Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πειράζω τις ρυθμίσεις μέσω software φαίνεται να αγνοεί αυτές των BIos.

Δηλαδή αν πχ, το pc δουλεύει μια ώρα και ζεσταθεί κάνει throttle τους 2 πυρήνες, αν ζεσταθεί ακόμη περισσότερο τους κάνει όλους.

Όλα αυτά όμως τα αγνοεί αν μπω στο overdrive και το clockαρω όπως θέλω.  

Αν πχ. στους 60 βαθμούς κανονικά έριχνε 50% την συχνότητα, όταν λειτουργεί το overdrive δεν αλλάζει τίποτα, απλά συνεχίζει να ζεσταίνεται και να ανεβαίνουν οι στροφές του ανεμιστήρα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Clear cmos η bios upadate εχεις κανει?  Μπορει απλα να εχει σκαλωσει κατι στο bios. Oι θερμοκρασιες σου που βρισκονται?

Επισης throttle θα φας σε load, εσενα και σε idle στην φωτο που εχεις ειναι κατω και οι δυο. Το ρευμα σου επισης δεν ειναι ψηλο.

Δημοσ.

Έχω περάσει την τελευταία έκδοση στα bios αλλά πάει περίπου ένας χρόνος από τότε, clear δεν έχω κάνει.

Δημοσ.

Τώρα που έχει ζέστη ακόμα 50-52 idle και 63 το πολύ σε full load.

Έγινε και το clear.

Δεν άλλαξε καμία συμπεριφορά, σκέφτομαι να βρω κάποιον άλλον σκληρό και να περάσω άλλα windows γιατί μάλλον το πρόβλημα είναι software.

Δημοσ.

Το έκανα ήταν με την stock παστα, καθάρισα την ψυκτρα και έβαλα μια δική μου της zalman. 2 βαθμοί διάφορα μέχρι στιγμής

Δημοσ.

Κανε νεα εγκατασταση λειτουργικου και μην βαλειs ΚΑΝΕΝΑ

oc utility software. Στο bios ( οταν εισαι) πιστεύω οι πυρηνες ειναι "σωστοι"

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί εγκαθιστώντας τα xp σε έναν άλλο σκληρό είδα ότι το πρόβλημα είναι καθαρά στο λειτουργικό.

Τα 10αρια λοιπόν με τα προφίλ ενέργειας και άλλες παρόμοιες βλακείες κατ'εμε που έχουν ήταν αυτά που έκαναν τα προβλήματα.

Έπρεπε να το είχα καταλάβει και από τη gpu που συγκρούονται τα oc προγράμματα με το catalyst και μου κάνουν flickering.

Με τα παλιά xp βλεπω ότι οι πυρήνες λειτουργούν κανονικά όλοι με τον ίδιο πολλαπλασιαστή.

Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τη microsoft!

• Like 1
Δημοσ.

Κανε νεα εγκατασταση λειτουργικου και μην βαλειs ΚΑΝΕΝΑ

oc utility software. Στο bios ( οταν εισαι) πιστεύω οι πυρηνες ειναι "σωστοι"

oc utility software, αυτα φταινε και οχι τα windows.

Δημοσ.

καθαρή εγκατάσταση τα 10 η απο αναβάθμιση;

Μετά το creator's update... Βέβαια μπορεί να έπαιζε και πριν το φαινόμενο και να μην το είχα καταλάβει.

Τα utilities στα xp δεν συγκρούονται με τα bios.

Ξεκινάνε default οτι έχω δηλώσει στα bios και μετά άμα θέλω τα αλλάζω

Δημοσ.

Μετά το creator's update... Βέβαια μπορεί να έπαιζε και πριν το φαινόμενο και να μην το είχα καταλάβει.

Φιλικη συμβουλη μην κανεις ποτε overclock με utilities ,οτι κανεις απο το bios ,μπορει να ειναι πιο ευκολα ,αλλα δεν ειναι αξιοπιστα.

• Like 1
Δημοσ.

και βεβαια ειχε συμβει με τα Xp (και σε μενα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...