megaklhs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Γειά σε όλους.. έχω ps2 και παίζω παιχνίδια του ps1 εκεί.. Όταν πάω να κάνω αποθήκευση τα παιχνίδια του ps1 στην κάρτα του ps2 δεν γίνετε... Βάζω μια κάρτα μνήμης ps1 στο ps2 αλλά δεν μου την διαβάζει καθόλου το ps2.. Ξέρετε πώς μπορώ να κάνω save τα παιχνίδια του ps1 που παίζω στο ps2 ;
DeadElectron Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να αποθηκεύσεις 'παιχνίδια' του PS1 μόνο σε κάρτα του PS1. Απ' όσο ξέρω τα καινούργια μοντέλα slim του PS2 δεν αναγνωρίζουν 3rd party memory cards του PS1, σε αντίθεση με τα πρώτα που αναγνώριζαν. Οπότε θα χρειαστείς μια official memory card από την Sony για το PS1.
megaklhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να αποθηκεύσεις 'παιχνίδια' του PS1 μόνο σε κάρτα του PS1. Απ' όσο ξέρω τα καινούργια μοντέλα slim του PS2 δεν αναγνωρίζουν 3rd party memory cards του PS1, σε αντίθεση με τα πρώτα που αναγνώριζαν. Οπότε θα χρειαστείς μια official memory card από την Sony για το PS1. Αρα θες ανα μου πεις οτι εαν παρω μια αυθεντικη καρτα sony ps1 και την βαλω στο ps2 slim που εχω και παω να αποθηκευσο παιχνιδι ps1 θα το αποθηκευση κανονικα ;
DeadElectron Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα θες ανα μου πεις οτι εαν παρω μια αυθεντικη καρτα sony ps1 και την βαλω στο ps2 slim που εχω και παω να αποθηκευσο παιχνιδι ps1 θα το αποθηκευση κανονικα ; Ναι, χρειάζεται η αυθεντική της Sony για το PS1.
Mr_Terror Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη η τιμη ειναι χωμα και εχει καλες αξιολογησεις αξιζει να το ρισκαρεις. http://www.ebay.com/itm/Memory-Card-For-Playstation-1-One-PS1-PSX-Game-useful-practical-Affordable-New-/142084598805?hash=item2114e6ec15:g:pxMAAOSw6n5Xryzm#rwid
megaklhs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη η τιμη ειναι χωμα και εχει καλες αξιολογησεις αξιζει να το ρισκαρεις. http://www.ebay.com/itm/Memory-Card-For-Playstation-1-One-PS1-PSX-Game-useful-practical-Affordable-New-/142084598805?hash=item2114e6ec15:g:pxMAAOSw6n5Xryzm#rwid Ναι αλλα αυτη εδω δεν ειναι η αυθεντικη της sony.. Λογω οτι ψωνιζω 4 χρονια απο ebay το κοιταξα και εγω αλλα αυτη δεν νομιζω να κανει.. οωπς λεει πιο πανω το παιδι θελει να ειναι η αυθεντικη
megaklhs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σας λόγω ότι έχω κάποια παιχνίδια του ps1 τα οποία τα είχα και τα έβαλα στο ps2 και παίζουν πήγα αγόρασα μια αυθεντική κάρτα ps1 την έβαλα στο ps2 και όταν παώ να κάνω save δεν με αφήνει δεν διαβάζει την κάρτα... Ενώ στο menu του ps2 την διαβάζει στα παιχνίδια μέσα όχι... Τι να κάνω ;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω τα παιχνίδια του psx μπορούν να σώσουν σε κάρτα μνήμης για ps2. Οπότε αν έχεις, σώσε σε εκείνη.
Mr_Terror Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Οχι τα παιχνιδια του ps1 θελουν καρτα μνημης για ps1.Κατι αλλο συμβαινει και δεν κανει save η καρτα. Απο που αγορασες την καρτα? Ειναι καινουργια η μεταχειρισμενη? Φορμαρισε την μεσα απο το μενου του ps2.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Οχι τα παιχνιδια του ps1 θελουν καρτα μνημης για ps1.Κατι αλλο συμβαινει και δεν κανει save η καρτα. Απο που αγορασες την καρτα? Ειναι καινουργια η μεταχειρισμενη? Φορμαρισε την μεσα απο το μενου του ps2. Θυμόμουν λάθος λοιπόν!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω τα παιχνίδια του psx μπορούν να σώσουν σε κάρτα μνήμης για ps2. Οπότε αν έχεις, σώσε σε εκείνη. Ισχύει το αντίστροφο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα