ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα ..θα ηθελα να θεσω το παραπανω ερωτημα ..και πιο συγκεκριμενα ποια ειναι τα προτερηματα του να εχεις μια διπλη καμερα ? Ειναι μονο για "ομορφια" ή εχει κατι να προσφερει σε σχεση με μια μονη καλη καμερα . Η παραπανω ερωτηση πυγαζει απο ενα διλυμα που εχω στο μυαλο μου , huawei P10 ή summung s7 ( καθως παιζουν στα ιδια λευτα ) καθαρα ομως σε θεμα καμερας ποια πλεονεκτηματα βρισκεις στο Ρ10 με διπλη καμερα και τι στο s7 που εχει μια απο τις καλητερες καμερες ? Και οι κοντρες συνεχιζονται : One plus 5 vs s8 , huawei P9 vs sumsung s6 (κυριως εδω με νοιαζει περισσοτερο η γνωμη σας , για την καμερα του p9 σε σχεση με αλλες καμερες της ιδιας χρηματικης αξιας ) ευχαριστω Επισης να ανφερω οτι κοιταω κυριως καμερεςς καθως προερχομαι απο ενα huawei y530 το οποιο ειχα 4 χρονια ...οποτε σε θεμα επεξεργαστων και ραμ και οτι και να παιξει νομιζω θα πω "wow!" .Τελος μια αναφορα και στις μπροστινες καμερες τον παραπανω κινητων θα εκτιμηθει ! Ευχαριστω ????
ziaba Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι στιγμής όλα γίνονται για εφέ γιατί τις καλύτερες κάμερες σε smartphones έχουν συσκευές με μια κάμερα και σωστό soft
dimips Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Googlαρέ τα όλα αυτά, ή δες τα στο youtube. Επίσης googlαρε "huawei p9 problem reddit" camera comparison vs οποιοδήποτε κλπ να δεις τι ακριβώς θέλεις και τι σου αρέσει. Επίσης δες και πιο έχει καλύτερη οθόνη και πάρε. Αντί να περιμένεις κάποια γνώμη από δω μέσα από ανθρώπους που δεν είχαν και τα 10 κινητά μαζί, ψάξε μόνος σου και δες τι σου ταιριάζει καλύτερα, τι έχει λιγότερα προβλήματα και πιο ανεκτά και υπολόγισε να είναι στα χρήματα που διαθέτεις.
Drake27 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Σχετικα με την διπλη καμερα που ρωτας εγω εχω το εξης να σου πω,επειδη πλεον καμια καμερα κινητου δεν εχει οπτικο ζουμ οπως τα παλιοτερα τηλεφωνα,βρηκαν αυτη την λυση,να σου βαζουν δευτερη καμερα με ενα 2Χ οπτικο ζουμ και να μπορεις να βγαζεις και μια φωτο με makro και ολα τα υπολοιπα εφε ειναι εξτρα μαζι με την καμερα.
KyrGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω κινητό με διπλή κάμερα 13+5 και δε βλέπω κάτι ιδιαίτερο εκτός απο ενα υποτυπώδες bokeh. Μπορεί μια μονή με pdaf να έχει πιο καλό focus.Τα huaewi έχουν τη φήμη της καλύτερης διπλής, πρέπει όμως να βρεις δείγματα σε full ανάλυση και να τα συγκρίνεις μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα