Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σας,

θέλω την βοήθεια σας, έχω δύο dvr conceptronic τα οποία είναι τοποθετημένα σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων μεταξύ τους.

Το μόνο τους κοινό είναι ο λογαριασμός cloud που έχω εδω και καιρό για να τα παρακολουθώ απο μακριά.

Ξαφνικά μέσα σε μία νύχτα μπλόκαραν και τα δύο μαζί και δεν ανάβουν κάν.

Στο δεύτερο όταν πήγα να δω τι έχει γίνει, το βρήκα με κάποια παράθυρα ανοιχτά, τα οποία όμως δεν είχα ανοίξει εγώ και ενώ δούλευε κανονικά μου εμφάνιζε το μήνυμα Authorazation Faild (δούλευε όμως κανονικά απλά δεν το έβλεπα internet). όταν το έκανα restart δεν ξανά άνοιξε ποτέ και η οθόνη του μένει 

μόνιμα με μαύρο χρώμα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι για να πάθουν το ίδιο πράγμα και τα δυο καταγραφικά ταυτόχρονα έχει χακαριστεί ο λογαριασμός μου στο cloud και έχουν κολλήσει ιό. όμως δεν μπορώ να βρω κάποιο reset και ότι και αν έχω κάνει δεν διορθώνει το πρόβλημα, έχει κάποιος καμία ιδέα

πριν τα πετάξω και τα αντικαταστήσω;

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει και με άλλο τροφοδοτικό αλλά τίποτα.. άσε που το λαμπάκι/ένδειξη power ανάβει. Λέω ότι είναι θέμα ιού ή είναι μπλοκαρισμένα τα DVR γιατί έπαθαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα την ίδια ώρα.. ευχαριστώ πάντως για την απάντηση

Δημοσ.

Στο βιβλιαρακι δεν αναφερει τιποτα μηπως κανει κανα μπιμ ή αναβοσβηνει το λαμπακι μπροστα και ειναι καποιος κωδικος σφαλματος.Ποια μαρκα και μοντελο ειναι μπας και εχει κανει κανα ιδιο θεμα

Άλλη λύση που μου ερχετε άμα έχει άλλο τρόπο συνδεσεις να δοκιμάσεις και με εκείνο να δεις πχ vga/hdmi και σαν έσχατη συνήθως αυτά έχουν μέσα κάποια μικρό μπαταρία ή κάτι που κρατάει την ώρα και άλλες ρυθμήσεις σε περίπτωση διακοπής ρέυματος μήπως αμα την ξήλωνες για λίγα λεπτά ή την άλλαζες

Δημοσ.

Δυστυχώς τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά που ανέφερες κ το λαμπάκι μένει μόνο αναμενο. Την μόνη ένδειξη που παίρνω είναι το Λαμπάκι alarm που ανάβει κ στα δυο όταν τα ανάβω. Μοντέλο : conceptronic c8chcctvkitp

Δημοσ.

Αμα δοκιμασεις να βγαλεις τον δισκο ή γενικως τα πάντα και το αφησεις μονο του χωρις καμερες χωρις τιποτα

Δημοσ.

Αμα δοκιμασεις να βγαλεις τον δισκο ή γενικως τα πάντα και το αφησεις μονο του χωρις καμερες χωρις τιποτα

Τα έχω δοκιμάσει όλα, μέχρι και τα φις από τις εσωτερικές συσκευές του dvr έβγαλα και πάλι δεν αλλάζει τίποτα. καμία άλλη ιδέα;

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει όλα, μέχρι και τα φις από τις εσωτερικές συσκευές του dvr έβγαλα και πάλι δεν αλλάζει τίποτα. καμία άλλη ιδέα;

Τι να σου πω αλλη ιδεα δεν μου ερχετε κατι να το αφησεις εκτος πριζας καποιες ωρες μπας και εχει μουλαρωσει τι να σε πω μετα αλλη ιδεα δεν στερεψα μετα αμα εχει ακομα καμια εγγυηση πηγαινε το να το δουν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...