Zerg13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα. Θα ηθελα καποιον που να ασχολειται για να μου προτεινει ηλεκτρονικη οδοντοβουρτσα. Εχω μια oral b vitality και ειμαι σχετικα ικανοποιημενος. Αλλα λεω να την χαρισω αυτη και να παω σε κατι καλυτερο. Αυτες τις μερες εχει ο Σκλαβενιτης προσφορα την oral b pro 600 στα 25 ευρω. Τοσο εχει και στο skroutz χωρις τα μεταφορικα. Υπαρχει και η oral b pro 750 στα 30 ευρω αλλα δεν εχω καταλαβει τι παραπανω εχει εκτος απο μια θηκη για ταξιδια. Αισθητηρα πιεσης χρειαζομαι; ή μια χαρα ειμαι με την pro 600 και καθαρισα; Υπαρχουν και οι professional care που ξεκινανεν απο τα 40 ευρω. Θα ηθελα να μπορει να αλλαξει με ελαφρυ χειρουργειο η μπαταρια για να μην την πεταξω γρηγορα... Tnanks! 1
Zerg13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/168761-lidl/?p=55932525 Κουτι μας εκατσε οι 2 που λεγαμε.
overpower Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καμία. Πάρε κλασσική. Το έψαξα λόγω εργασίας και είδα ότι αν τα πλένεις σωστά, τότε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αν όχι και το βλέπεις σαν αγγαρεία, go for it.
mindreader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδια, θελω κι εγω να αγορασω ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα. Αλλα ειχα αγορασει παλια μια της colgate, και σε λιγοτερο απο μηνα χαλασε. Και την ειχα πληρωσει και κανενα 20ευρω νομιζω. Απο τοτε, εχω παθει φοβια οτι οτι και να παρω θα χαλασει και θα κλαιω τα λεφτα μου. Εμπειριες αλλων;
Zerg13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Oral b παρε, κρατανε 2-3 χρονια, και δεν χαλανε απλα ξεζουμιζεται η μπαταρια και πρεπει να την εχεις ολη μερα στον φορτιστη. Η vitality ειναι η φτηνοτερη, μετα πανε αυτες που δειχνω πανω. Εχουν εγγυηση 3 χρονια αν τις κανεις register.
Manjaro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδια, θελω κι εγω να αγορασω ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα. Αλλα ειχα αγορασει παλια μια της colgate, και σε λιγοτερο απο μηνα χαλασε. Και την ειχα πληρωσει και κανενα 20ευρω νομιζω. Απο τοτε, εχω παθει φοβια οτι οτι και να παρω θα χαλασει και θα κλαιω τα λεφτα μου. Εμπειριες αλλων; θα έτυχε αλλά πήρες λογικά και το πιο φθηνό 20 ευρώ δεν πολλά για ένα μηχάνημα που το χρησιμοποιείς όπως και νάχει ότι πάρεις έχει εγγύηση έπρεπε να την έδινες πίσω.. 1
mindreader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 θα έτυχε αλλά πήρες λογικά και το πιο φθηνό 20 ευρώ δεν πολλά για ένα μηχάνημα που το χρησιμοποιείς όπως και νάχει ότι πάρεις έχει εγγύηση έπρεπε να την έδινες πίσω.. Δηλαδη ποσα πρεπει να δωσεις για μια καλη ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα;
adi32 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου ειχαν δωσει δειγμα οδοντοκρεμας oral b που η γευση ηταν ιδια με αυτη του οδοντιατρου Προσπαθω να τη βρω αλλα εχω παρει ολες τις αλλες εκτος απο αυτη ξερει κανεις ποια ειναι ? Ισως μια απο αυτες ? https://www.easy-pharmacy.gr/gr/el/products/oralb-pro-expert-professional-protection-odontokrema-75ml https://www.easy-pharmacy.gr/gr/el/products/oral-b-odontokrema-pro-expert-deep-clean-75ml Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από adi32
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι εγώ την έψαχνα πριν κάτι μήνες, και είχα πάρει μία που έμοιαζε η περιγραφή και το κουτί, αλλά τελικά δεν ήταν αυτή. Λογικά θα λες εκείνη που είναι μπλε και δεν κάνει πολύ αφρό. Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι η μόνη του εμπορίου που πλησιάζει τις καλές οδοντόκρεμες, εκείνες που βρίσκεις στα φαρμακεία και όχι στα supermarket. Πρέπει να είναι αυτή: https://www.skroutz.gr/s/9487370/Oral-B-Pro-Expert-Professional-Protection-75ml.html https://www.dentistryblogger.com/oral-b-pro-expert/ Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από phanispal
mary Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επαναφέρω το θέμα μιας και ψάχνω για ηλεκτρική. Η βασική μου απορία είναι : ποια διαφορά μεταξύ των απειρων oral b; έχει πχ 600 και 2000 Pro... Ποιο βασικό χαρακτηριστικό να κοιτάξω; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από mary
john_petrucci7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, mary είπε Επαναφέρω το θέμα μιας και ψάχνω για ηλεκτρική. Η βασική μου απορία είναι : ποια διαφορά μεταξύ των απειρων oral b; έχει πχ 600 και 2000 Pro... Ποιο βασικό χαρακτηριστικό να κοιτάξω; Βασική διαφορά είναι ότι η 2000 pro έχει μπαταρία λιθίου. Από κει και πέρα αρχίζουν άλλες διαφορές κατ'εμε αχρείαστες όπως ανίχνευση πίεσης αν έχεις παραλείψει κάτι σύνδεση με το κινητό κλπ κλπ... 1
mary Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Βασική διαφορά είναι ότι η 2000 pro έχει μπαταρία λιθίου. Από κει και πέρα αρχίζουν άλλες διαφορές κατ'εμε αχρείαστες όπως ανίχνευση πίεσης αν έχεις παραλείψει κάτι σύνδεση με το κινητό κλπ κλπ... Υπάρχει κάποια oral b που θα πρότεινες; Για βασική χρήση μιλάμε χωρίς πολλές φανφάρες.
qwertyuiop2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 H 2000. Το μόνο επιπλέον που έχει είναι ο ανιχνευτής πίεσης. Κατά τ' άλλα, έχει καλή περιστροφική κίνηση, ανθεκτική μπαταρία και 2 σκάλες (μία για δόντια και μία για ούλα). Εγώ την πήρα 28 από προσφορά, τώρα λογικά θα τη βρίσκεις με 40-45. Μην πέσεις σε χαμηλότερο - φτηνότερο μοντέλο, είναι πέταμα χρημάτων. 1
john_petrucci7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, mary είπε Υπάρχει κάποια oral b που θα πρότεινες; Για βασική χρήση μιλάμε χωρίς πολλές φανφάρες. Να σου πω την αληθεια εχω την 600 εγω και δεν θα πηγαινα σε κατι παραπανω το θεωρω καταναλωτικη υπερβολη. Την αλλα μετα τη vitality μονο και μονο για να εχω ενδειξη μπαταριας. Παντα αφηνω να τελειωνει πληρως η μπαταρια για να κανει πληρη κυκλο φορτισης 1 1
mary Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Με τα ανταλλακτικα τι παιζει; Οποια ανταλλακτικα oral b και να παρεις, θα κατσουν σε οποιαδηποτε ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα oral b?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα