konsoulito Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα! Κοιτάζοντας καθημερινά για διαθεσιμότητα VDSL στο σπίτι μου στο Πέραμα, καθώς η καμπίνα κοντά μου έχει εγκατασταθεί από τον Απρίλη, παρατήρησα σήμερα το εξής: Στο site της Cosmote έγιναν διαθέσιμα τα VDSL 50 mbps και 30 mbps, ενώ τα υπόλοιπα sites (Forthnet, CYTA, κλπ) γράφουν ακόμη "μη διαθέσιμο". Εγώ έχω Forthnet, οπότε να πάρω να ρωτήσω σε περίπτωση που δεν έχει ενημερωθεί το site τους ή θέλει χρόνο η Cosmote για να διαθέσει την καμπίνα σε άλλους παρόχους;
keravnos21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Παρε ενα τηλεφωνο στην forthnet και ρωτα πως αλλιως θα το μαθεις ? 1
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα! Κοιτάζοντας καθημερινά για διαθεσιμότητα VDSL στο σπίτι μου στο Πέραμα, καθώς η καμπίνα κοντά μου έχει εγκατασταθεί από τον Απρίλη, παρατήρησα σήμερα το εξής: Στο site της Cosmote έγιναν διαθέσιμα τα VDSL 50 mbps και 30 mbps, ενώ τα υπόλοιπα sites (Forthnet, CYTA, κλπ) γράφουν ακόμη "μη διαθέσιμο". Εγώ έχω Forthnet, οπότε να πάρω να ρωτήσω σε περίπτωση που δεν έχει ενημερωθεί το site τους ή θέλει χρόνο η Cosmote για να διαθέσει την καμπίνα σε άλλους παρόχους; Που σαι ρε θοδωρή; Θοδωρής left wondering who this stranger is
7nisiotis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα! Κοιτάζοντας καθημερινά για διαθεσιμότητα VDSL στο σπίτι μου στο Πέραμα, καθώς η καμπίνα κοντά μου έχει εγκατασταθεί από τον Απρίλη, παρατήρησα σήμερα το εξής: Στο site της Cosmote έγιναν διαθέσιμα τα VDSL 50 mbps και 30 mbps, ενώ τα υπόλοιπα sites (Forthnet, CYTA, κλπ) γράφουν ακόμη "μη διαθέσιμο". Εγώ έχω Forthnet, οπότε να πάρω να ρωτήσω σε περίπτωση που δεν έχει ενημερωθεί το site τους ή θέλει χρόνο η Cosmote για να διαθέσει την καμπίνα σε άλλους παρόχους; Και γω τα ιδια φίλε μου. Είμαι Forthnet ακομα δυστυχώς και ουτε ξέρουν τι τους γίνεται. Έχει έρθει vdsl διαθεσιμότητα απο ΟΤΕ. Οταν μαζέψω τα €€ την εκανα. 15 ευρώ παραπάνω το 2μηνο αλλα 30αρι vdsl, κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα