Προς το περιεχόμενο

p10 h s8

xles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα μεσα σε αυτα τα δυο κινητα ειχα ανεβασει και αλλη δημοσιευση αλλα δεν την βρισκω δεν ξερω τι γινεται..ειμαι καινουριος στο φορουμ. παμε στο θεμα μας.. το κινητο το θελω για απλη χρηση messanger instagram και καμια φωτογραφια ..εσεις τι προτεινετε αξιζει να δωσω 100-150 παραπανω να παρω το σ8 η σε βαθος χρονου θα μεινω ευχαριστημενος με το π10 ?? ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

το εχω διαβασει και δεν υπαρχει μια τελικη απαντηση εχουν πιασει ολα τα smartphone που ξεκινανε απο 400 ευρω και πανω..

Δημοσ.

Για τόσο ελαφριά χρήση που το θες γνώμη μου όχι δεν αξίζει το s8. Γιατί είναι πιο ακριβό και τις εφαρμογές που θες τις τρέχεις και οποιαδήποτε smartphone με 150-200€ παραπάνω από ικανοποιητικά. Επειδή έχω δει από κοντά το s8 είναι μεγάλο ...πολύ. Εμένα προσωπικά δεν με βολεύει στην καθημερινότητα μου μια συσκευή τόσο μεγάλη. Αν δεν το θες να παίζεις παιχνίδια , να βγάζεις συνέχεια φωτογραφίες θα σου έλεγα προτίμησε το p10 ή για μα εκνευρίσω κάποιους εδώ μέσα περίμενε να ανακοινωθούν τα νέα iphone και χτυπά ένα 6ς και άσε τους άλλους να ψάχνουν πιο android είναι 2% καλύτερο στα χαρτιά γιατί μετά το 6μηνο θα σέρνονται έτσι και αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλαρακι δεν το παιζω ειδικος .. Μιας και εγω σε αναζητηση κινητου ειμαι και δεν ξερω τι να παρω ...αλλα αν θες μια προσωπικη εμπειρια ....εδω και 4 χρονια εχω ενα huawei και μεχρι πριν λιγο καιρο επινα νερο στο ονομα της ..μιας και το κινητο βγηκε σκυλι ..και δεν ετρεξα ουτε μια φορα στο σερβις , τωρα ομως που το Ρ9 και το Ρ10 παιζουν στο μυαλο μου ως πιθανες αγορες και βλεπω οτι η huawei δεν "σεβεται " τον πελατη της και προσπαθει να τον εξαπατησει μια με την μουφα διπλη καμερα της leica με το Ρ9 ,μια με τις μνημες ραμ στο Ρ10 , εε εχει χασει την λαμψη της στα ματια μου ...Ισως αυτα να ειναι λςπτομεριες και πολυ πιθανον αν δεν τα διαβαζα να μην τα καταλαβαινα ποτε ..αλλα ειναι κινητα που δινεις ενα αξιολογο ποσο ..εε και δεν ανεχεσαι να σου πουλανε φουμαρα ! Εγω στην θεση σου θα επερνα το s8 και θα το κραταγα μεχρι να παραδωσει πνευμα ..(αν σ αρεσει προαφονος σαν συσκευη )

Δημοσ.

Φιλαρακι δεν το παιζω ειδικος .. Μιας και εγω σε αναζητηση κινητου ειμαι και δεν ξερω τι να παρω ...αλλα αν θες μια προσωπικη εμπειρια ....εδω και 4 χρονια εχω ενα huawei και μεχρι πριν λιγο καιρο επινα νερο στο ονομα της ..μιας και το κινητο βγηκε σκυλι ..και δεν ετρεξα ουτε μια φορα στο σερβις , τωρα ομως που το Ρ9 και το Ρ10 παιζουν στο μυαλο μου ως πιθανες αγορες και βλεπω οτι η huawei δεν "σεβεται " τον πελατη της και προσπαθει να τον εξαπατησει μια με την μουφα διπλη καμερα της leica με το Ρ9 ,μια με τις μνημες ραμ στο Ρ10 , εε εχει χασει την λαμψη της στα ματια μου ...Ισως αυτα να ειναι λςπτομεριες και πολυ πιθανον αν δεν τα διαβαζα να μην τα καταλαβαινα ποτε ..αλλα ειναι κινητα που δινεις ενα αξιολογο ποσο ..εε και δεν ανεχεσαι να σου πουλανε φουμαρα ! Εγω στην θεση σου θα επερνα το s8 και θα το κραταγα μεχρι να παραδωσει πνευμα ..(αν σ αρεσει προαφονος σαν συσκευη )

Ναι σωστα και γω εχω διαβασει αυτα τα φουμαρα.. αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν.. παντως το κινητο το θελω για κανονικη χρηση και οχι πολλα πολλα και μου φαινονται πολλα τα λεφτα ..ασε που ξαφνικα τα κινητα στο skroutz εχουν ανεβει 40-50 ευρω ολα μεσα σε 1 εβδομαδα που ψαχνω τι να παρω..

Δημοσ.

Το ξέρω , κατι παιχτηκε με τους φορους , αν ειναι τοσο απλη η χρηση που το θες γιατι δεν πας σε ενα φτηνοτερο ? Λογικα θα σε καλυψει . Σε ενδιαφερουν οι καμερες ? Συμπληρωσε την φορμα.

Δημοσ.

καλη καμερα και καλη αυτονομια κοιταω να εχει .. μπα μαλλον στο σ8 θα καταληξω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.. αλλα ποιος περιμενει να πεσει παλι στα 520..

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ ειχα ανοίξει το προηγούμενο θέμα με το δίλλημα αυτό και τελικά κατέληξα στο s8.

Στην ουσια το P10 είναι ενα κινητο πολυ πρακτικο που δεν νομιζω να σε αφησει παραπονεμενο, αλλα αν το βαλεις διπλα στο s8 ειναι λες κ τα χωριζουν τουλαχιστον 2-3 χρονια οσο αφορα κατασκευη κ πρωτοτυπια...

Εγω προσωπικα δεν τσιγκουνευτηκα τα 100-150 διαφορά,αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.

Το κινητο ειναι βολικο στο χερι, και αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι το βγαζω πολλες φορες απλα για να χαζεψω την οθονη του

Η θεση του αισθητηρα πισω σιγουρα δεν ειναι βολικη, αλλα το θεμα λυνεται με μια θηκη ευκολα.

Η μπαταρια ουτε ζεστη ουτε κρυο, την βγαζει την μερα χωρις προβλημα.

Επισης βγαζει φοβερες φωτο, αν κ λιγο υπερκορεσμενες τουλαχιστον οταν τις βλεπεις στην οθονη τη δικη του, και παλι ομως απο τις καλυτερες καμερες της αγορας

Ελπιζω να βοηθησα.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο p10 ρε παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο.

Ένα όμορφο design είχε και το χαλασε με τον μπροστά αισθητήρα .

Χώρια που έχει και την σειρά honor που είναι φθηνότερη και προσφέρει τα ίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...