rednex Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Παραγγελία απο 13-7-17(προκαταβολή 100euro),1μήνα είπαν αναμονή πάμε για άλλα όμως όπως πάει.... Ασυννενοησία-Μπερδέματα άσκοπες επισκέψεις για παραλαβή του τίποτα.Τι προτείνεται να τους κάνω για την ''εξυπηρέτηση'' που δέχτηκα τόσο διάστημα? Όλα αυτά μπάς και βοηθήσουμε τι χώρα με την αγορά ενώ υπάρχει άκρη να πάρω από εξωτερικό.
atheatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Παραγγελία απο 13-7-17(προκαταβολή 100euro),1μήνα είπαν αναμονή πάμε για άλλα όμως όπως πάει.... Ασυννενοησία-Μπερδέματα άσκοπες επισκέψεις για παραλαβή του τίποτα.Τι προτείνεται να τους κάνω για την ''εξυπηρέτηση'' που δέχτηκα τόσο διάστημα? Όλα αυτά μπάς και βοηθήσουμε τι χώρα με την αγορά ενώ υπάρχει άκρη να πάρω από εξωτερικό. δεν παιρνεις ποτε απο Ελλαδα apple προιοντα. Την επομενη φορα αν θες να βοηθησεις κανε δωρεα τα λεφτα που θα γλυτωσεις απο την αγορα εξωτερικου, στο καταστημα της αρεσκείας σου.
basilis5 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 δεν βγαζει πολυ νοημα το κειμενο σου. Ασκοπες επισκεψεις λες, δλδ σου ειπαν ελα να παραλαβεις και πηγες και δεν ειχε ερθει; Σορυ εδωσαν ποτε σαφη ημερομηνια παραλαβης; Τελικα παρελαβες ή οχι;
rednex Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Τι να πώ πρώτη φορά την πάτησα έτσι,είπα να το μοιραστώ μαζί σας,μην την πατήσει και άλλος καταναλωτής. Φίλε μου τι λεπτομέρειες να σου γράψω ότι απο 5 αυγούστου δεν με ενόχλησε κανείς,έχω πάει επιτόπου να παραλάβω αφού μίλησα με τηλ. κέντρο-υποκατάστημα,πηγαίνετε να το παραλάβετε.Σήμερα το μεσημέρι sms ok.Ακόμα έρχεται.Για να μην κουράζω δεν τα γράφω αναλυτικά. Παραλαβή του αγίου ..... Ημερομηνίες πολλές αλλά τσίφος ,αλλά εγώ πήγαινα και στο μαγαζί εξυπηρέτηση ..... Δεν με ενοχλεί ότι καθυστερεί, η κοροιδία και μή επαγγελματισμός από μέρους τους. Θα τους ακυρώσω να ησυχάσω για μή επαγγελματισμό . Το κλείνω παιδιά το αποφάσισα.Προσοχή στις αγορές σας.Καλό μήνα.
marmagia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Σίγουρα η εξυπηρέτηση για τα ΒΤΟ δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Και από αυτά που λες σίγουρα δεν είναι επαγγελματικό το να σε τραβάνε στο κατάστημα και να μην το έχουν! Έπρεπε να απαιτήσεις να μιλήσεις με το διευθυντή τους. Κερδισμένος θα βγεις από αυτό αν το χειριστείς σωστά αν και εσυ περιμένεις τόσο καιρό το μηχάνημα! Το θέμα με την ακύρωση είναι ότι θα χάσεις την προκαταβολή (αν υποθέσουμε ότι έδωσες το 30% προκαταβολή και εξόφληση με την παράδοση). Δεν αξίζει. Σε αυτούς καρφακι δε καίγεται έχουν διδακτορικο στην αναισθησία
rednex Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε χρήματα έχουν πάρει 100€ για το BTO.Έχω παραγγείλει ακόμα μαζί ενα αντάπτορα usb-c γνήσιο και 2 τεμ αιρ ποντς 2. Αυτό που με πείραξε είναι αυτό που λες,αναίσθητοι όλο λόγια πράξεις τίποτα. Σαν απαίτηση από την αρχή τους έλεγα να έρθω για να παραλάβω όχι για σας δω.Οπως τα λες είναι τέτοια κατάσταση αντιμετώπισα με δαύτους. Ο διευθυντής τον ιούλιο στο υποκατάστημα μου πρότεινε το BTO δεν το ήξερα. Το καταθέτω σαν εμπειρία για τους επόμενους παιδιά δεν σε σέβονται σαν πελάτη. Χθεσινό όπως βλέπετε το μήνυμα. Μην νομίζει κάποιος ότι λέω αρλούμπες μόνο. Όποιος το πιστεύει εδώ μέσα να πάει τον περιμένουν. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2017 από rednex
rednex Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Χρωστάω χάρη κιόλας στον διευθυντή του υποκαταστήματος γιατί τέλος Ιουλίου αντί για 12γιγκα ram μου έβαλαν 16 χωρίς έξτρα χρέωση. Ένα δεύτερο που θυμήκα στην λιανική απόδειξη δεν λέει BTO,έχει στα χαρακτηριστικά του προιόντος ένα άλλο μοντέλο macbook. Ο διευθυντής είναι ενήμερος για την περιπτωσή μου. Αποτέλεσμα περίμενε επ' αόριστον στο ακουστικό και θα έρθει η επιφοίτηση του αγίου πνεύματος. Σε προχθεσινή φυσική επαφή μαζί του στο μαγαζί 1ώρα αναμονή για να μου πεί δεν παραλαμβάνετε κύριε πελάτη και ενώ έκανα μανούρα για να ασχοληθούν μαζί μου. Αναγκάστηκα μέχρι σε πάγκο να ανέβω να κάτσω που είχε mac προιόντα μπάς και μου δώσουν σημασία. Απίστευτα και όμως αληθινά συμφορούτες μου.
Romanzo Criminale Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Τα BTO δεν έχουν 12gb ram. SSD: 256/512/ITB Ram: 8/16 CPU: 2 ή τρεις επιλογές Ζήτα τα χρήματα πίσω και πήγαινε σε έναν επίσημο μεταπωλητή, τύπου isquare/isystems/you.gr που κάνουν bto σίγουρα. Αμφιβάλω πως έχεις πάει σε κάποιο από αυτά γιατί θα πέσω από τα σύννεφα.
marmagia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποια μαϊμούδια έχουν κάνει αυτοί. Όντως, στα μακ δε παίζει 12 ραμ. Εκτός και αν ήταν κανένα του 2012 πχ και το άνοιξαν αυτοί και άλλαξαν το στικάκι. Βέβαια αυτό δεν είναι εύκολο/πιθανό άρα κΤι άλλο γίνεται. Είναι εξουσιοδοτημένο καταστημα;
rednex Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Σε επίσημο-αλυσίδα μεταπωλητή πήγα σαν το you. Για μοντέλο 2017 χωρίς touch bar ''13''ιντσες οθόνη,i5, 256σκληρό και 12ράμ,αλλά τέλη ιουλίου επειδή αργήσανε μου τα κάνουν 16 δωρεάν. Έστειλα μέιλ χθές απόγευμα στο σάιτ ίδωμεν. Γι 'αυτό καταθέτω την εμπειρία μου σαν καταναλωτής να μαστε σε εγρήγορση μην την πατάμε εύκολα με δαύτους.
Romanzo Criminale Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού δεν υπάρχει με 12... 8 ή 16 μόνο. Θες να αναφέρεις το κατάστημα ;
rednex Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πώ επωνυμία. Με pm σου λέω αν θες. Χρωστάω και χάρη για τα 16 στον διευθυντή ,φυσικά χωρίς περριτή χρέωση στον πελάτη. Σαν πολίτης-συμφορούτης είχα υποχρέωση να μοιραστώ μαζι σας το συμβάν.
haHa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πώ επωνυμία. Με pm σου λέω αν θες. Χρωστάω και χάρη για τα 16 στον διευθυντή ,φυσικά χωρίς περριτή χρέωση στον πελάτη. Σαν πολίτης-συμφορούτης είχα υποχρέωση να μοιραστώ μαζι σας το συμβάν. Δεν χρωστας χαρη στον διευθυντη και σε κανεναν, γιατι το μοντελο που πηρες δεν μπορει να βγει με 12gb ram. Αρα η "δωρεαν αναβαθμιση" απο 12gb σε 16gb ram θα πρεπει να σε βαλει σε υποψιες. Ποιο ηταν το συνολικο κοστος που θα σε χρεωναν για το μοντέλο 2017 χωρίς touch bar 13'' , i5, 256GB ssd, 16GB ram?
spyros007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Κατσε και γραψε ενα κειμενο της προκοπής. Με μισόλογα ακρη δεν βγενει....... 3
margaritagr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει πσριπτωση σοβαρο καταστημα να ελεγε κατι τετοιο περι 12 γιγα. Αρα η απλα ο ts τρολαρει ή επεσε σε απατεωνες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα