Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Πριν από λίγο καιρό ήρθε ενας υπολογιστής στο σπίτι και επειδή αγοράσαμε καινούργια οθόνη περιφερειακά κλπ θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να συνδέσω στον ίδιο υπολογιστή δυο οθονες μεξεχωριστά keyboards και mouse's ο ένας να είναι συνδεδεμένος στο ενα user του υπολογιστή και ο άλλος στο άλλο..

Αυτό που θέλω εγώ πχ είναι όταν παίζει το ένα παιδί παιχνίδια όπως λολ κλπ το άλλο να μπορεί να χρησιμοποιήσει την άλλη οθόνη με δικό του πληκτρολόγιο και ποντίκι για να βλέπει πχ βίντεο ..

Gpu είναι gtx 1050ti 4gb oc.

Η μία οθόνη είναι 24' 1080p με hdmi και η άλλη. 19' με vga...γίνεται κάτι τέτοιο η ζητάω πολλά?

Υπάρχει κάποια παρόμοια λύση αν δεν γίνεται??

Δημοσ.

Καλησπερα

Πριν από λίγο καιρό ήρθε ενας υπολογιστής στο σπίτι και επειδή αγοράσαμε καινούργια οθόνη περιφερειακά κλπ θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να συνδέσω στον ίδιο υπολογιστή δυο οθονες μεξεχωριστά keyboards και mouse's ο ένας να είναι συνδεδεμένος στο ενα user του υπολογιστή και ο άλλος στο άλλο..

Αυτό που θέλω εγώ πχ είναι όταν παίζει το ένα παιδί παιχνίδια όπως λολ κλπ το άλλο να μπορεί να χρησιμοποιήσει την άλλη οθόνη με δικό του πληκτρολόγιο και ποντίκι για να βλέπει πχ βίντεο ..

Gpu είναι gtx 1050ti 4gb oc.

Η μία οθόνη είναι 24' 1080p με hdmi και η άλλη. 19' με vga...γίνεται κάτι τέτοιο η ζητάω πολλά?

Υπάρχει κάποια παρόμοια λύση αν δεν γίνεται??

αυτό δεν γίνεται...... 

Δημοσ.

Ψάξε στο youtube linustechtips 7 gamers 1 pc ... Θα πάρεις από εκεί μια ιδέα και μετά θέλει αρκετό ψάξιμο και δουλίτσα από μέρους σου για να γίνει σωστα

Δημοσ.

δεν γίνεται η θα πάρεις ακόμα μια μονάδα η θα τους έχει με ωράριο 

Μην λέτε απλά δεν γίνεται , γίνεται με VM όπως λέει και ο φίλος ChrisAttart στο video που αναφέρει. 

Απλά δεν είναι απλή η διαδικασία και θα χρειαστεί είτε άλλη μία κάρτα είτε αν έχει onboard στην motherboard

Δημοσ.

Το να στείλεις εικόνα σε δεύτερη οθόνη γίνεται, με μία και μόνη κάρτα γραφικών. Oracle Virtual Pc, αφού στήσεις ένα εικονικό pc, στέλνεις το παράθυρό του στο δεύτερο monitor και μετά το κάνεις full screen.

Δεν ξέρω όμως καθόλου τι γίνεται με πληκτρολόγιο και ποντίκι, πώς θα καταφέρεις να συνδέσεις δύο σε ένα pc και πως θα αναθέσεις το ένα στο virtual pc.

Δημοσ.

http://www.tomshardware.co.uk/forum/237498-44-users-computer-tutorial-simplified

Το vmware είναι καλή ιδέα αλλά θα χρειαστείς ποντίκι, πληκτρολόγιο, κάρτα ήχου,ηχεία,ασύρματο προσαρμογέα γιατί το guest με το host δεν μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα μια συσκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...