manosbr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Ποιά είναι η γνώμη σας ανάμεσα σε Dell 7480 και macbook pro 13 2017? Επίσης με απασχολεί αν θα είναι διαφορά η μικρότερη οθόνη του mac (13.3' vs 14'?, Έχει πάει κανεις απο 14 σε 13.3?) Ευχαριστώ
Romanzo Criminale Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πήγα από 15άρι σε μακ. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, αλλά δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες. Για τι χρήση το θέλεις; Πχ ό,τι έχει να κάνει με ήχο και εικόνα σε πάει απευθείας σε μακ λόγω της οθόνης/ηχείων/λογισμικού.
manosbr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 internet και εφαρμογές office κυρίως η χρήση.
Romanzo Criminale Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δε σου περισσεύουν μπορείς να δεις και τα HP ProBook 13.3 και 14. Οικονομικά με IPS οθόνη στα μισά χρήματα και πιο κάτω. Γενικά το Μακ είναι ακριβό, αλλά έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Έχω γράψει και μια κριτική στο Σκρουτζ για το 13.3 με 256ssd. Αν είσαι επαγγελματίας, πάρε το με τιμολόγιο ώστε να γλυτώσεις ΦΠΑ. Ή βάλτο σε κάποιον άλλο και στο επιστρέφει, αν είναι γνωστός και έμπιστος. Πήγαινε και δες τα και από κοντά όμως. Εσύ είσαι ο καλύτερος κριτής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα