niksor Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω ενα pc το Dell optiplex 9010 SFF και προσπαθώ να μπω στο ΒΙΟS ή τουλάχιστον να διαλέξω ποια συσκευή να μπουταρει. Δοκίμασα όλα τα F κουμπιά και το delete επίσης και κανένα δεν δούλεψε. Googlara να βρω κάτι και αυτό που βρήκα λένε για το F2 και για το delete, αλλα δεν μένα δεν δούλεψε κανένα. Καμια άλλη λύση?
Grim Ripper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Όσο Dell έχω συναντήσει μπαίνουν στο BIOS με F2 και στο boot menu με F12. Το πληκτρολόγιο δεν έχει κάποιο πρόβλημα, σωστά; Μήπως θέλει πληκτρολόγιο PS/2;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω ενα pc το Dell optiplex 9010 SFF και προσπαθώ να μπω στο ΒΙΟS ή τουλάχιστον να διαλέξω ποια συσκευή να μπουταρει. Δοκίμασα όλα τα F κουμπιά και το delete επίσης και κανένα δεν δούλεψε. Googlara να βρω κάτι και αυτό που βρήκα λένε για το F2 και για το delete, αλλα δεν μένα δεν δούλεψε κανένα. Καμια άλλη λύση? Στην εκκίνηση έχεις εικόνα με logo ή βλέπεις κατευθείαν το σήμα των win;
niksor Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Όσο Dell έχω συναντήσει μπαίνουν στο BIOS με F2 και στο boot menu με F12. Το πληκτρολόγιο δεν έχει κάποιο πρόβλημα, σωστά; Μήπως θέλει πληκτρολόγιο PS/2; Ένα ασύρματο έχω usb, παίζει αυτό ρολο? παίζει να φταίει αυτό επειδή στο boot δεν είναι δεν δουλεύουνε τα F? Στην εκκίνηση έχεις εικόνα με logo ή βλέπεις κατευθείαν το σήμα των win; Εικόνα με logo
Grim Ripper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε με κάποιο ενσύρματο αν έχεις και βλέπουμε μετά. Όταν έχει το logo δεν βγάζει σε κάποια γωνία (στα δεξιά ή πάνω ή κάτω) για F2 ή F12;
Le Perv Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα ασύρματο έχω usb, παίζει αυτό ρολο? παίζει να φταίει αυτό επειδή στο boot δεν είναι δεν δουλεύουνε τα F? Αλλαξε πληκτρολογιο (αν εχεις καποιο αλλο). Δεν παιζει ρολο αν ειναι ασυρματο ή οχι.
niksor Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε με κάποιο ενσύρματο αν έχεις και βλέπουμε μετά. Όταν έχει το logo δεν βγάζει σε κάποια γωνία (στα δεξιά ή πάνω ή κάτω) για F2 ή F12; Σε λαπτοπ η άλλα πισι που είχα αυτο έκανα. Έχω κοιτάξει ήδη, δεν εμφανίζει τίποτα στην αρχή. Θα κοιτάξω να βρω άλλο πληκρολόγιο, τι να κάνω.
stavrosyomafias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις Windows 10? Αν ναι, δοκίμασες αυτο?
ss13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δες αυτό https://www.howtogeek.com/forum/topic/cant-access-bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα