GoDRiC- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν το άνοιξα σε σωστό μέρος αν όχι τότε ας το μετακινήσουν. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν fps drop ή κακό stability σε fps αν χρησιμοποιείς powerlink για internet; Δηλαδή όχι wifi ούτε ethernet, απλά ''ethernet'' μέσω ρεύματος. Γνωρίζω ότι το internet αφορά το ping, latency κλπ και τα fps αφορούν ξεκάθαρα το pc απλά θα ήθελα να μάθω τι παίζει με τα powerlink. Ο καλύτερος τρόπος πάντος για internet ειναι ethernet γνωστό σε όλους... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2017 από GoDRiC-
GoDRiC- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα έβαλα το πολύμπριζο να παίρνει ρέυμα από την μπρίζα και το powerlink στο πολύμπριζο.. Αυτό δεν είναι το σωστό ρε παιδιά; Ή πρέπει το powerlink να είναι στην μπρίζα;
procostas1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 σωστό είναι όπως το έχεις στην πρώτη φώτο ..... το Powerline στην πρίζα και απο εκεί δίνεις στο πολύμπριζο μπορεί να δουλέψει αν παίρνει και απο το πολύμπριζο αλλά είναι αναλόγως το πολύμπριζο..... σε κάποια δουλεύουν σε κάποια όχι...
GoDRiC- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 ναι συγγνωμη τωρα το λες σωστα... και μενα αυτο μου λενε διαφοροι οτι πρεπει να ειναι στη μπριζα αυτο... και στο πολυμπριζο που το εβαλα πριν μια χαρα δουλεψε... απλα μου φαινεται λιγο περιεργο που ειναι στη μπριζα και στην ουσια δινει ρευμα στο πολυμπριζο και μετα το πολυμπριζο δινει σε οθονη και pc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα