thanasiskg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας θα αγορασω το s7 απο αυτο το καταστημα και σκεφτομαι να αγορασω και την ασφαλεια μαζι που ειναι στα 35 ευρω αξιζει??
merkon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Με 22€ κανεις ασφάλεια στη GENERALI και καθάρισες
basilis5 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας θα αγορασω το s7 απο αυτο το καταστημα και σκεφτομαι να αγορασω και την ασφαλεια μαζι που ειναι στα 35 ευρω αξιζει?? Οι παροχες ποιες ειναι; τα ψιλα γραμματα τι λενε; ανεβασε τους ορους.
angmar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Η ασφάλεια που προσφέρει το phonegallery είναι κατά 99% απ τη generali. Μπορείς να την κάνεις και μόνος σου μιλώντας απευθείας με το ασφαλιστικό γραφείο μόλις πάρεις τη συσκευή στα χέρια σου και όπως ανέφερε ο merkon, είναι πολύ φτηνότερη. Εδώ οι όροι.
thanasiskg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 οκ θα μιλησει αυριο με την generali επισης βλεπω μια αυξηση στς τιμες των κινητων αυτες τς μερες ηρθε καποιος φορος καινουργιος??
stelios18120 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας θα αγορασω το s7 απο αυτο το καταστημα και σκεφτομαι να αγορασω και την ασφαλεια μαζι που ειναι στα 35 ευρω αξιζει?? Εγω εκανα σε αυτη που λενε τ παιδια γ ενα ετος στα 17 ευρω (S7 edge)
merkon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας που το έφερε η κουβέντα, αυριο συμπληρώνω ενα μήνα απο την αγορά του S8+ μου. Πάντα ημουν φοβερά προσεκτικός με τος συσκευές μου και σκέφτομαι κατα ποσο αξίζει να δώσω 22€ για την ασφάλεια της συσκευής απο την gerenali. Αξίζει δεδομένου οτι θα κρατήσω τη συσκευή έως τα χριστουγεννα και μετα θα αλλάξω;
stelios18120 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας που το έφερε η κουβέντα, αυριο συμπληρώνω ενα μήνα απο την αγορά του S8+ μου. Πάντα ημουν φοβερά προσεκτικός με τος συσκευές μου και σκέφτομαι κατα ποσο αξίζει να δώσω 22€ για την ασφάλεια της συσκευής απο την gerenali. Αξίζει δεδομένου οτι θα κρατήσω τη συσκευή έως τα χριστουγεννα και μετα θα αλλάξω; Αν σκεφτεις οτι μπορει μεχρι τοτε να πεσει και να σου σπασει (αλλαγη οθονης στο s7 edge πχ εχει 400) λογικα θα ειναι πιο ακριβο για s8,τοτε ναι αξιζει γ να εισαι ησυχος. 22€ δια 4 μηνες μετα που θα το δωσεις βγαινει μονο 5.5€ το μηνα,κοψε ενα καφε το μηνα κ κανε την ασφαλεια
κουξκουκ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεί κάποιος να κάνει ασφάλεια και μετά την αγορά από το κατάστημα όταν πχ το έχει δύο μήνες ; ακούγεται ασύμφορο γι'αυτό ρωτάω
ziaba Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 οκ θα μιλησει αυριο με την generali επισης βλεπω μια αυξηση στς τιμες των κινητων αυτες τς μερες ηρθε καποιος φορος καινουργιος?? ναι κάτι έγινε με τον ΦΠΑ στα μαγαζιά που πουλάνε κινητά και θα χουμε αυξήσεις στα σκρουτζομάγαζα (μλκς οι ίδιοι τα δημιουργούν για να μας τα τρώνε)
teomaniacos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 απο οσο ειχα δει ελεγε οτι πρεπει να εχεις την συσκευη καινουργια και οχι μεταχιρισμενη οπως και να εχεις στις μερες μας αν εχεις κινητα των 1000Ε πρεπει να εχεις και μια ασφαληση!
angmar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Διαβάστε τους όρους, αν θυμάμαι καλά, αναφέρει μέχρι πόσο καιρό μετά την ημερομηνία αγοράς μπορείτε να κάνετε ασφάλιση.
vchristod84 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Διαβάστε τους όρους, αν θυμάμαι καλά, αναφέρει μέχρι πόσο καιρό μετά την ημερομηνία αγοράς μπορείτε να κάνετε ασφάλιση.Μέχρι 1 μήνα είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα