέπει να ψάξεις ποιο κατάστημα έχει την Global έκδοση και με την 800αρα μπάντα Ο Κωτσόβολος και τα επίσημα σημεία πώλησης έχουν την εγγύηση τις Info quest και δεν χρειάζεται να ψάξεις για την Global και την 800αρα γιατί ήδη τα φέρνουν έτσι , γι'αυτό άλλωστε πληρώνεις το "καπέλο". 1
arcadian61 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Στα Σκρουτζάδικα το φέρνουν από Κίνα,άλλη το δίνουν με 1 χρόνο άλλη με 2 χρόνια ,καταστήματος πάντα . Επίσης πρέπει να ψάξεις ποιο κατάστημα έχει την Global έκδοση και με την 800αρα μπάντα Ο Κωτσόβολος και τα επίσημα σημεία πώλησης έχουν την εγγύηση τις Info quest και δεν χρειάζεται να ψάξεις για την Global και την 800αρα γιατί ήδη τα φέρνουν έτσι , γι'αυτό άλλωστε πληρώνεις το "καπέλο". Κατά τη γνώμη μου πάντα δεν αξίζει να πληρώσεις το καπέλο Από οθόνη και κάμερα πως είναι τo XIaomi σε σχέση με το Honor 6X και στο galaxy J7 2017;;; Στο συγκριτικό που έδωσες το link παραπάνω δεν φαίνιντια αυτά.
~mxls~ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Κατά τη γνώμη μου πάντα δεν αξίζει να πληρώσεις το καπέλο Από οθόνη και κάμερα πως είναι τo XIaomi σε σχέση με το Honor 6X και στο galaxy J7 2017;;; Στο συγκριτικό που έδωσες το link παραπάνω δεν φαίνιντια αυτά. Η κάμερα είναι μέτρια στο Xiaomi. Για μένα κοιτάς μεταξύ Honor & J7, το οποίο Samsung είναι ακριβό, και έχει και μικρή χωρητικότητα, αλλά πιο ωραία σχεδίαση, μετράει στις γυναίκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα