actorgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Το Site: σετ της Dell στην αναγραφομενη τιμη.Φθηνοτερο Site: απο BestPrice στα 57,82€ 2
billiboo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 μαλλον λαθος ηταν γιατι δεν βγαζει τπτ το λινκ
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 To εχει δουλεψει κανεις να μας πει εντυπωσεις;
akoinonitos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) εγω 60 ευρω το ειχα παρει πριν κανα 6 μηνο, πληρως ικανοποιημενος... μπαταρια αλλαξα προχθες μονο στο ποντικι. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2017 από akoinonitos 1
NeOSL Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 εγω 60 ευρω το ειχα παρει πριν κανα 6 μηνο, πληρως ικανοποιημενος... μπαταρια αλλαξα προχθες μονο στο ποντικι. Μπορείς να μου πεις πόσα πλήκτρα έχει το ποντίκι; στην φωτό φαίνεται ένα πλαϊνό (στα αριστερά του) ενώ στην περιγραφή έχει 6. 'στω!
akoinonitos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να μου πεις πόσα πλήκτρα έχει το ποντίκι; στην φωτό φαίνεται ένα πλαϊνό (στα αριστερά του) ενώ στην περιγραφή έχει 6. 'στω! Προφανως τα εχει βαφτησει ολα πληκτρα το site, εχει δεξι αρισστερο κλικ ,την ροδελα που εχει το κλασικο πατημα, δεξια αριστερα εχει δυο κουμπια για να ανοιγει να αλλαξεις μπαταριες και απο κατω εχει το power button. Λογω των μπαταριων στην αρχη φαίνεται λιγο βαρυ στο χερι μετα βεβαια συνηθιζεις ,δεν ειχα ξαναχρησιμοποιησει βεβαια ασυρματο ποντικι ποτε. Το καλο ειναι οτι δουλευει σε οτι επιφανεια και να το βαλεις. 1
dali13gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Thanks actorgr, πάνω που το χρειαζόμουν!
lionheart75 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 +5€ υποχρεωτικά μεταφορικά ή πας μια βόλτα από το κατάστημα και το παίρνεις αν είσαι κοντά Αθήνα. Το σετάκι πάντως το είχαμε στην δουλειά και είναι πολύ ποιοτικό, σκέφτομαι να πάρω και ένα για το σπίτι αλλά γεμίσαμε ασύρματα combos πια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα