Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για ανεμιστηράκι

bad_freddy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αυτό που κάνω (όταν έχω όρεξη) λύνω το ανεμιστηράκι και του βάζω λάδι σιλικόνης και είναι πιό αθόρυβο και από πριν.

Δημοσ.

Πάντως το σκεφτόμουν αυτό που είπε ο StAkIS με την συστολή-διαστολή επειδή ενα φαινόμενο που εχω παρατηρήσει είναι το εξής:

Εαν κλέισω τον υπολογιστή και τον ανοίξω την άλλη μέρα, θα κάνει τον θόρυβο που σας είπα.

Αν τον κλείσω και τον ανοίξω πχ. 3 ή 5 ή γενικά μετά απο κάποιες ώρες μετά δεν πρόκειται να κάνει τον παραμικρό θόρυβο!

Εννοώ οτι εάν ήταν πχ. σκόνη κατα πρώτον δεν θα έκανε συνέχεια θόρυβο? Εμένα ο θόρυβος το πολύ μετά απο 10-15 sec. έχει σταματήσει... Και επίσης αν ήταν σκόνη ή κάτι άλλο κάθε φορά που θα τον άνοιγα ανα πάσα στιγμή, δεν θα έπρεπε να κάνει και πάλι θόρυβο?

Απλά έτσι το σκέφτηκα και θα ήθελα και πάλι να μου πείτε τις απόψεις σας...

Ισχύει φίλε bad_freddy! Έχει να κάνει με συστολές-διαστολές, για αυτό και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό! Ένα απλό χτυπηματάκι στο κουτί, στο σημείο που ακούγεται (π.χ. τροφοδοτικό) το φτιάχνει προσωρινά και καμμιά φορά μόνιμα! Δυστυχώς δεν είναι κάτι που μπορείς να το ελέγξεις, μιας και αυτό συμβαδίζει με τους νόμους της φυσικής!

Όσο αφορά τη σκόνη, είναι καλό που και που να χρησιμοποιείς ένα σπρέυ αέρα, πιο πολύ για να μην μείνει για πολύ καιρό η σκόνη και "μπλοκάρει" την σωστή ροή ή διακόψει τελείως την λειτουργία στο ανεμιστηράκι. ;)

Δημοσ.

ego prosopika eixa akrivos to idio provlima me to anemistiraki tou chipset tis motherboard... opte koitakse to ayto.

Koitakse prota pio einai pou kanei ton thorivo kai prateis analagos.

An einai ena case fan de peirazei, an oxi peirazei, kai gia na deis pio einai vale to xeri sou sto kefali tou anemistira kai stamaton otan douleyei kai tha katalaveis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...