Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτοχος S8 εδώ και 1,5 περίπου μήνα, παρατήρησα σήμερα ότι στις κοντινές φωτογραφίες η κάμερα του κινητού μου δεν εστιάζει με τίποτα και βγάζει θολές φωτογραφίες.

Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι είναι συνηθισμένο πρόβλημα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του κινητού, με τη λύση να δίνεται αν κουνάς αριστερά δεξιά το τηλέφωνο όταν είσαι στην κάμερα: https://us.community.samsung.com/t5/forums/v3_1/forumtopicpage/board-id/GS8QA/thread-id/5524/page/1

Επειδή βέβαια δεν με τρελαίνει η ιδέα του να κάνω το κινητό κουδουνίστρα μετά τα 600 ευρώ που έδωσα, και η Samsung παγκοσμίως ούτε το αντιμετωπίζει ούτε απαντάει στα παράπονα των χρηστών, ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει και σε άλλον εδώ από Ελλάδα το πρόβλημα.

Πήγατε στο σέρβις, και αν ναι τι σας είπαν;

Δημοσ.

Το εχω από πρώτη μέρα κυκλοφορίας αγορασμένο από ελληνική αλυσίδα καταστημάτων,ούτε μια φορά μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει πρόβλημα με focus στην κάμερα,κόκκινη οθόνη,burn in και fast drain την μπαταρία.

Ενώ αντιθέτως σε δυο φίλους μου που το πήραν από σκρουτζομαγαζα τους έχουν βγάλει θέματα burn in και fast drain.

Ο ένας από τους δυο,το έχει στείλει 2 φορές για αλλαγή οθόνης με burn in.

Μάλλον πρέπει να είναι διαφορετικές εισαγωγές που κανουν τα επίσημα καταστήματα με τα σκρουτζομαγαζα και φυσικά έχουν και διαφορά ποιότητας στα υλικά από ότι βλέπω.

Δημοσ.

Από Vodafone είναι φίλε μου, όχι από σκρουτζομάγαζο.

Αυτό και αν είναι κουλό τότε,στειλτο όπως είσαι χωρίς καν να το ρωτάς.

Δημοσ.

Το εχω από πρώτη μέρα κυκλοφορίας αγορασμένο από ελληνική αλυσίδα καταστημάτων,ούτε μια φορά μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει πρόβλημα με focus στην κάμερα,κόκκινη οθόνη,burn in και fast drain την μπαταρία.

Ενώ αντιθέτως σε δυο φίλους μου που το πήραν από σκρουτζομαγαζα τους έχουν βγάλει θέματα burn in και fast drain.

Ο ένας από τους δυο,το έχει στείλει 2 φορές για αλλαγή οθόνης με burn in.

Μάλλον πρέπει να είναι διαφορετικές εισαγωγές που κανουν τα επίσημα καταστήματα με τα σκρουτζομαγαζα και φυσικά έχουν και διαφορά ποιότητας στα υλικά από ότι βλέπω.

Άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του

• Like 2
Δημοσ.

Άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του

Αφού το εχω παρατηρήσει γιατί να μην το πω?!

Δημοσ.

Τα υλικά που είδες να διαφέρουν?

Έχει τύχει να επισκευάσω μερικά S7 τα οποία είχαν διαφορετικά τσιπακια επάνω,και τους είχα ρωτήσει τους πελάτες από περιέργεια από πού τα πήραν.

Και σε σχέση με αυτό που έγινε στους φίλους μου δεν το θεωρώ και τυχαίο.

Anyway,ας πάει το παιδί να το στείλει στην μιας και είναι ακόμα στην εγγύηση.

Δημοσ.

Έχει τύχει να επισκευάσω μερικά S7 τα οποία είχαν διαφορετικά τσιπακια επάνω,και τους είχα ρωτήσει τους πελάτες από περιέργεια από πού τα πήραν.

Καμία σχέση όμως. Τώρα αν εσύ είδες και τον Χριστό φαντάρο μέσα δικιά σου υπόθεση. Όλα ίδια βγαίνουν από το εργοστασιο. Μην παραπληροφορειτε τον κοσμακη.
Δημοσ.

Δλδ θέλεις να μου πεις ότι για την Ελλάδα η Sammy βάζει καλύτερα υλικά από τι βάζει για της άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως Ιταλία Γερμανία κτλ?Γιατί αυτά που έχουν τα σκρουτζομαγαζα για εκεί προορίζονται

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...