charov21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 γεια σας ειμαι αρχαρειος στο θεμα υδροψυξηςτο συστημα μουmsi 970 gamingfx 8350 4,2ghz+ hyper 212 evohyperx 16gb 1600mhz1060ti 3gbtemps:idle-25c full load 38-40cθα ηθελα να κανω 2 ερωτησειςεχω μια coolermaser seidon 120v αν βαλω μεγαλυτερο ψυγειο και μια δεξαμενη θα εχω καλυτερα αποτελεσματα στην ψυξη? γιατι αυτη τη στιγμη εχω ιδιες θερμοκρασιες με τhν hyper evo...στην ουσια κραταω μονο το cpu block μαζι με το pump που ειναι και λεω να βαλω ενα μεγαλυτερο ψυγειο και μια δεξαμενη...καποιος οδηγος για να φτιαξω υδροψηξη βημα βημα? ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 από την στιγμή που δεν σου ανεβάζει θερμοκρασίες γιατί τρώγεσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charov21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί σκέφτομαι να τον ανεβάσω λίγο να τον πάω στα 4,7-5ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα το κανεις βαλε και κανεναν ανεμιστηρα μονιμα στα vrm. Με την evo δεν παει 4.5 ανετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα