kasp123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας,εχω μια απορια σχετικα με τους drivers σε καινουρια υπολογιστη.Ξερψ πως καλο ειναι να μην χρησιμοποιουμε τα cd απο το κουτι γιατι πιθανον να ειναιμπαλιοι και δεν αναβαθμιζονται.Οποτε το ιδανικο ειναι να κατεβασουμε για την μητρικη και μετα ειναι ειναι οκ για το υπολοιπο hardware???? ή πρεπει για το καθενα ξεχωιστα????? πλεον εχω ακουσει πως χρειαζεται μονο για τη Gpu διοτι οι υπολοιποι ειναιε ενσωματωμενοι.Αν εγω για προληπτικους λογους βαλω drivers για ολο το hardware ενω υπηρχαν οι ενσωματωμενοι θα εχω προβλημα????
Grim Ripper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι, δεν θα υπάρχει πρόβλημα απλά θα γίνουν αναβάθμιση σε νέα έκδοση. Κατέβασε τους drivers της μητρικής (γενικά ότι έχει, όπως chipset / ενσωματωμένη gpu / ήχος / κτλ) και της κάρτας γραφικών. Αυτό με το cd/dvd που λες δεν είναι ότι δεν αναβαθμίζονται, απλά το cd/dvd είναι πιθανότερο να έχει παλιότερη έκδοση από αυτήν που θα βρεις στο site, προφανώς αν δεν έχεις ιντερνετ να κατεβάσεις τους καινούργιους θα βάλεις εκείνους στο dvd και αργότερα βάζεις τους καινούργιους.
kasp123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 οποτε πηγαινω στο επισημο site για το καθενα και τους κατεβαζω.Εκτος απο cpu,gpu,ram, θελω κατι αλλο?????
Grim Ripper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Για cpu και ram δεν θες drivers, αν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα τότε η μητρική ίσως θέλει BIOS update. (αν δουλεύει το pc τότε καλύτερα να μην κάνεις BIOS update) Μόνο για την μητρική θες και για την gpu. (εκτός αν έχεις και κάποια έξτρα κάρτα ήχου ή δικτύου ή κάτι παρόμοιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα