rednex Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Απόδειξη με χαρακτηριστικά BTO όπως είπα και πριν δεν έχω. Μου έχουν εκδώσει απόδειξη με χαρακτηριστικά ''13'' ι5/256GB/8G/IRIS/S τιμή με ΦΠΑ 1939euro. Σε αυτή την τιμή αν κατάλαβα καλά δεν θα χρεωθώ την έξτρα μνήμη(παινευόταν ο διευθυντης για το κατορθωμά του αυτό). Η κουβέντα τηλεφωνικά για την μνήμη 5 αυγούστου. Απο 5 αυγούστου εγώ τους ενοχλώ μετα της 20 τι γίνεται και δεν βγάζω άκρη τηλεφωνικά και με την παρουσία μου(προχθές).
Romanzo Criminale Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ζητάς τα χρήματα πίσω και κοίτα στους official resellers για αγορά. Είναι οι πλέον αξιόπιστοι και ένας από αυτούς έχει καλές τιμές όπου με τα 16gb ram θα σου βγει σε αυτήν την τιμή. Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να το συζητήσεις παραπάνω. Ελπίζω για τα 100 ευρώ προκαταβολή να πήρες απόδειξη είσπραξης, αλλιώς κλάφτα. Καλά ξεμπερδέματα. Εντάξει αυτοί είναι καθυστερημένοι στην εξυπηρέτηση πελατών. Εσένα δε σου κόβει ότι σε δουλεύουν όταν σου μιλάνε για 12gb σε macbook; Δεν έχεις μπει στον κόπο να ψάξεις γι αυτό που αγοράζεις και σε τι εκδόσεις βγαίνει;
rednex Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέσω web banking έγινε η κατάθεση. Από το 2010 δεν είχα προβλήματα με το συγκεκριμένο μαγαζί αν και άκουγα παράπονα γενικώς,μου κατσε η μπίλια φέτος. Της υπογραφής μου απο αυτούς το είχα πάρει τότε(11-2012) όλα τέλεια το μηχάνημα το πούλησα φέτος. Με βρήκαν μπόσικο λόγω καλοκαιριού και τους εμπιστεύτηκα(παλιός πελάτης). Από τα λάθη μαθαίνουμε φίλε μου.
haHa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Απόδειξη με χαρακτηριστικά BTO όπως είπα και πριν δεν έχω. Μου έχουν εκδώσει απόδειξη με χαρακτηριστικά ''13'' ι5/256GB/8G/IRIS/S τιμή με ΦΠΑ 1939euro. Σε αυτή την τιμή αν κατάλαβα καλά δεν θα χρεωθώ την έξτρα μνήμη(παινευόταν ο διευθυντης για το κατορθωμά του αυτό). Η κουβέντα τηλεφωνικά για την μνήμη 5 αυγούστου. Απο 5 αυγούστου εγώ τους ενοχλώ μετα της 20 τι γίνεται και δεν βγάζω άκρη τηλεφωνικά και με την παρουσία μου(προχθές). Λιανική απόδειξη.jpg Οπως φαινεται, παρηγγειλες το μηχανημα με 8gb. Καμια αναφορα για 12gb ή 16gb που γραφεις. Τα εχεις μπερδεψει.
Romanzo Criminale Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι μάλλον τα μπέρδεψες. Αυτό που αγόρασες είναι ετοιμοπαράδοτο και έχει 1700 ευρώ πάνω κάτω. Επίσης δεν λέει κάπου τον κωδικό του ώστε να καταλάβουμε αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή εισαγωγή από γερμανία/αγγλία..
rednex Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έχω μπερδευτεί παιδιά. Την παραγγελία BTO την έκανε το υποκατάστημα πατώντας πάνω στα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου(μνήμη έξτρα μόνο) με διαβεβαίωσαν τότε ότι δεν θα γίνει μπέρδεμα,ξέρουν αυτοί. Για να δώσω την προκαταβολή να μπεί η διαδικασία σε εφαρμογή της παραγγελίας. Τον κωδικό τον έχω απλώς δεν βγήκε στη φωτό. Επίσημος μεταπωλητής το μαγαζί. Την παρασκευή που πήγα να παραλάβω ο διευθυντής μου είπε έκαναν λάθος. Θα με ειδοποιήσει όπως πάντα. Αυτός έκοψε την απόδειξη έτσι τότε για να προχωρήσει,έτσι γίνεται έλεγε. Γι 'αυτό έστειλα mail στα κεντρικά χθές να δώ τι γίνεται.
margaritagr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 1.939€ Ειναι η τιμή του Έν λόγω μηχανήματος στην istorm. 1.939 ειναι η αρχική και σε αλυσίδες πχ Πλαίσιο. Αν ηταν να παραλάβεις μηχάνημα με 16 γίγα η απόδειξη θα το ανέφερε ως 16 γίγα. + οτι δεν υπάρχει καν έκδοση με 12, εξακολουθεί να μυρίζει το πράγμα.
rednex Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτι μυρίζει αυτό προσπαθώ να βρώ και γώ. Στο τηλ. κέντρο η παραγγελία μου φαίνεται οκ για παραλαβή. Στο υποκατάστημα ο διευθυντής λέει μπερδεύτηκαν δεν ήρθε ακόμα,αυτά ξέρω και γώ. Τα κεντρικά δηλαδή με έχουν με το μηχάνημα της απόδειξης, το υποκατάστημα περιμένει το BTO,άντε βγάλε άκρη. Χθές μίλησα τηλεφωνικά με διευθυντή μετά το sms που είδατε πιο πρίν μην ανησυχείς απο δευτέρα ... Ξέρουν αυτοί μου λένε.....
margaritagr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ζητα την ακυρωση της παραγγελιας και τα χρηματα σου πισω
rednex Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Περιμένω μέχρι και αύριο στην τηλεφωνική επικοινωνία τι θα γίνει(έστειλα mail κεντρικά χθες). Αν με κοντράρουν ακυρώνω κατευθείαν. Λόγω εργασίας μου 12 ώρες αύριο δεν θα χω Ίντερνετ ,για να ενημερώσω γενικώς τις εξελίξεις . Μετά το απόγευμα. Ότι έχω δίκιο το λέει ο διευθυντής ,που θα το βρω είναι το θέμα. Συζήτηση πολιτισμένα να ξέρετε όχι .....
Romanzo Criminale Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική σου. Τι να σε κοντραρουν κτλ. Κανείς μια παραγγελία και σου δίνουν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης . Βάζεις +- κάποιες μέρες ανοχή λόγω δεκαπενταύγουστου και περιμένεις. Αν δεις ότι αργούν, τα παίρνεις τα χρήματα και γεια σας. 1 μήνα είναι η παράδοση σε bto. Επίσης όταν αγοράζεις κάτι, αυτό πρέπει να αναγράφει το δελτίο παραγγελίας. Το ότι πήρες τηλέφωνο κάποιον διευθυντή και μπλα μπλα τα ακούω βερεσε. Να μάθεις να τα έχεις όλα γραπτά , γιατί αυτά μετράνε και να μην αρκείται στο λόγο κανενός. Τέλος μάθε τι αγοράζεις. Με το που σου είπε 12gb σε Μακ έπρεπε να του πεις φιλάκια και να την κάνεις με ελαφρά. Εσύ ο ίδιος όταν ζήτησε bto έπρεπε να γνωρίζεις τι πας να πάρεις. Αν δεν ξέρεις τις ανάγκες σου και καλύπτεται πάρε το 8αρι να ξεμπερδευεις. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ ο κοινός θνητός, τι κάνουν με 16 gb ram τα άτομα που ξοδεύουν τόσα λεφτά σε Mac και δεν ξέρουν ότι δεν υπάρχει Mac με 12 gb ram... Σαν ένα γνωστό μου που πήρε maxed out iMac 5K με 5000 και η απάντηση του στο "τι θες 64gb ram" ήταν "απλά θέλω να τα έχω όλα.
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Οταν εχεις λεφτα που δε θα σου λειψουν απο αλλου, γιατι οχι;ειχε τα φραγκα να παρει το δυνατοτερο μηχανημα και το εκανε καθως θα του προσφερε εξτρα ευχαριστηση. Το θεμα δεν ειναι λοιπον γιατι εδωσε 5.000 αλλα αν ειχε την ανεση να το κανει. Αν ελεγες δανεοστηκε, εβαλε 50 δοσεις κλπ, τοτε θα ηταν αντικειμενικα μ@λακια. 1
militarist Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεί λόγω δουλειάς να χρειάζονται τόσα, εγώ ένα virtual να ανοίξω και IntelliJ και θέλω 16.
Romanzo Criminale Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεί να ασχολείται με big data και να το θέλει.. NOT!! Εγώ πάντως για επιστροφή MacBook που δεν καλύπτεται από DOA πήγα πλαίσιο και μετά από πολλά τηλέφωνα σε τηλεφωνικό κέντρο που δεν έβγαλα άκρη, πήρα τον προμηθευτή και με βοήθησε άμεσα. Το ίδιο και η διευθύντρια στο κατάστημα του Συντάγματος. Ήταν φιλική και ήθελε να βοηθήσει. Πάντως πιστεύω πως τον δουλεύουν το φίλο και καλό είναι να τα πάρει πίσω τα χρήματα. Αν μπορεί ας μου στείλει σε πμ το κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα