Προς το περιεχόμενο

dslr και μελλοντικη αναβαθμιση


johny135

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα, ενας χρηστης και χομπιστας στη φωτογραφια που ξεκινησε με μια nikon d3300 περαν των φακων που θα πρεπει να αγορασει για να πειραματιστει, σε ποιο σωμα της νικον θεωρειτε οτι πρεπει να μεταπηδησει σε μελλοντικη αναβαθμιση για να ασχοληθει επαγγελματικα πλεον και οχι μονο ως χομπυ και ημιεπαγγελματικα...???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ερωτηση ειναι πρωτα προς τον εαυτο σου και τις αναγκες σου. Τι ειναι αυτο που σου λειπει σημερα/αυριο και δεν εχεις στο συγκεκριμενο σωμα. Τα επαγγελματικα σωματα ειναι συγκεκριμενα. Το θεμα ειναι εαν τα χρειαζεσαι μιας και ακομη και για τους επαγγελματιες δεν θεωρειται μια φθηνη επενδυση. Εαν υπαρχει απορια τοτε δεν εισαι σε επιπεδο ακομη για κατι τετοιο. Οι αναγκες του καθενος απαιτουν και διαφορετικες λυσεις. Αλλιως η προφανης επιλογη ειναι το νεοτερο και ακριβοτερο...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ειναι οτι νιωθω οτι λειπει κατι αυτη τη στιγμη...μιας και ακομα θεωρω οτι εχω περιθωρια να μαθω πανω σε αυτη...δεν την ξερω τελεια ακομα...ρωταω απλα οταν μελλοντικα γινει πιο επαγγελματικο γιατι θελω να το κανω και επαγγελματικα αν τα καταφερω, τι θα θεωρουνταν σωστη αναβαθμιση σαν σωμα που να ειναι για πιο επαγγελματικη χρηση. (σε σχεση με την 3300 που ειναι πιο entry level παραδειγμα)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάθε φορά τα ίδια με όλο το σεβασμό δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά. Όταν θες να ξεκινήσεις επαγγελματικά δεν κοιτάς πρώτα τι σώμα θα πάρεις. Κοιτάς φακούς , να μάθεις να χρησιμοποιείς το φλας. Να γίνεις καλύτερος και να ξέρεις απέξω και ανακατωτά ISO-διάφραγμα-ταχύτητα που χρειάζεται σε κάθε περίπτωση. Να μάθεις τεχνικές φωτογραφήσεις και πως επιτυγχάνεται κάθε πιθανό αποτέλεσμα. Δεύτερο ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ και σταματήστε να λέτε φωτογραφίζω τα πάντα. Δεν γίνεται. Αν θες να το δεις επαγγελματικά πρέπει να κανείς φοκους σε ένα πεδίο παράδειγμα events (γάμους ,βαφτίσεις κτλ ) και να μάθεις ότι χρειάζεται Γιαυτο. Τι φακούς και φλας θέλεις κτλ. Αν πας για πορτρέτα να μάθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για τον φωτισμό ,πόζες ,φακούς ακόμα και να βγάζεις φιλμ και φυσικά PHOTOSHOP. Θες σπορ ; ΠΟΛΛΑ fps γρήγορους φακούς. Δεν είναι όπως νομίζουν οι περισσότεροι πήρα μια φουλ φρειμ με έναν σκατα φακό και βγάζω πλέον επαγγελματικά (@@@ βγάζουν ). Άσε το σώμα της κάμερας. Αγόρασε πραιμ φακούς που να μπαίνουν και σε φουλ φρειμ ώστε αν μεταπηδήσεις αργότερα να μην πάνε χαμένοι και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥ εσυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...