Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα αγορασω το s7 απο αυτο το καταστημα και σκεφτομαι να αγορασω και την ασφαλεια μαζι που ειναι στα 35 ευρω αξιζει??

Οι παροχες ποιες ειναι; τα ψιλα γραμματα τι λενε;

ανεβασε τους ορους.

Δημοσ.

Η ασφάλεια που προσφέρει το phonegallery είναι κατά 99% απ τη generali. Μπορείς να την κάνεις και μόνος σου μιλώντας απευθείας με το ασφαλιστικό γραφείο μόλις πάρεις τη συσκευή στα χέρια σου και όπως ανέφερε ο merkon, είναι πολύ φτηνότερη. Εδώ οι όροι.

Δημοσ.

οκ θα μιλησει αυριο με την generali επισης βλεπω μια αυξηση στς τιμες των κινητων αυτες τς μερες ηρθε καποιος φορος καινουργιος??

Δημοσ.

Γεια σας θα αγορασω το s7 απο αυτο το καταστημα και σκεφτομαι να αγορασω και την ασφαλεια μαζι που ειναι στα 35 ευρω αξιζει??

Εγω εκανα σε αυτη που λενε τ παιδια γ ενα ετος στα 17 ευρω

(S7 edge)

Δημοσ.

Μιας που το έφερε η κουβέντα, αυριο συμπληρώνω ενα μήνα απο την αγορά του S8+ μου. Πάντα ημουν φοβερά προσεκτικός με τος συσκευές μου και σκέφτομαι κατα ποσο αξίζει να δώσω 22€ για την ασφάλεια της συσκευής απο την gerenali. Αξίζει δεδομένου οτι θα κρατήσω τη συσκευή έως τα χριστουγεννα και μετα θα αλλάξω;

Δημοσ.

Μιας που το έφερε η κουβέντα, αυριο συμπληρώνω ενα μήνα απο την αγορά του S8+ μου. Πάντα ημουν φοβερά προσεκτικός με τος συσκευές μου και σκέφτομαι κατα ποσο αξίζει να δώσω 22€ για την ασφάλεια της συσκευής απο την gerenali. Αξίζει δεδομένου οτι θα κρατήσω τη συσκευή έως τα χριστουγεννα και μετα θα αλλάξω;

Αν σκεφτεις οτι μπορει μεχρι τοτε να πεσει και να σου σπασει (αλλαγη οθονης στο s7 edge πχ εχει 400) λογικα θα ειναι πιο ακριβο για s8,τοτε ναι αξιζει γ να εισαι ησυχος. 22€ δια 4 μηνες μετα που θα το δωσεις βγαινει μονο 5.5€ το μηνα,κοψε ενα καφε το μηνα κ κανε την ασφαλεια ;)

Δημοσ.

οκ θα μιλησει αυριο με την generali επισης βλεπω μια αυξηση στς τιμες των κινητων αυτες τς μερες ηρθε καποιος φορος καινουργιος??

ναι κάτι έγινε με τον ΦΠΑ στα μαγαζιά που πουλάνε κινητά και θα χουμε αυξήσεις στα σκρουτζομάγαζα (μλκς οι ίδιοι τα δημιουργούν για να μας τα τρώνε)

Δημοσ.

απο οσο ειχα δει 
ελεγε οτι πρεπει να εχεις την συσκευη καινουργια και οχι μεταχιρισμενη 
οπως και να εχεις στις μερες  μας  αν εχεις κινητα των 1000Ε πρεπει να εχεις και μια ασφαληση!

Δημοσ.

Διαβάστε τους όρους, αν θυμάμαι καλά, αναφέρει μέχρι πόσο καιρό μετά την ημερομηνία αγοράς μπορείτε να κάνετε ασφάλιση.

Δημοσ.

Διαβάστε τους όρους, αν θυμάμαι καλά, αναφέρει μέχρι πόσο καιρό μετά την ημερομηνία αγοράς μπορείτε να κάνετε ασφάλιση.

Μέχρι 1 μήνα είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...