micos000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοείς; Θέλεις να κάνεις π.χ. τα home σε pro ή μιλάς για τα updates των 10 σε builds π.χ. από anniversary σε creators; Αυτό γίνεται έτσι κι αλλιώς. Και από home oem σε pro oem γίνεται πάλι -> https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-windows_install/windows-10-home-upgrade-to-pro-using-oem-disc-and/926bcbbf-cfc7-4fab-a442-0843edd02528
Grim Ripper Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αναβαθμίζονται κανονικά. Για να το κάνουμε πιο κατανοητό. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Retail = Μπαίνει και σε διαφορετικά pc κάθε φορά. OEM = Δένει με το σύστημα και δεν ενεργοποιείται αλλού (υπάρχουν τρόποι, αναφέρθηκαν πιο πάνω). Τα OEM τα παίρνουν οι κατασκευαστές (π.χ Dell, HP, Acer κτλ) ή και καταστήματα που συναρμολογούν υπολογιστές.
kasp123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 εγω για παραδειγμα εχω τα εφταρια αλλα δεν μου εχει βγαλει την ενημερωση για τα δεκαρια,Αυτο εννουσα
Grim Ripper Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ 7αρια έχω στο desktop και μου είχε σπάσει τα νεύρα η αναβάθμιση στα 10 πέρυσι το καλοκαίρι, και να είναι OEM το κλειδί.
kasp123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 σου εχει βγαλει διαθεσιμα για ενημερωση τα δεκαρια????
Grim Ripper Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πλέον όχι, την έχουν βγάλει οπότε πλέον δεν έρχεται σαν ενημέρωση. Υπάρχει πάντως τρόπος να κάνεις νόμιμο upgrade από 7/8/8.1 σε 10.
kasp123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 εννοεις κανοντας bootable το usb με το rufus και το iso των windows.Σωστα????
micos000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 εννοεις κανοντας bootable το usb με το rufus και το iso των windows.Σωστα???? Κατεβάζεις το εργαλείο από το site της ms και το τρέχεις. Επιλέγεις upgrade this pc ή αν έχεις ήδη το iso σε usb (γιατί σε dvd πλέον δε χωράει), απλά συνδέεις το usb στο pc με τα 7 και τρέχεις το setup από μέσα και ακολουθείς τις οδηγίες για αναβάθμιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα