Προς το περιεχόμενο

product key

kasp123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ακουσει πως για να μπουνε καθαρα τα windows χρειαζεται ενα κλειδι.Τι ειδους προβληματα μπορει να εχω με αυτο???? πχ να μην το δεχεται κτλ

ξερω πως το official κανει κανα εκατοσταρικο αλλα υπαρχει και το kinguin.Ειναι οκ????

Δημοσ.

Έχεις ήδη Windows εγκατεστημένα και γνήσια στο μηχάνημά σου?

Εαν ναι,

πολύ χοντρικά....εφόσον εχεις συνδέσει το μηχάνημα σου με ενα microsoft account, κανεις format καθαρή εγκατάσταση και τα windows θα ενεργοποιηθούν χωρίς να χρειαστείς το κλειδί.

Εαν όχι , θα πρέπει να αγοράσεις ένα κλειδί για την εκδοσή των windows που θες, 

Στο kinguin θα το βρεις πολύ πιο φθηνά.

Δημοσ.

Όχι, δε χρειάζεται για να ξακανάνεις εγκατάσταση στο ίδιο μηχάνημα. Ο ms account χρησιμεύει για να μεταφέρεις την άδεια χρήσης σε άλλο υπολογιστή σε περίπτωση που ο δικός σου χάλασε ή τον πούλησες.

Τα κλειδιά από online stores είναι μια χαρά για προσωπική χρήση. Για επιχειρήσεις όμως δεν κάνουν γιατί δεν έχεις τιμολόγιο.

Δημοσ.

το OEM key είναι το ίδιο με το product key????

τι διαφορά έχει αυτό από το kinguine σε σχέση με το official που έχει κανα εκατοστάρικο??????

Δημοσ.

Ο ms account χρησιμεύει για να μεταφέρεις την άδεια χρήσης σε άλλο υπολογιστή σε περίπτωση που ο δικός σου χάλασε ή τον πούλησες.

Πως γίνεται αυτό;
Δημοσ.

το OEM key είναι το ίδιο με το product key????

τι διαφορά έχει αυτό από το kinguine σε σχέση με το official που έχει κανα εκατοστάρικο??????

Ποιο εννοείς product key; Αν λες το αναγνωριστικό προϊόντος που εμφανίζεται στις ιδιότητες υπολογιστής τότε όχι, δεν είναι το ίδιο.

Τα online κλειδιά σε σχέση με τα retail είναι ότι τα πρώτα μπορεί να τα έχουν παραπάνω από ένας χρήστης, ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Πως γίνεται αυτό;

Όταν κάνεις φορμάτ και δώσεις τον λογαριασμό σου ms για χρήστη θα δει αν υπάρχει συνδεμένο κλειδί και εάν αυτό επιτρέπεται να ενεργοποιηθεί.

Αυτό σημαίνει ότι αν το κλειδί είναι retail αγορασμένο τότε μπορείς να το μεταφέρεις σε άλλον υπολογιστή. Αν είναι oem (δηλαδή αγορασμένο μαζί με υπολογιστή ή λάπτοπ) τότε μάλλον δε θα λειτουργήσει και ίσως να χρειαστεί να πάρεις τηλ την ms και να αρχίσεις τα σάλια ότι σου κάηκε η μητρική και την άλλαξες. Αυτό γίνεται γιατί τα oem κλειδιά είναι δεσμευμένα με την μητρική και "κανονικά" δεν επιτρέπεται να μεταφερθούν.

Δημοσ.

εγω αυτο που θα αγορασω ειναι το oem key??????

Κανείς δεν ξέρει. Κανονικά όμως, τα oem κλειδιά δεν πωλούνται στη λιανική αλλά μαζικά στους κατασκευαστές. Τώρα, που βρίσκουν αυτά τα sites κλειδιά και τα πουλάνε τόσο φθηνά δεν ξέρω να σου πω. Πάντως η ms δεν έχει κάνει καμία κίνηση μέχρι τώρα για να σταματήσει αυτό το παρεμπόριο.

Δημοσ.

οκ κατανοητα αυτα.Απλα εγω τωρα για να βαλω τα αυθεντικα windows με updates και ολα τι πρεπει να κανω σχετικα με το κλειδι?????

την διαδικασια την ηξερα 

Δημοσ.

Σε ρώτησε κάτι ο bloodraven στην αρχή αλλά δεν απάντησες.

Είχες/έχεις εγκατεστημένα και ενεργοποιημένα 8.1 ή 10άρια στον υπολογιστή; Αν ναι δεν κάνεις τίποτα απολύτως με τα κλειδιά, απλά στήνεις τα win, παρακάμπτεις το βήμα για το κλειδί και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα όταν συνδεθείς στο Internet.

Αν είναι η πρώτη φορά που στήνεις τα 10άρια τότε θα χρειαστείς κλειδί. Πολλοί αγοράζουν κλειδί Online και λένε ότι δουλεύουν μια χαρά οπότε, κατά τη γνώμη μου, παίρνεις ένα φθηνό κλειδί π.χ. από εδώ και το πας έτσι. Στη χειρότερη να χάσεις 10€

Δημοσ.

τα δεκαρια τα βαζω πρωτη φορα.Ειχα τα εφταρια.Δηλαδη αυτα που εχουν το οεμ στο κωδικο προιοντος σημαινει πως ειναι κατα καποιο τροπο Unofficial???

Δημοσ.

Τα ΟΕΜ κλειδιά είναι official, απλά δεν πωλούνται στο λιανεμπόριο παρά μόνο σε κατασκευαστές/συναρμολογητές υπολογιστών που επιθυμούν να έχουν τα windows. Επίσης τα ΟΕΜ έχουν περιορισμό στο πόσες φορές θα ενεργοποιηθούν, όχι ταυτόχρονα αλλά μετά από αλλαγές hardware π.χ. μητρικής, ενώ τα retail δεν έχουν περιορισμό.

Αν με το ΟΕΜ όμως αναφέρεσαι στο Product ID που εμφανίζει στις ιδιότητες του υπολογιστή, τότε αυτό το ΟΕΜ δεν είναι το key και με αυτό δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις τα windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...