Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποια εφαρμογή ετσι ωστε να σου παρεχει δωρεαν κλησεις οταν εισαι με δεδομενα η wifi; να φανταστω ειναι καπως δυσκολο

• Like 1
Δημοσ.

Ε καποια εφαρμογη ναι..που να λειτουργει οταν εισαι με wifi η με mb συνδεμενος. Εννοω κλήσεις κατευθειαν σε whats up - vodafone

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει, πρεπει να αγοράσεις χρονο ομιλίας

υπαρχει-ουν, απλα πρεπει να ψαξεις παρα πολυ για εφαρμογες.

Δημοσ.

υπαρχει-ουν, απλα πρεπει να ψαξεις παρα πολυ για εφαρμογες.

Προς τι το σχολιο χωρις την πληροφορία, πες μας να μάθουμε και εμεις, εκτός αν θέλεις να ανεβασεις τα ποστς σου

• Like 1
Δημοσ.

Προς τι το σχολιο χωρις την πληροφορία, πες μας να μάθουμε και εμεις, εκτός αν θέλεις να ανεβασεις τα ποστς σου

Παλια ειχα πολλα τωρα δεν εχω γιατι δεν ασχολούμαι με το android

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν ειπα να μη βαλω ποτε καρτα. Πες οτι εισαι σε μια εκτακτη ανάγκη πχ και δεβ μπορεις να ανανεώσεις εκεινη τη στιγμή. Να υπςρχει κατι σαν εσχατη λυση. Bill θα το δοκιμασω.

Δημοσ.

Για sms αν εχεις vodafone μπορεις να στελνεις δωρεάν απο το λογαριασμό σου στο vodafone.gr>υπηρεσίες

Εγώ για κλήσεις έχω βάλει υπόλοιπο στο Skype μου (εναλλακτικά viber, ειναι λίγο πιο ακριβό για τις περισσότερες χώρες) οπότε αν έχω πρόσβαση σε δίκτυο παίρνω μέσω Skype απευθείας σε κινητά κ σταθερά όταν χρειαστεί (ειδικά για εξωτερικό ειναι πολυ μικρές οι χρεώσεις. Θυμαμαμι το ειχα ξεκινήσει αυτο όταν έπρεπε να πάρω τη ryanair για μια αλλαγή στοιχείων πτήσης και δεν ειχε γραφεία στην Ελλάδα).

Δημοσ.

παλαιότερα υπήρχαν λύσεις και αρκετές μάλιστα για δωρεάν κλήσεις και μηνύματα.

είχα χρησιμοποιήσει μερικές (υπηρεσίες voip βασικά) αλλά με τον καιρό εξαφανιστήκαν ή να το πω καλύτερα, χρεώνανε.

αυτή τη στιγμή αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι δωρεάν.

έχω πετύχει κατα διαστήματα προσφορές όπως πχ πριν αρκετό καιρό μια ιταλική εταιρεία (δε θυμάμαι όνομα) που έδινε 100 λεπτά προς σταθερά. είχε και εφαρμογή για android. κάτι τέτοιο ίσως πετύχεις αλλά και πάλι είναι αν και όταν κάτσει.........

εγώ πάντως επειδή το έψαχνα το θέμα λόγω ταξιδιών και κλήσεων στο εξωτερικό κατέληξα να κάνω λογαριασμούς σε μερικές εταιρείες voip και να κάνω κλήσεις από εκεί.

• οι χρεώσεις είναι πολύ χαμηλές.
  • αν υπάρχει καλό σήμα 3G δε καταλαβαίνεις διαφορά. έχει τύχει να κάνω κλήσεις 1 ώρας συνεχόμενης και ο άλλος να μη καταλάβει από που καλώ.
  • το υπόλοιπο δε λήγει, όχι σαν τους γύφτους εδώ που σε 3 μήνες πλεον χάνεις τα χρήματα σου.

σου προτείνω να κάνεις ένα τέτοιο λογαριασμό. να έχεις για ώρα ανάγκης, βάλε μέσα 10€ κι άστα να υπάρχουν.

μη χάνεις το χρόνο σου με δωρεάν. δε πρόκειται να βρεις κάτι.

Δημοσ.

εγώ πάντως επειδή το έψαχνα το θέμα λόγω ταξιδιών και κλήσεων στο εξωτερικό κατέληξα να κάνω λογαριασμούς σε μερικές εταιρείες voip και να κάνω κλήσεις από εκεί.

• οι χρεώσεις είναι πολύ χαμηλές.
  • αν υπάρχει καλό σήμα 3G δε καταλαβαίνεις διαφορά. έχει τύχει να κάνω κλήσεις 1 ώρας συνεχόμενης και ο άλλος να μη καταλάβει από που καλώ.
  • το υπόλοιπο δε λήγει, όχι σαν τους γύφτους εδώ που σε 3 μήνες πλεον χάνεις τα χρήματα σου.

Ενδεικτικές χρεώσεις ή ένα όνομα από τέτοιες εταιρείες έχουμε ώστε να το κοιτάξουμε λίγο παραπάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...