nick_gr2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ας απαντησω, ως κατοχος απο το 2011 του πιατζιο κ εχοντας κανει 43χιλιαδες χλμ. Τα τρικυκλα καινε λιγο παραπανω κ εχουν την ιδια συντηρηση με ενα σκουτερ. Στο δικο μου 300αρι yourban lt (ναι με διπλωμα αυτοκινητου οδηγειται, ειναι 'συλλεκτικο') καιω 3.5λτ/100 μετρημενο στην αντλια. Στο δρομο δεν εχουν καμμια συγκριση με τα διτροχα. Εχω κανει πολλα χλμ σε βροχες κ κρυα οταν οι διτροχοι απλα το κλειδωνουν. Εχω πεσει 2 φορες με 0 ταχυτητα λογω αποτομης συμπλεξης του CVT κ μονο. Για να πεσεις με τριτροχο πρεπει να κανεις μεγαλη βλακεια! Α ναι.. επισης με το χωρο αποσκευων παω ανετα σουπερ μαρκετ εκτος αν θελω κατι ογκωδες. Απο προβληματα το μονο που ειχε ηταν οτι εσβηνε στα φαναρια οταν σταματαγε κ λυθηκαν μολις περαστηκε το νεο προγραμμα εγκεφαλου στην αντιπροσωπεια. Επισης η εξαερωση των φρενων ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να γινει σωστα. Τελος επειδη ο συμπλεκτης τους ειναι ξηρου τυπου κ επειδη ειναι βαρια αν τα πιεζεις τον τρως κ θα τον αλλαζεις συχνα. Καποια προβληματα που εχουν αναφερθει στο μπροστινο συστημα κ αμορτισερ εγω που δεν το εχω λυπηθει δεν τα ειχα ποτε κ δεν νομιζω οτι θα εχει ποτε καποιος εκτος αν ειναι σουπερ καφτης η απλα στοκος ως οδηγος υπο την εννοια οτι το περναει τεζα απο τιποτα καροδρομους με ταφους για λακκουβες. Το μηχανακι δεν ειναι για αγριο τερεν κ εκτος δρομου. Τελος τα αναλωσιμα κ τα βασικα ανταλλακτικα κ πλαστικα ειναι πολυ φτηνα (πχ καθρεπτης 7ε, πισω φλας 10ε) οποτε δεν τα κλεβουν για κανενα λογο! Αυτα τα ολιγα! Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου! Ευχαριστώ! Ελπίζω να μας συγχωρέσει το offtopic ο nick_gr2 250 είναι το όριο για έμενα, δεδομένου ότι κάνω δρομολόγια σε Εθνική/παράδρομο και θέλω να κάνω και κανά ταξιδάκι, τα 125 απλά δεν. Για μόνο μέσα στην πόλη είναι μια χαρά βέβαια και είναι αρκετά ωραίο το ΜΤ. Παίξτε μπάλλα ελεύθερα, ότι διαβάζω χρήσιμο είναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα