TitanX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ειχα αντιστοιχο προβλημα 2 φορες. η πρωτη γινοταν οταν σηκωνε θερμοκρασια το cpu, (εβαλα μπολικη παστα και μεχρι τωρα ειναι super) Και η δευτερη για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω δεν γουστταρε η gpu το πρωτο slot της PCIe, οποτε αλλαξα Slot.
dokihaf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μπααα εγκατεστησα τα windows σε αλλο δισκο και παλι κολλησε... μαλλον gpu... γτ εκαιγε κιολας..
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχεις καμια αλλη καρτα η΄ απο καναν γνωστο για να το δεις κι αυτο?
LastSurvivor Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Κατέβασε έναν πρόγραμμα και έλεγξε θερμοκρασίες. Κάνε stress test cpu & gpu. Έλεγξε τους σκληρούς με πρόγραμμα. Έλεγξε της ραμ με το mem test και άστο να κάνει αρκετά τεστ, θα πάρει αρκετή ώρα. Αν όλα βγουν κομπλέ κάνε ένα φορμάτ 1
dokihaf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 LastSurvivor εχεις να προτεινεις προγραμματα για αυτα που προτεινες?? Φορματ το εχω κανει 6 φορες την τελευταια εβδομαδα..
LastSurvivor Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 -Για θερμοκρασίες: ( http://openhardwaremonitor.org/downloads/ ), εναλλακτικά: ( http://www.cputhermometer.com/ ). -Κατεβάζεις ένα από τα δύο και ελέγχεις θερμοκρασίες σε idle. Αν είναι κομπλέ κάνεις stress test με το prime 95: ( https://www.mersenne.org/download/ ), βάλε να κάνει όλο το σύστημα, δηλαδή να χρησιμοποιήσει και όλη την ram. -Στην συνέχεια έλεγξε τον/τους δίσκο/δίσκους για error και bad sectors, είτε με τα windows (πας ο υπολογιστής μου, δεξί κλικ πάνω στον δίσκο-->ιδιότητες-->2η καρτέλα(κάτι με εργαλεία λέει), και πατάς στον έλεγχο/check(δεν ξέρω πως ακριβώς είναι στα ελληνικά αν έχεις ελληνικά windows)) είτε κατεβάζεις το: ( https://crystalmark.info/download/index-e.html ). -Τέλος κάνεις και ένα test τις ram με το memtest: ( https://www.memtest86.com/download.htm ). το memtest να ξέρεις δεν γίνετε από το περιβάλλον των windows. Πρέπει να το βάλεις σε flashaki και να κάνεις επανεκκίνηση(πριν το κάνεις αυτό, φρόντισε το flashaki να είναι άδειο). Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις και από τα windows test τις ram, με tool των windows. Έχε υπόψυν ότι τα test για τις ram θα πάρουν πολύ ώρα!!!!!!! Την ώρα των stress test αλλά και όσο είναι σε idle παρακολούθα συνέχεια τις θερμοκρασίες και βάλτες εδώ. ΟΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΑ WINDOWS ΣΟΥ!!! Σόρρυ για τα κεφαλαία, απλά το έκανα για να το δεις σίγουρα.
dokihaf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Χαιρετω!!! LastSurvivor δεν εκανα αυτα που ειπες γιατι πηρα ολο το κουτι και το πηγα δτο πλαισιο μιας και σχεδον ολα τα πραγματα τα εχω παρει απο εκει.. μετα απο 1 εβδομαδα οι διανοιες αφου τσεκαραν και εβαλαν αυτοκολλητα στα παντα αποφασισαν πως ειχε θεμα η υδροψυξη του cpu... αλλαζουμε υδροψυξη βαζοντας μια corsair h60 και μετα απο 3 μερες το προβλημα επανηλθε.. βεβαια παρατηρησα οτι οταν κολλαει και τον σβηνω η southbridge δεν αγγιζεται (λογικο ειναι ακριβως πανω απο την gpu) υπαρχει περιπτωση τα crashes να οφειλονται εκει?? Και πως αντιμετωπιζεται αυτο μιας και δεν νομιζω να εχει χαλασει η παστα μεσα αφου η μητρικη ειναι 1 μηνος αλλα και η προηγουμενη μ εκανε τα ιδια? Υποψην το airflow ειναι αρκετα καλο και μεσω monitor οι θερμοκρασιες της μητρικης ειναι 30,64,40 βαθμ κελσιου.. παιδια sos επομενο βημα ειναι η να τον πουλησω η να τον πεταξω απο το μπαλκονι..
web_assasin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Αν εχει χαλασει η παστα το pc ανεβαζει θερμοκρασια και κλεινει,θεωρητικα. Εαν ειχε υδροψυξη δεν ξερω πως θα αντιδρουσε,αλλα πιστευω οτι δε θα φριζαρε. Παντως ειχα παρομοιο προβλημα σε παλιοτερο pc,που δε διορθωθηκε ποτε. Αλλαξα ολα τα κομματια και απλα συνεχισε το παγωμα. Κατεληξα οτι ηταν η μητρικη και τον παρατησα,μιας και δεν αξιζε η επισκευη.
jgeorgiou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 δυστηχώς πρέπει να δανειστείς άλλη συμβατή μητρική και να το δοκιμάσεις
dokihaf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 jgeorgiou τα ιδια μου εκανε και με την προηγουμενη μητρικη και επεξεργαστη.. ηταν ο λογος που τα αλλαξα.. Καμια σωτηρια βλεπω...
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα παρόμοιο πρόβλημα. Με το παραμικρό κούνημα πάγωνε και ήθελε ρεσέτ. Το έψαξε τεχνικός βήμα-βήμα και διαπίστωσε ότι έφατιγε η ssd. Την αφαίρεσε και το έβαλε να δουλεύει με τον απλό δίσκο και σταμάτησαν τα κολήματα. Προσωρινά και μέχρι να βρεθεί ανάλογο ποσό για καινούργια ssd το δουλεύω έτσι. Απλά το ανοίγω και πάω να φτιάξω καφέ γιατί θέλει 3-4 λεπτά να έρθει στα ίσια του. Δεν είναι θηλυκό σίγουρα. Μπορείς να πεις είτε αρσενικό "ο ssd" είτε ουδέτερο "το drive". jgeorgiou τα ιδια μου εκανε και με την προηγουμενη μητρικη και επεξεργαστη.. ηταν ο λογος που τα αλλαξα.. Καμια σωτηρια βλεπω... Αν θες να βρεις σωτηρία πρέπει να ξεχάσεις το πλαίσιο και είτε να το πας σε ένα άλλο κατάστημα και να τους πεις να το κοιτάξουν με την ησυχία τους έτσι ώστε να βρεθεί η αιτία του προβλήματος είτε ασχολείσαι εσύ δοκιμάζοντας ένα ένα άλλο hardware ξεκινώντας από το τροφοδοτικό και στην συνέχεια την κάρτα γραφικών. Πρέπει να το πάρεις από την αρχή το πράγμα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει δοκιμαστεί και τι όχι. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω πολύ να γράψω έναν οδηγό "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ πρέπει να ψωνίζεις απ το πλαίσιο" αλλά θα φάω καμιά μήνυση
Undertaker25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 jgeorgiou τα ιδια μου εκανε και με την προηγουμενη μητρικη και επεξεργαστη.. ηταν ο λογος που τα αλλαξα.. Καμια σωτηρια βλεπω... Δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών. Βλέπω ότι είναι το μόνο κομμάτι που δεν έχεις αλλάξει. 1
dokihaf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 μετα απο 2 μερες δοκιμων.. εβαλα αλλη καρτα γραφικων, κολλησε.. εβαλα αλλες ram... κολλησε.. αλλαξα καλωδια psu (modular βλεπεις) σε σκληρους και gpu.. κολλησε.. θερμοκρασια cpu σε full load 35c, gpu 73c, ssd 37c.. κανα καλο σημειο να τον πεταξω???
Alexlooker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκιμασε αλλο dvd-usb flash για εγκατασταση Windows! Αποψη μου εγκαταστασης: οταν σου εμφανιζει τα διαθεσιμα partitions, delete ΟΛΑ. μετα προχωρας με την επιλογη next-next... δεν φτιαχνεισ παρτισιον δεν κανεισ format (quick format).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα