takoulou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα..Ειμαι στην vodavone.. Εχει λειξει το συμβολαιο μου στο κινητο τηλ που εχω μαζι τους... (εχω και το σταθερο τηλ σε αυτους) ..... Περιμενω μια προσφορα για να μειωσουν τα λεφτα που δινω.. Ακομα τους περιμενω .. Ειχα ζητησει μια καλυτερη και οικονομικη προσφορα... Τι μπορω να κανω... Ευχαριστω..
soteras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Πας σε ανταγωνιστη κανεις ετοιμα μεταφορας της γραμμης μετα σε περνει η vodafone σε ρωταει γιατι φευγεις τους λες με κανουν καλυτερη τιμη η αλλη σου λενε ποσο τους λες και σου κανουν καλυτερη τιμη αυτοι.Γινονται ουσιαστικα γυφτακια και σου κανουν καλυτερη τιμη ακομα και στο 1€ για να κατσεις εκει
takoulou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι... Μπορει να γινει και αλλαξω και τα δυο μαζι... Και κινητο και το σταθερο... Να το ζητησω τι προσφορα θα μου κανουν.....
bill2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 πας cosmote και κανεις αιτηση για cosmote one αλλά το κακό με τη κινητή είναι ότι πρεπει να κάνεις την ακύρωση στο δευτερόλεπτο που θα κλείσεις μόλις σε πάρει η vodafone γιατί γίνονται αύτοματα και μπορει να μην προλάβεις και να φύγεις
takoulou Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα... Δηλαδη αν θα παω cosmote η wind και ζητησω αιτημα μεταφορας του τηλ μου θα με παρουν και απο την vodafone για να με ρωτησουν γιατι φευγω..
bill2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 ναι φυσικά εδω στο καρτοκινητο ενος φιλου μου πηραν για συμβόλαιο δεν θα πάρουν απλά στη κινητή μόλις σε πάρουν απο vodafone για αντπρόταση θα στείλεις ακύρωση γιατί στη κινητή γίνονται όλα πολύ γρήγορα
takoulou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα.. Μου εχουν κανει μια προσφορα προσφορα για την ανανεωση του συμβολαιου και για να παραμεινω στην vofafone αλλα τα λεφτα που μου ζητουν τωρα ειναι πολλα - αρκετα.. Εχω ζητησει και την επιδοτηση συσκευης.. Δεν θελω να δωσω αυτα τα χρηματα το μηνα που μου ζητουν... Τι μπορω να κανω.. Εχει καλυτερες τιμες η wind... Σου δινει και τηλεφωνο συσκευη αν θα πας εκει;
bill2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 δίνει αλλά συνήθως με ακριβότερο πάγιο ψάξε στο skroutz και πιο φτηνά θα σου βγεί το συμβόλαιο και πιο φτηνά η συσκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα