Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ήθελα την άποψη σας για την τηλεόραση που αναφέρω στον τίτλο.Την αγόρασα την 1-9-17 και οι εντυπώσεις μου είναι ανάμεικτες. Θα χαρώ πολύ να μου πείτε την άποψη σας.
APPLEGEEK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ήθελα την άποψη σας για την τηλεόραση που αναφέρω στον τίτλο.Την αγόρασα την 1-9-17 και οι εντυπώσεις μου είναι ανάμεικτες. Θα χαρώ πολύ να μου πείτε την άποψη σας. https://www.displayspecifications.com/en/model/c1fbb1b budget τηλεόραση είναι, μια χαρά για τα χρήματα τις πιστεύω. στο μέλλον θα βγούν και OLED φτηνές και 8k
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι είναι οικονομική όντως στ 649€, μόνο που για να ρυθμίσω την εικόνα στα κανάλια μου βγήκε η πίστη. Πολλά κανάλια παίζουν χάλια ότι και να κάνω. Μόνο τα hd παίζουν καλά,τα αλλα είναι με τις ώρες.
heavyrain Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 ειναι ψευτο 4κ, καλυτερα να επαιρνες την αντιστοιχη της samsung.
dkangel000039 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 ειναι ψευτο 4κ, καλυτερα να επαιρνες την αντιστοιχη της samsung. τι εννοεις ειναι ψευτο4Κ? αμφισβητεις τις προδιαγραφες? και πως το συμπερανες αυτο? με ολη τη καλη διαθεση ρωταω
heavyrain Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 εχει αναλυθει τι θα πει αυτο σε παρα πολλα αλλα θεματα της ενοτητας "τηλεορασεις". Googlare " fake lg 4k panels" και θα βρεις τα παντα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοεί οτι ειναι 3κ και το υπολοιπο 1κ ειναι για το λευκο. Τουλαχιστο αυτο μου ειμεινε απ οσα διαβασα. Παρακαλω οταν μου λετε για αλλες τηλεορασεις να λετε ποιο μοντελο ειναι και ποσο κανει. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα