Levs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα! Ποια από αυτές τις 4 micro-ATX μητρικές και για ποιο λόγο;Θα συνδυαστεί με Ryzen3 1200[θα γίνει OC από 3.5 εως 3.9 GHz(3.1 το αρχικό)] και Corsair Vengeance 2666MHz (Αν πρόκειται για 2 slots, θα μπει 1 στικ των 8GB, αλλιώς 2 των 4GB.) Το υπόλοιπο είναι στην υπογραφή μου με τα μπλε. Site: MSIB350M MORTAR Site: ASROCKB350M PRO4 Site: MSIB350M GAMING PRO Site: MSIB350M PRO-VDH Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
twingo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα ! Προτείνω την κουρτίνα 2. Μακριά από την κουρτίνα 3. Με αυτόν τον επεξεργαστή θεωρητικά δεν έχεις πρόβλημα όποια και να πάρεις εξαιτίας της μικρής κατανάλωσης του επεξεργαστή. Άν όμως έχεις κατά νου μελλοντική αναβάθμιση προτείνω να ακολουθήσεις την παραπάνω πρόταση 2
Levs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα ! Προτείνω την κουρτίνα 2. Μακριά από την κουρτίνα 3. Με αυτόν τον επεξεργαστή θεωρητικά δεν έχεις πρόβλημα όποια και να πάρεις εξαιτίας της μικρής κατανάλωσης του επεξεργαστή. Άν όμως έχεις κατά νου μελλοντική αναβάθμιση προτείνω να ακολουθήσεις την παραπάνω πρόταση Ωραία. Γιατί όμως την PRO4? Δηλιάζω για αυτή λόγω χρώματος(ομορφιάς). Τι λες για MORTAR? Επίσης γιατί όχι GAMING PRO?
twingo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία. Γιατί όμως την PRO4? Δηλιάζω για αυτή λόγω χρώματος(ομορφιάς). Τι λες για MORTAR? Επίσης γιατί όχι GAMING PRO? Καθαρά, για πρακτικούς λόγους. Μακρία από την gaming pro, γιατί η ψύξη των VRM και τα ίδια τα VRM είναι για κλάματα (σύμφωνα με τους ειδικούς) Η mortar επίσης δέν είναι κακή, αλλά υπάρχει ένα θέμα γενικά με την διαχείριση των ρευμάτων στο oc με τις MSI (όχι με την συγκεκριμένη). Κράτα κατά νού ο,τι άν θές αναβάθμιση σε μεγαλύτερο ryzen (1600) στο άμεσο μέλλον, μόνον η asrock το μπορεί εύκολα. 1
Levs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καθαρά, για πρακτικούς λόγους. Μακρία από την gaming pro, γιατί η ψύξη των VRM και τα ίδια τα VRM είναι για κλάματα (σύμφωνα με τους ειδικούς) Η mortar επίσης δέν είναι κακή, αλλά υπάρχει ένα θέμα γενικά με την διαχείριση των ρευμάτων στο oc με τις MSI (όχι με την συγκεκριμένη). Κράτα κατά νού ο,τι άν θές αναβάθμιση σε μεγαλύτερο ryzen (1600) στο άμεσο μέλλον, μόνον η asrock το μπορεί εύκολα. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ!
twingo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία σε ευχαριστώ πολύ! Βέβαια αυτό που ξέχασα να σε ρωτήσω είναι ποιές είναι ακριβώς οι μνήμες που θα πάρεις, ώστε να δούμε την συμβατότητα.
revolver1990 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/9470608/G-Skill-Aegis-8GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16S-8GISB.html Αυτές υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατές? Απλά θα τρέχουν σε μικρότερη συχνότητα σωστά?
twingo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/9470608/G-Skill-Aegis-8GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16S-8GISB.html Αυτές υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατές? Απλά θα τρέχουν σε μικρότερη συχνότητα σωστά? Αυτές που αναφέρεις, δέν υπάρχουν στην λίστα συμβατότητας της Asrock. Μεγάλη πιθανότητα να μην κλειδώνουν στα 3000Mhz με το XMP (αυτόματα) Δέν αποκλείεται να φτάνουν βέβαια χειροκίνητα. Οι δικές μου ομοίως δέν ήταν στην λίστα, αλλά δουλεύουν νεράκι.
Levs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Βέβαια αυτό που ξέχασα να σε ρωτήσω είναι ποιές είναι ακριβώς οι μνήμες που θα πάρεις, ώστε να δούμε την συμβατότητα. Σαν μνήμες θα συνδυάσω 1 module των 8gb Vengeance 2666mhz αν πρόκειται για 2 dimm slot μητρική αλλιώς 2 x4gb corsair vengeance 2666 mhz αν πρόκειται για 4 down slots
twingo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Σαν μνήμες θα συνδυάσω 1 module των 8gb Vengeance 2666mhz αν πρόκειται για 2 dimm slot μητρική αλλιώς 2 x4gb corsair vengeance 2666 mhz αν πρόκειται για 4 down slots Το έχω δεί που το αναφέρεις από την αρχή, απλά θα ήθελα να δώ ποιό ακρίβώς μοντέλο-τύπος είναι. Π.χ. Site: Αυτές
revolver1990 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτές που αναφέρεις, δέν υπάρχουν στην λίστα συμβατότητας της Asrock. Μεγάλη πιθανότητα να μην κλειδώνουν στα 3000Mhz με το XMP (αυτόματα) Δέν αποκλείεται να φτάνουν βέβαια χειροκίνητα. Οι δικές μου ομοίως δέν ήταν στην λίστα, αλλά δουλεύουν νεράκι. To λέω γιατί σκέφτομαι για το ίδιο σύστημα και αυτή η ram στα 70 ευρώ θεωρώ ότι είναι προσφορά.Όπως είπες και συ έχω ακούσει και άλλους να έχουν ραμ που δουλεύουν παρόλο που δεν είναι "συμβατές".
pmav99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Θα βγει και αυτή κάποια στιγμή, αλλά πότε ακριβώς άγνωστο: https://www.asus.com/Motherboards/TUF-B350M-PLUS-GAMING/overview/ 1
Levs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το έχω δεί που το αναφέρεις από την αρχή, απλά θα ήθελα να δώ ποιό ακρίβώς μοντέλο-τύπος είναι. Π.χ. Site: Αυτές Αυτές ναι. Ή από το quickshop ή το techstores ή το visionstudio. (Ή Site: αυτές εαν πάρω 4 dimm slot μητρική..επισης απ'τα ίδια μαγαζιά) Λέω τον 1200 από το techstores στα 120 με τα μεταφορικά, και τα άλλα δυο ή από το quickshop ή το vision studio ή techstores.. EDIT: ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ MEM SUPPORT ΓΙΑ ΤΗ MORTAR ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ---ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ PRO4 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ..ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; To λέω γιατί σκέφτομαι για το ίδιο σύστημα και αυτή η ram στα 70 ευρώ θεωρώ ότι είναι προσφορά.Όπως είπες και συ έχω ακούσει και άλλους να έχουν ραμ που δουλεύουν παρόλο που δεν είναι "συμβατές". Σε ποια μητρική θα καταλήξεις εσύ; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2017 από Levs
countass Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μην πάρεις 2666 ραμ,για ποιο λόγο; οι ρυζεν κερδιζουν σημαντικα απο τις ταχυτητες.εχω το pc της υπογραφης,σαν αυτα που ενδιαφερουν τους παραπανω.βλεπει τη μνημη στα 2933 μια χαρα για 70€.επισης πηρα ενα στικ,μπορει σε καποια χρονια τα 16 να ειναι οριακα,δε θα ηθελα να εχω μεσα 4χ4.
Levs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μην πάρεις 2666 ραμ,για ποιο λόγο; οι ρυζεν κερδιζουν σημαντικα απο τις ταχυτητες.εχω το pc της υπογραφης,σαν αυτα που ενδιαφερουν τους παραπανω.βλεπει τη μνημη στα 2933 μια χαρα για 70€.επισης πηρα ενα στικ,μπορει σε καποια χρονια τα 16 να ειναι οριακα,δε θα ηθελα να εχω μεσα 4χ4. Φθηνές για 3000MHz, αλλά δεν έχουν ψύκτρα.. Γιατί; άμα πάρω τις 2666 vengeance και βάλω το xmp δε θα πάει 2993; ή δε δουλεύει έτσι το xmp? Μόνο εάν είναι μαμά 3000 και τις κατεβάζει το σύστημα στα 2667, τους τις σαι 2993;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα