Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την άποψη σας ,για κάτι που συμβαίνει τώρα , και πιθανόν να έχει συμβείκαι να ξανασυμβεί .

Εχω εντοπίσει Απατεώνα πωλητή . πωλητή δηλαδή που ενώ έχει πληρωθεί απο μένα μέσω paypal , συνεχίζει να δέχεται ή να ζητάει πληρωμές μέσω paypal friends and family και απο άλλους για το ίδιο προιον .

Θετικές αξιολογήσεις υπάρχουν απο άτομα που καναν εγγραφή λίγο πριν την κάθε υποτιθέμενη αγγελία του .

Εκανα αναφορά την αγγελία , έστειλα και pm σε κάποιον moderator που ειδα απο την λίστα τον online , αλλά το μυνημα δεν διαβάστηκε ακόμα , και δεν βλέπω αλλον online .

Μιας και ειναι ΣΚ , ο τυπος μαλλον θα μαζέψει γερό μεροκάματο (τσεκαρισμένο οτι έχουν πληρώσει κι αλλοι)

Υπο άλλες συνθήκες θα έκανα αρνητική αξιολόγηση να προστατεψω κόσμο , αλλά επειδή μόλις γύρισα απο αποκλεισμό για αρνητική αναφορά σε καποιον που ακύρωσε πώληση , κάνω ότι μπορώ , δηλαδή ανοίγω αυτό το θέμα , και βλεπω ποιοι μπαίνουν στο προφιλ του ελπίζωντας οτι θα τους προλάβω πριν κανουν και αυτοί την πληρωμή .

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς οι διαχειριστές δεν ενδιαφέρονται για την τύχη μίας αγγελίας ούτε αν οι δύο συμβαλόμενοι έπραξαν τα δέοντα. Το έχουν πει τόσες φορές που καταντάει μέχρι και ...να μην πω τώρα.Ο κάθε ένας ξεστραβώνεται μόνος του.Ποιόν τον ένοιαξε όταν ο άλλος μου πούλησε motherboard που προφανώς το είχε βουτήξει από την ανακύκλωση και δεν δούλευε..??ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Μπορεί να είναι και ο ίδιος που περιγράφεις εσύ..... ποιός ξέρει...??? Το Insomnia έχει γίνει καταφύγιο επιτήδειων.

• Like 3
Δημοσ.

εχει ενα δικιο ο chipakos ομως τι να κανουμε δεν μπορουν να κανουν και κατι οι διαχειριστες, δεν ειναι υπευθηνοι για τις συναλλαγες ουτε για τις αγγελιες και στο κατω κατω τι φταιει το site αμα εμεις δεν προσεχουμε ή εαν εξαπατυθουμε?ουτε δικαστες ειναι ουτε αστυνομικοι. και στο κατω κατω ρε παιδια αφου ξερεται οτι υπαρχει παντα περιπτωση απατεωνιας γιατι δινετε λεφτα σε αγνωστους με τετοιους τροπους?

Δημοσ.

ναι το insomnia δυστυχώς έχει γίνει & καταφύγιο επιτήδειων απατεώνων

& επίσης

ναι το insomnia έχει γεμίσει ΑΝΗΛΙΚΑ που όλη την ώρα στέλνουν μηνύματα για αγγελίες για να περνούν την ώρα τους...πλέον θα πάψω να απαντώ

το καλύτερο & πιο θεμιτό θεωρώ κατά την άποψή μου είναι να συνομιλείτε live απο κινητό & να κάνετε την συναλλαγή είτε από κοντά χέρι-χέρι αν είστε κοντά, είτε με αντικαταβολή & με αποδοχή του πωλητή να δεχτεί να ανοίξετε το δέμα προτού πληρώσετε! γιατι ο άλλος μπορεί να χει βάλει μέσα βότσαλα απτη παραλία.

το λέω μετα λόγω γνώσεως με κούριερ που έστειλα ως πωλητής στην επαρχία & δεχτηκα να τον αφησουν να το ανοίξει πριν πληρώσει για του λόγου το αληθές.

όπως & με άλλη εταιρεία που έχω λαβει ο ίδιος στην Αθήνα & λόγω του υψηλού ποσού ήθελα να βεβαιωθώ ότι όλα καλά & ο πωλητής ήταν εντάξει παλικάρι!

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ αλλά με τα ΡΜ δεν θα καταλάβετε τίποτα

το paypal όταν θέλουμε για εξασφάλιση είναι γνωστό ότι δεν πληρώνουμε ποτέ με family&friends παρα μόνο αν είναι συγγενής, φίλος που το λένε & οι λέξεις ή έμπιστο άτομο που ξέρουμε 2-3 πράματα γι'αυτόν

το λάθος πολλών σας & χωρίς να θέλω να κάνω τον κριτή είναι ότι ορισμένοι έχετε χάσει την επικοινωνία LIVE & επικοινωνείτε με ΑΠΡΟΣΩΠΑ μηνύματα γι'αυτό την πατάτε :(

κρίμα

• Like 2
Δημοσ.

αν επιτρεπετε, τι πουλαει?

μηπως εχει αγορασει μαζικα το προιον με σκοπο να το πουλησει?(πχ 50τμχ ddr3 4Gb)

φιλικη συμβουλη.

Στο paypal να πληρωνετε παντα με αιτιολογια ''για αγορα αγαθων'' ωστε αν γινει κατι να παρεις τα λεφτα  σου πισω.

αν εισαι σιγουρος οτι ειναι απατεωνας,στειλε σε ολους τους andmins πμ. και οποιος το δει πρωτος,ας πραξει αναλογος.

http://www.insomnia.gr/topic/648529-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89-paypal-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BA/

στο 8 ποστ ειναι ο paredwse.μαλλον ασχολειται με αυτα.

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών , οχι εβαλα τον φίλο μου να ρωτήσει αν εχει και άλλες και του ειπε όχι .. 

Σε αλλον που μίλησα του ειπε οτι μολις πληρώσει και καλά θα την βάλει δεσμευμένη (αλλά δεν ηταν και σε πισι εκεινη την ώρα)

Αλλος έστειλε ή θα έστελνε προκαταβολή .

Εστειλα σε moderator

Εκανα αναφορά την αγγελία

Ακόμα ενεργή ειναι ... 

Εγώ επίτηδες έστειλα με αγορα αγαθών , και μου εκανε refund για να τα στείλω με friends and family 

Ακόμα και αν είχε όμως 50 κομμάτια , θα ήταν ενναντίων των κανόνων του φορουμ .

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να μην ήθελε να δώσει λεφτά στο paypal

Αλλά μάλλον αυτό που λες για να γλιτωσει απο buyers protection

Δημοσ.

Υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να μην ήθελε να δώσει λεφτά στο paypal

Αλλά μάλλον αυτό που λες για να γλιτωσει απο buyers protection

Και απο τους υπόλοιπους γιατί πληρώθηκε ? Ναι προφανώς ενας σοβαρός θα ήθελε να γλιτώσει λεφτά στο paypal , αλλά με αλλους εχουμε συννενωηθεί να μοιραζόμαστε το fee . Το θέμα με το friends ειναι οτι δεν καλύπτεται ο αγοραστής , και τα λεφτά προφανώς έχουν ήδη φύγει και απο το paypal

Δημοσ.

και το ερωτημα παραμενει γιατι αφου ειδες οτι σου εκανε refound πηγες και του τα ξαναεστειλες με friends and family? δεν ειδες οτι βρομαει η δουλεια?

Δημοσ.

και το ερωτημα παραμενει γιατι αφου ειδες οτι σου εκανε refound πηγες και του τα ξαναεστειλες με friends and family? δεν ειδες οτι βρομαει η δουλεια?

Δεν έγραψα κάπου οτι ξαναέστειλα , έγραψα οτι τα ζητάει ... προφανώς και δεν θα έστελνα ξανα ... η θα του έλεγα friend and family αφού παραλάβω ... Το θέμα ανοίχτηκε μήπως βρεθεί λύση να σωθούν κι άλλοι

• Like 1
Δημοσ.

Εχω εντοπίσει Απατεώνα πωλητή . πωλητή δηλαδή που ενώ έχει πληρωθεί απο μένα μέσω paypal , συνεχίζει να δέχεται ή να ζητάει πληρωμές μέσω paypal friends and family και απο άλλους για το ίδιο προιον .

Θετικές αξιολογήσεις υπάρχουν απο άτομα που καναν εγγραφή λίγο πριν την κάθε υποτιθέμενη αγγελία του .

εδω οπως το λες ειναι σαν να του εδωσες λεφτα και να στα εφαγε.

• Like 1
Δημοσ.

εδω οπως το λες ειναι σαν να του εδωσες λεφτα και να στα εφαγε.

Παμε ξανα απο την αρχή ...

1)Βλέπω καλή προσφορά , βλέπω 6 θετικές , την κλείνω , μου λέει μέσω paypal , κόβω τον κόλο μου να προλάβω να πληρώσω , αλλά τελευταία στιγμή με κόβει και τα βάζω για πληρωμή αγαθών .

2)Κάποια ώρα μέτα με παίρνει τηλ ο φίλος μου μου λέει οτι έκλεισε τρελή συμφωνία , βλέπουμε οτι είναι απο τον ίδιο 

3)Βλέπει οτι δεν μπορεί να τα τραβήξει άμεσα και μου λέει να τα στείλω ξανα με δωρεα και οτι θα τα κάνει refund το βράδυ .

4) Σιγουρεύομαι οτι κάτι δεν παει καλά και το ψάχνω περισσότερο (το refund δεν ειχε γίνει ακομα)

5) Στέλνω πμ σε άτομα που μπήκαν στο προφιλ του πρόσφατα καθώς μαλλον ελεγχαν και αυτοί . οι απαντήσεις ήταν , ωχ πλήρωσα , ωχ ευτθχώς έδωσα προκαταβολή , ναι θα τον πλήρωνα  κλπ κλπ

6) Λέω να επιβαιβεωσω με τον φίλο να δει αν έχει κι άλλες ίδιες ... απάντηση οχι , ειχα κατι άσχετες αλλα τις έδωσα (αρα δεν ειχε πολλές)

7) ελεγχω τις αξιολογήσεις του , ολα τα προφιλ καναν εγγραφή λίγο πριν την αξιολόγηση , και δεν ξαναμπήκαν μετά .

8) μου κάνει refund για να τα στείλω ξανα με δωρεά .

9) δεν πληρώνω προφανώς τίποτα , κάνει μόνος του άιτηση με διαφορετικό ποσο (προφανώς μπερδεψε και τα παζάρια) , που δεν πληρώνω , και την ακυρώνει ...

Οπότε έδωσα λεφτά , ειμουν τυχερός που πήρα το μεγαλύτερο μέρος πίσω καθώς έχασα κανενα 10ρικο για την ώρα απο μετατροπες κρατήσεις κλπ , και περιμένω να εμφανιστούν πισω στην κάρτα τα χρήματα για να τα έχω διαθέσιμα .

Δημοσ.

Παμε ξανα απο την αρχή ...

1)Βλέπω καλή προσφορά , βλέπω 6 θετικές , την κλείνω , μου λέει μέσω paypal , κόβω τον κόλο μου να προλάβω να πληρώσω , αλλά τελευταία στιγμή με κόβει και τα βάζω για πληρωμή αγαθών .

2)Κάποια ώρα μέτα με παίρνει τηλ ο φίλος μου μου λέει οτι έκλεισε τρελή συμφωνία , βλέπουμε οτι είναι απο τον ίδιο 

3)Βλέπει οτι δεν μπορεί να τα τραβήξει άμεσα και μου λέει να τα στείλω ξανα με δωρεα και οτι θα τα κάνει refund το βράδυ .

4) Σιγουρεύομαι οτι κάτι δεν παει καλά και το ψάχνω περισσότερο (το refund δεν ειχε γίνει ακομα)

5) Στέλνω πμ σε άτομα που μπήκαν στο προφιλ του πρόσφατα καθώς μαλλον ελεγχαν και αυτοί . οι απαντήσεις ήταν , ωχ πλήρωσα , ωχ ευτθχώς έδωσα προκαταβολή , ναι θα τον πλήρωνα  κλπ κλπ

6) Λέω να επιβαιβεωσω με τον φίλο να δει αν έχει κι άλλες ίδιες ... απάντηση οχι , ειχα κατι άσχετες αλλα τις έδωσα (αρα δεν ειχε πολλές)

7) ελεγχω τις αξιολογήσεις του , ολα τα προφιλ καναν εγγραφή λίγο πριν την αξιολόγηση , και δεν ξαναμπήκαν μετά .

8) μου κάνει refund για να τα στείλω ξανα με δωρεά .

9) δεν πληρώνω προφανώς τίποτα , κάνει μόνος του άιτηση με διαφορετικό ποσο (προφανώς μπερδεψε και τα παζάρια) , που δεν πληρώνω , και την ακυρώνει ...

Οπότε έδωσα λεφτά , ειμουν τυχερός που πήρα το μεγαλύτερο μέρος πίσω καθώς έχασα κανενα 10ρικο για την ώρα απο μετατροπες κρατήσεις κλπ , και περιμένω να εμφανιστούν πισω στην κάρτα τα χρήματα για να τα έχω διαθέσιμα .

ναι ρε συ δεν λεω κατι κακο για σενα απλα λεω πως φαινοταν μεχρι να πεις ξεκαθαρα οτι δεν πληρωσες.

Δημοσ.

Πάντως μπράβο σου ts. Στείλε αν δεν σου κάνει κόπο το προφίλ σε πμ να κάνω αναφορά και εγώ.

Μόλις είδα οτι έχει γινει ban ... οποτε απλά ας ελπίσουμε οτι πηραν και οι άλλοι πισω τα λεφτά τους με κάποιον τρόπο.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...