Giorgos3924 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω σύνδεση Forthnet ADSL 24. Εδώ και 3 μέρες δεν λειτουργεί η γραμμή, είναι νεκρή. Ούτε τηλέφωνο και προφανώς ούτε ίντερνετ. Κάλεσα τεχνική υποστήριξη και μου επιβεβαίωσαν ότι όντως υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και χρειάζονται 3 - 5 εργάσιμες μέρες για να αποκατασταθεί η βλάβη. Επειδή δεν έχω ξανά δει κάτι παρόμοιο θα ήθελα να μάθω αν όντως αυτά τα χρονικά περιθώρια είναι αποδεκτά. Πίεσα πολύ την κατάσταση αλλά δυστυχώς μου λένε πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο και με ενημέρωσαν πως την Δευτέρα θα έχω την προγραμματισμένη επίσκεψη του τεχνικού. Είναι καταστάσεις που γενικά συμβαίνουν σε παρόχους; Γιατί προσωπικά πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει 24ώρη ανταπόκριση σε μια νεκρή γραμμή. Υπάρχουν ένοικοι στην οικοδομή με σύνδεση Forthnet χωρίς πρόβλημα.
driverpit Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 NOVA είναι αυτή όλα στον αυτόματο πιλότο για όλα φταίει ο ΟΤΕ έχω nova και μου έχει συμβεί παρόμοιο πρόβλημα στην γραμμή και έμενα ΣΚ έτυχε και μετά από 3 μέρες επανήλθε η γραμμή Ου Μπλέξεις με το τεχνικό τμήμα και την εξυπηρέτηση πελατών της παραπάνω εταιρείας. 1
bill2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 ειχε συγγενης μου και ειχε μεγαλο θεμα ως που αλλαξε
Xristaras12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να έρθουν να δουν την γραμμή,απο την είσοδό σου μέχρι και τον όροφο/διαμέρισμα. Αν εντοπιστεί η βλάβη ΕΝΤΟΣ σπιτιού ειναι δικό σου θέμα(επισκευή/πληρωμή τεχνικού)αν ειναι στο δίκτυο του οτε(απο το σπίτι σου και έξω δηλαδή)θα πρέπει να σταλεί αίτημα στον οτε με την βλάβη και να αναλάβει ο οτε την επιδιόρθωση του προβλήματος!
Giorgos3924 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Η βλάβη αποκαταστάθηκε. Δεν έγινε καμία επίσκεψη στο σπίτι, κάτι εξωτερικό πρέπει να ήταν. ειχε συγγενης μου και ειχε μεγαλο θεμα ως που αλλαξε Θα ήθελα να αλλάξω αλλά υπάρχουν και τα θετικά, καλές ταχύτητες (συγχρονίζω στα 18), χαμηλή τιμή (18,5 ευρώ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα