Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρεώσεις δεν έχει νόημα να γράφω μιας και παίζουν από εταιρεία σε εταιρεία.

για τις κλήσεις προς τις χώρες που ήθελα να κάνω εγώ είδα καλές τιμές στις voipyo,

dialcheap, discountcalling

τις συγκεκριμένες τις έχω χρησιμοποιήσει για αρκετές κλήσεις (από το 2013 ίσως και παλαιότερα) και είμαι ευχαριστημένος.

υπάρχουν και άλλες με παρόμοιες ή και ίδιες τιμές απλά δεν έχει τύχει να τις χρησιμοποιήσω ώστε να εκφέρω γνώμη.

κοίτα το συγκριτικό να αποφασίσεις

παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει και μια ελληνική telecom... κάτι, δε θυμάμαι.

• Like 1
Δημοσ.

βαζω 10 ευρω στο skype και με κραταει 5 μηνες περιπου για κλησεις σε σταθερα και κινητα Αυστραλια....οι χρεωσεις ειναι γελοιες σε 

σχεση με ΟΤΕ

Δημοσ.

χρεώσεις δεν έχει νόημα να γράφω μιας και παίζουν από εταιρεία σε εταιρεία.

για τις κλήσεις προς τις χώρες που ήθελα να κάνω εγώ είδα καλές τιμές στις voipyo,

dialcheap, discountcalling

τις συγκεκριμένες τις έχω χρησιμοποιήσει για αρκετές κλήσεις (από το 2013 ίσως και παλαιότερα) και είμαι ευχαριστημένος.

υπάρχουν και άλλες με παρόμοιες ή και ίδιες τιμές απλά δεν έχει τύχει να τις χρησιμοποιήσω ώστε να εκφέρω γνώμη.

κοίτα το συγκριτικό να αποφασίσεις

παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει και μια ελληνική telecom... κάτι, δε θυμάμαι.

Εγώ έχω λογαριασμό προσωπικά στην intertelecom..χωρίς γεωγραφικο αριθμό και όταν καλώ φαίνεται το κινητό μου

Πώς ακριβώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες voip μέσω του smartphone; Δηλαδή αφού κάνετε top up μέσω των σελίδων τους πώς παίρνεις τηλέφωνο μετά;

Δημοσ.

Βάζουμε την εφαρμογή τους ή το csipsimple.

εγώ χρησιμοποιώ το mobilevoip. δοκίμασα και το csipsimple αλλά δε μου συνδέεται και μου πετάει error.

έκανα δοκιμή με dialcheap, discountcalling

ξέρει κανείς τι γίνεται;

• Like 1
Δημοσ.

εγώ χρησιμοποιώ το mobilevoip. δοκίμασα και το csipsimple αλλά δε μου συνδέεται και μου πετάει error.

έκανα δοκιμή με dialcheap, discountcalling

ξέρει κανείς τι γίνεται;

Και γω με το csipsimple έχω θεματάκια, ειδικά όταν ενσωματώνεται με τον caller του κινητού και πάω να πάρω τηλέφωνο εκτός της εφαρμογής csipsimple κρασάρει.

Δημοσ.

Λοιπον βρηκα ενα app για  δωρεαν κλησεις, λεγεται "WhatsCall" ,ειναι πολυ καλη, την βρηκα οταν ημουν απο VPN(HTTP Injector)σε γερμανικο server, στην Ελλαδα δεν γινεται να την χρησιμοποιήσεις(εννοω οτι θελει VPN), απλα τους "πληρωενις" ενω βλεποντας ad's .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...