Alex-V Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Υπαρχει καποια εφαρμογή ετσι ωστε να σου παρεχει δωρεαν κλησεις οταν εισαι με δεδομενα η wifi; να φανταστω ειναι καπως δυσκολο 1
Alex-V Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ε καποια εφαρμογη ναι..που να λειτουργει οταν εισαι με wifi η με mb συνδεμενος. Εννοω κλήσεις κατευθειαν σε whats up - vodafone
NikosKallithea Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι δεν υπάρχει, πρεπει να αγοράσεις χρονο ομιλίας
GetGankNow Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι δεν υπάρχει, πρεπει να αγοράσεις χρονο ομιλίας υπαρχει-ουν, απλα πρεπει να ψαξεις παρα πολυ για εφαρμογες.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 υπαρχει-ουν, απλα πρεπει να ψαξεις παρα πολυ για εφαρμογες. Προς τι το σχολιο χωρις την πληροφορία, πες μας να μάθουμε και εμεις, εκτός αν θέλεις να ανεβασεις τα ποστς σου 1
GetGankNow Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Προς τι το σχολιο χωρις την πληροφορία, πες μας να μάθουμε και εμεις, εκτός αν θέλεις να ανεβασεις τα ποστς σου Παλια ειχα πολλα τωρα δεν εχω γιατι δεν ασχολούμαι με το android
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Παλια ειχα πολλα τωρα δεν εχω γιατι δεν ασχολούμαι με το androidΕντάξει καταλάβαμε
billdepo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Παλιότερα υπήρχε αυτή και δούλευε. Αμφιβάλλω αν δουλεύει τώρα. http://www.appsapk.com/bobsled-calling/
Alex-V Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδια δεν ειπα να μη βαλω ποτε καρτα. Πες οτι εισαι σε μια εκτακτη ανάγκη πχ και δεβ μπορεις να ανανεώσεις εκεινη τη στιγμή. Να υπςρχει κατι σαν εσχατη λυση. Bill θα το δοκιμασω.
GetGankNow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Για SMS σιγουρα υπαρχει, αλλα για κληση πρεπει να ψαξεις με τις ωρες.
billdepo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Για sms αν εχεις vodafone μπορεις να στελνεις δωρεάν απο το λογαριασμό σου στο vodafone.gr>υπηρεσίες Εγώ για κλήσεις έχω βάλει υπόλοιπο στο Skype μου (εναλλακτικά viber, ειναι λίγο πιο ακριβό για τις περισσότερες χώρες) οπότε αν έχω πρόσβαση σε δίκτυο παίρνω μέσω Skype απευθείας σε κινητά κ σταθερά όταν χρειαστεί (ειδικά για εξωτερικό ειναι πολυ μικρές οι χρεώσεις. Θυμαμαμι το ειχα ξεκινήσει αυτο όταν έπρεπε να πάρω τη ryanair για μια αλλαγή στοιχείων πτήσης και δεν ειχε γραφεία στην Ελλάδα).
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Για SMS σιγουρα υπαρχει, αλλα για κληση πρεπει να ψαξεις με τις ωρες.Για πες μας ενα που υπάρχει, γιατί εγώ δεν ξέρω κανένα.
kleo1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 παλαιότερα υπήρχαν λύσεις και αρκετές μάλιστα για δωρεάν κλήσεις και μηνύματα. είχα χρησιμοποιήσει μερικές (υπηρεσίες voip βασικά) αλλά με τον καιρό εξαφανιστήκαν ή να το πω καλύτερα, χρεώνανε. αυτή τη στιγμή αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι δωρεάν. έχω πετύχει κατα διαστήματα προσφορές όπως πχ πριν αρκετό καιρό μια ιταλική εταιρεία (δε θυμάμαι όνομα) που έδινε 100 λεπτά προς σταθερά. είχε και εφαρμογή για android. κάτι τέτοιο ίσως πετύχεις αλλά και πάλι είναι αν και όταν κάτσει......... εγώ πάντως επειδή το έψαχνα το θέμα λόγω ταξιδιών και κλήσεων στο εξωτερικό κατέληξα να κάνω λογαριασμούς σε μερικές εταιρείες voip και να κάνω κλήσεις από εκεί. οι χρεώσεις είναι πολύ χαμηλές. αν υπάρχει καλό σήμα 3G δε καταλαβαίνεις διαφορά. έχει τύχει να κάνω κλήσεις 1 ώρας συνεχόμενης και ο άλλος να μη καταλάβει από που καλώ. το υπόλοιπο δε λήγει, όχι σαν τους γύφτους εδώ που σε 3 μήνες πλεον χάνεις τα χρήματα σου. σου προτείνω να κάνεις ένα τέτοιο λογαριασμό. να έχεις για ώρα ανάγκης, βάλε μέσα 10€ κι άστα να υπάρχουν. μη χάνεις το χρόνο σου με δωρεάν. δε πρόκειται να βρεις κάτι.
billdepo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 εγώ πάντως επειδή το έψαχνα το θέμα λόγω ταξιδιών και κλήσεων στο εξωτερικό κατέληξα να κάνω λογαριασμούς σε μερικές εταιρείες voip και να κάνω κλήσεις από εκεί. οι χρεώσεις είναι πολύ χαμηλές. αν υπάρχει καλό σήμα 3G δε καταλαβαίνεις διαφορά. έχει τύχει να κάνω κλήσεις 1 ώρας συνεχόμενης και ο άλλος να μη καταλάβει από που καλώ. το υπόλοιπο δε λήγει, όχι σαν τους γύφτους εδώ που σε 3 μήνες πλεον χάνεις τα χρήματα σου. Ενδεικτικές χρεώσεις ή ένα όνομα από τέτοιες εταιρείες έχουμε ώστε να το κοιτάξουμε λίγο παραπάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα