PcBuilder Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα Πριν από λίγο καιρό ήρθε ενας υπολογιστής στο σπίτι και επειδή αγοράσαμε καινούργια οθόνη περιφερειακά κλπ θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να συνδέσω στον ίδιο υπολογιστή δυο οθονες μεξεχωριστά keyboards και mouse's ο ένας να είναι συνδεδεμένος στο ενα user του υπολογιστή και ο άλλος στο άλλο.. Αυτό που θέλω εγώ πχ είναι όταν παίζει το ένα παιδί παιχνίδια όπως λολ κλπ το άλλο να μπορεί να χρησιμοποιήσει την άλλη οθόνη με δικό του πληκτρολόγιο και ποντίκι για να βλέπει πχ βίντεο .. Gpu είναι gtx 1050ti 4gb oc. Η μία οθόνη είναι 24' 1080p με hdmi και η άλλη. 19' με vga...γίνεται κάτι τέτοιο η ζητάω πολλά? Υπάρχει κάποια παρόμοια λύση αν δεν γίνεται??
corsair04 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα Πριν από λίγο καιρό ήρθε ενας υπολογιστής στο σπίτι και επειδή αγοράσαμε καινούργια οθόνη περιφερειακά κλπ θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να συνδέσω στον ίδιο υπολογιστή δυο οθονες μεξεχωριστά keyboards και mouse's ο ένας να είναι συνδεδεμένος στο ενα user του υπολογιστή και ο άλλος στο άλλο.. Αυτό που θέλω εγώ πχ είναι όταν παίζει το ένα παιδί παιχνίδια όπως λολ κλπ το άλλο να μπορεί να χρησιμοποιήσει την άλλη οθόνη με δικό του πληκτρολόγιο και ποντίκι για να βλέπει πχ βίντεο .. Gpu είναι gtx 1050ti 4gb oc. Η μία οθόνη είναι 24' 1080p με hdmi και η άλλη. 19' με vga...γίνεται κάτι τέτοιο η ζητάω πολλά? Υπάρχει κάποια παρόμοια λύση αν δεν γίνεται?? αυτό δεν γίνεται......
ChrisAttart Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Γίνεται απλά είναι μπλέξιμο , εδώ ο linus με 1 pc τέρας έκανε να παίζουν 7 άτομα ... 1
ChrisAttart Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάξε στο youtube linustechtips 7 gamers 1 pc ... Θα πάρεις από εκεί μια ιδέα και μετά θέλει αρκετό ψάξιμο και δουλίτσα από μέρους σου για να γίνει σωστα
corsair04 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Άρα δεν υπάρχει κάποια λύση? .. δεν γίνεται η θα πάρεις ακόμα μια μονάδα η θα τους έχει με ωράριο
tsofras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 δεν γίνεται η θα πάρεις ακόμα μια μονάδα η θα τους έχει με ωράριο Μην λέτε απλά δεν γίνεται , γίνεται με VM όπως λέει και ο φίλος ChrisAttart στο video που αναφέρει. Απλά δεν είναι απλή η διαδικασία και θα χρειαστεί είτε άλλη μία κάρτα είτε αν έχει onboard στην motherboard
RTW4ever Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Το να στείλεις εικόνα σε δεύτερη οθόνη γίνεται, με μία και μόνη κάρτα γραφικών. Oracle Virtual Pc, αφού στήσεις ένα εικονικό pc, στέλνεις το παράθυρό του στο δεύτερο monitor και μετά το κάνεις full screen. Δεν ξέρω όμως καθόλου τι γίνεται με πληκτρολόγιο και ποντίκι, πώς θα καταφέρεις να συνδέσεις δύο σε ένα pc και πως θα αναθέσεις το ένα στο virtual pc.
bazzil Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δες εδώ να πάρεις μια ιδέα. Θέλει εξοπλισμό δεν γίνεται έτσι απλά.
KyrGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.tomshardware.co.uk/forum/237498-44-users-computer-tutorial-simplified Το vmware είναι καλή ιδέα αλλά θα χρειαστείς ποντίκι, πληκτρολόγιο, κάρτα ήχου,ηχεία,ασύρματο προσαρμογέα γιατί το guest με το host δεν μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα μια συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα