Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα PC έχει πάνω windows 10, και κάποιες φορές κολλάει ( όπως όταν παγώνει από κάρτα γραφικών) num lock, caps lock λειτουργούν και κινείται μόνο το ποντίκι.

Ούτε Alt-Ctrl-Del ούτε τίποτα.

Έχω κάνει φορματ δεν έχει αλλάξει κάτι.

Δημοσ.

Γραψε μας ρε φιλε χαρακτηριστικα του υπολογιστη μνημη ραμ επεξεργαστη κλπ και το μοντελο του πληκτρολογιου και του ποντικου.

Δημοσ.

Καλησπερα σου,μπορεις να ξεκινησεις με ενα τσεκ απο τις συσκευες. να βγαλεις το ποντικι Keyboard Και να βαλεις αλλα.

επειτα ενα τεστ στο Hardware Σου όπως memtet για της ram HDTune για τον σκληρο σου δίσκο OCCT για καρτα γραφικων,τροφοδοτικο και cpu.

Δημοσ.

Δεν άλλαξε κάτι με το format.

Έχω την εντύπωση πως το κάνει κάποιο update, γιατί κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης μέχρι και 1-2 μέρες δεν κολλάει.

Μετά αρχίζει το πάρτυ.

Δημοσ.

Την ram την τεσταρες? Ποσα slots εχει το λαπτοπ? Αν εχει 2 slots...βγαλε την ram και βαλτην στο αλλο slot και δες

Ναι έχει περάσει το test πάνω από 2 φορές, είναι το πρώτο που σκέφτηκα μαζί με το δίσκο.

Πες μας το μοντέλο του B)

https://esupport.sony.com/info/264/US/#notebook

Πρέπει να το θυμηθώ γμτ..

Έχω μπλέξει με ενα project και πάω τρέχοντας.

Δημοσ.

SVS1511N3E είναι το μοντέλο.

Του πέρασα τα αυθεντικά του Windows 7 και δείχνει καλά μέχρι τώρα.

Θα το επιβεβαιώσω αύριο.

Θεωρώ πως είναι κάποιο bug στα 10 γιατί το ίδιο έπαθε και ο αδερφός μου χθες σε ενα PC.

Δημοσ.

Αποτι βλεπω συμφωνα με το site της sony, δεν εχουν βγει drivers για 10. Υπαρχουν μονο για 7 και 8.1. Οποτε, καλυτερα να μεινεις με τα 7 η τα 8.1.

Προσωπικα, εχω εναν κανονα. ΠΑΝΤΑ...μα ΠΑΝΤΑ βαζω τους drivers της αντιστοιχης εταιριας. Ειδικα σε laptops. Πχ, αν δω οτι στην σελιδα του laptop δεν εχουν βγει drivers για 8.1 και εχει drivers μονο για 7, αφηνω το laptop με τα 7. Δεν εμπιστευομαι τους drivers των windows. Μπορει τα 10 να εγκατασταθουν, αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια οτι θα λτιουργουν σωστα με τους δικους του drivers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...