kleo1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 χρεώσεις δεν έχει νόημα να γράφω μιας και παίζουν από εταιρεία σε εταιρεία. για τις κλήσεις προς τις χώρες που ήθελα να κάνω εγώ είδα καλές τιμές στις voipyo, dialcheap, discountcalling τις συγκεκριμένες τις έχω χρησιμοποιήσει για αρκετές κλήσεις (από το 2013 ίσως και παλαιότερα) και είμαι ευχαριστημένος. υπάρχουν και άλλες με παρόμοιες ή και ίδιες τιμές απλά δεν έχει τύχει να τις χρησιμοποιήσω ώστε να εκφέρω γνώμη. κοίτα το συγκριτικό να αποφασίσεις παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει και μια ελληνική telecom... κάτι, δε θυμάμαι. 1
kokonelos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έχω λογαριασμό προσωπικά στην intertelecom..χωρίς γεωγραφικο αριθμό και όταν καλώ φαίνεται το κινητό μου 1
kostasbm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 βαζω 10 ευρω στο skype και με κραταει 5 μηνες περιπου για κλησεις σε σταθερα και κινητα Αυστραλια....οι χρεωσεις ειναι γελοιες σε σχεση με ΟΤΕ
billdepo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 χρεώσεις δεν έχει νόημα να γράφω μιας και παίζουν από εταιρεία σε εταιρεία. για τις κλήσεις προς τις χώρες που ήθελα να κάνω εγώ είδα καλές τιμές στις voipyo, dialcheap, discountcalling τις συγκεκριμένες τις έχω χρησιμοποιήσει για αρκετές κλήσεις (από το 2013 ίσως και παλαιότερα) και είμαι ευχαριστημένος. υπάρχουν και άλλες με παρόμοιες ή και ίδιες τιμές απλά δεν έχει τύχει να τις χρησιμοποιήσω ώστε να εκφέρω γνώμη. κοίτα το συγκριτικό να αποφασίσεις παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει και μια ελληνική telecom... κάτι, δε θυμάμαι. Εγώ έχω λογαριασμό προσωπικά στην intertelecom..χωρίς γεωγραφικο αριθμό και όταν καλώ φαίνεται το κινητό μου Πώς ακριβώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες voip μέσω του smartphone; Δηλαδή αφού κάνετε top up μέσω των σελίδων τους πώς παίρνεις τηλέφωνο μετά;
kokonelos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Βάζουμε την εφαρμογή τους ή το csipsimple. 1
billdepo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Βάζουμε την εφαρμογή τους ή το csipsimple. Κομπλέ. μόλις το έκανα setup
kleo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Βάζουμε την εφαρμογή τους ή το csipsimple. εγώ χρησιμοποιώ το mobilevoip. δοκίμασα και το csipsimple αλλά δε μου συνδέεται και μου πετάει error. έκανα δοκιμή με dialcheap, discountcalling ξέρει κανείς τι γίνεται; 1
billdepo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 εγώ χρησιμοποιώ το mobilevoip. δοκίμασα και το csipsimple αλλά δε μου συνδέεται και μου πετάει error. έκανα δοκιμή με dialcheap, discountcalling ξέρει κανείς τι γίνεται; Και γω με το csipsimple έχω θεματάκια, ειδικά όταν ενσωματώνεται με τον caller του κινητού και πάω να πάρω τηλέφωνο εκτός της εφαρμογής csipsimple κρασάρει.
GetGankNow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον βρηκα ενα app για δωρεαν κλησεις, λεγεται "WhatsCall" ,ειναι πολυ καλη, την βρηκα οταν ημουν απο VPN(HTTP Injector)σε γερμανικο server, στην Ελλαδα δεν γινεται να την χρησιμοποιήσεις(εννοω οτι θελει VPN), απλα τους "πληρωενις" ενω βλεποντας ad's .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα