KenJiNx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω στήσει ένα μικρό e-shop για την οικογενειακή επιχείρηση στην πλατφόρμα του Prestashop.Έχω ψάξει αρκετά για τα SSL πιστοποιητικά αλλά άκρη, με το τι πραγματικά χρειάζομαι και με συμφέρει, δε βγάζω...Είναι ένα e-shop για Είδη πλεξίματος, ραπτικής, κεντήματα κτλπ. Θα βάλω module για να πληρώνουν με κάρτα.Έχω hosting στο papaki.gr, θα ήταν φρόνιμο να ρωτήσω σ' αυτούς ή θα μου δώσουν το πιο ακριβό?Ποια είναι η γνώμη σας? Ευχαριστώ!
darkmatinee Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα (και καλώς σας βρήκα, μιας και είναι το πρώτο μου ποστ εδώ), γιατί δεν κοιτάς το let's encypt; Είναι δωρεάν και είναι και με την στήριξη όλων το μεγάλων browser.
Predatorkill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Υπαρχουν συγκεκριμενα ssl για e-commerce. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μιλησεις μαζι τους στο τηλεφωνο για να σε ενημερωσουν. Το παπακι κατ'εμε ειναι αξιοπιστο, δεν θα σου πουλησουν κατι το οποιο θα ειναι υπερβολικο ή δεν σου χρειαζεται. Επο εκει και υστερα, ο @cypercr33p πιστευω οτι μπορει να εξηγησει καλυτερα.
CyberCr33p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Για τη δουλειά που το θέλεις υπάρχουν δύο τύποι πιστοποιητικών SSL. Ο ένας τύπος είναι που πιστοποιεί ότι είσαι ο κάτοχος του domain και ο άλλος πιστοποιεί και το ποιος είσαι (στέλνεις στην αρχή που το εκδίδει επίσημα έγγραφα της επιχείρησης). Του πρώτου τύπου είναι τα φτηνότερα (π.χ. RapidSSL) ή ακόμα και δωρεάν (π.χ. Let's Encrypt). Του δεύτερου τύπου είναι πιο ακριβά και πιο χρονοβόρα η διαδικασία έκδοσης τους. Προσωπικά θα έκανα χρήση του Let's Encrypt που το παρέχουν πλέον σχεδόν όλοι οι webhosts.
KenJiNx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας! Έχω hosting στο papaki και μόλις έβαλα το Lets encrypt. Τουλάχιστον για αρχή, να δω πως θα πάει. Αν ξεκινήσει και τρέχει το πράγμα ίσως πάω σε κάτι επί πληρωμή! Ευχαριστώ και πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα