ksideras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα στην παρεα μπαινω κατυθειαν στο προβλημα... πριν λιγες μερες καηκε η onboardκαι παραγγειλα την soundblaster την συνδεσα ολα καλα μετα απο 2 μερες δεν ακουγονταν στο ενα το ηχειο τιποτα μονο στο ενα το ηχειο. εχω τα creative a550 5.1 παω αλλαζω παλι pci δουλευε κανονικα και τωρα μου ξανα κανει τα ιδια καμια βοηθεια 4 μερες την εχω ευχαρηστω για τον χρονο σας
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Για αρχή δοκίμασε τα ηχεία σε άλλο pc και κάποια άλλα ηχεία στην κάρτα σου. Μηπως δεν κάνει καλή επαφή το jack;
ksideras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 το δοκιμασα στο κινητο δουλευε μια χαρα αυτο να μην ακουγοντε το κανει μετα απο restart του pc η το κλεινω το βραδυ και μολις το ανοιγω το πρωι δεν δουλευει ο ηχος και επισεις στις ειδοποισεις τον windows 10 μου γραφει : για να ολοκληροθουν η ρυθμησεις της συσκευης καντε επανεκινησει εκανα και δεν δουλευει ο ηχος αν και στους ηχους την βλεπει κανονικα την καρτα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 driver; http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&CatName=Sound%20Blaster&prodID=21690&prodName=Sound%20Blaster%20Audigy%20Fx
ksideras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 αν και εχω περασει απο το cd που ειχε τους κανο unistall και install τους καινουργιους και επανερχομαι εντος ολιγον λεπτων εβαλα τους drivers δεν αναγνωριζει ουτε την καρτα τωρα..any ideas?
ksideras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 την αναγνωρισε αλλα παλι απο το ενα ηχειο παιζει
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος, αλλιώς δοκίμασέ τη με άλλα ηχεία (δανεικά κάπου θα βρείς και αυτό που είναι το πιο πιθανό να έχει θέμα το jack) και άν κάνει το ίδιο πήγαινε τη πίσω. Στα settings όλα είναι κομπλέ; Απο μόνο του έτσι όπως το περιγράφεις κάνει mute το ένα ηχείο ή γυρνάει σε mono.
ksideras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 πλεον δεν την αναγνωρηζει καθολου μηπως τα εφτυσε?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 πλεον δεν την αναγνωρηζει καθολου μηπως τα εφτυσε? Πιθανόν! Πήγαινέ τη πίσω doa
ksideras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 πηρα τηλ στα you χθες και μου ειπαν να την ελεξουν η τεχνικη και αν ειναι χαλασμενη θα την αντικαταστησουν... και της λεω οταν ειναι λιγο ημερων δεν γιναιτε αμεση αντικατασταση και μου λεει οχι θα ξανα παρω την δευτερα τηλ βεβαια απλα να ειμαι ενημερος για αυτο ροταω
ksideras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 εαν σου πω οτι δουλεψε κανονικα και εκανα restart και επαιζε ξανα απο το ενα ηχειο θα με πιστεψεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Σε πιστεύω ρε φίλε αλλα άν δεν δοκιμάσεις άλλα ηχεία δεν ξέρω τι να σου πώ με σιγουριά!
ksideras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.tenforums.com/drivers-hardware/3759-no-sound-sound-blaster.html ιδιο προβλημα με το #5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα