Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα μπαινω κατυθειαν στο προβλημα...

πριν λιγες μερες καηκε η onboardκαι παραγγειλα την soundblaster την συνδεσα ολα καλα μετα απο 2 μερες δεν ακουγονταν στο ενα το  ηχειο τιποτα μονο στο ενα το ηχειο.  εχω τα creative a550 5.1 παω αλλαζω παλι pci δουλευε κανονικα και τωρα μου ξανα κανει τα ιδια καμια βοηθεια 4 μερες την εχω 

ευχαρηστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

Για αρχή δοκίμασε τα ηχεία σε άλλο pc και κάποια άλλα ηχεία στην κάρτα σου. Μηπως δεν κάνει καλή επαφή το jack;

Δημοσ.

το δοκιμασα στο κινητο δουλευε μια χαρα αυτο να μην ακουγοντε το κανει μετα απο restart του pc η το κλεινω το βραδυ και μολις το ανοιγω το πρωι δεν δουλευει ο ηχος και επισεις στις ειδοποισεις τον windows 10 μου γραφει : για να ολοκληροθουν η ρυθμησεις της συσκευης καντε επανεκινησει εκανα και δεν δουλευει ο ηχος αν και στους ηχους την βλεπει κανονικα την καρτα

Δημοσ.

αν και εχω περασει απο το cd που ειχε τους κανο unistall και install τους καινουργιους και επανερχομαι εντος ολιγον λεπτων

εβαλα τους drivers δεν αναγνωριζει ουτε την καρτα τωρα..any ideas?

Δημοσ.

:huh:

Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος, αλλιώς δοκίμασέ τη με άλλα ηχεία (δανεικά κάπου θα βρείς και αυτό που είναι το πιο πιθανό να έχει θέμα το jack) και άν κάνει το ίδιο πήγαινε τη πίσω.

Στα settings όλα είναι κομπλέ; Απο μόνο του έτσι όπως το περιγράφεις κάνει mute το ένα ηχείο ή γυρνάει σε mono.

Δημοσ.

πλεον δεν την αναγνωρηζει καθολου μηπως τα εφτυσε?

Πιθανόν! Πήγαινέ τη πίσω doa

Δημοσ.

πηρα τηλ στα you χθες και μου ειπαν να την ελεξουν η τεχνικη και αν ειναι χαλασμενη θα την αντικαταστησουν... και της λεω οταν ειναι λιγο ημερων δεν γιναιτε αμεση αντικατασταση και μου λεει οχι θα ξανα παρω την δευτερα τηλ βεβαια απλα να ειμαι ενημερος για αυτο ροταω

Δημοσ.

εαν σου πω οτι δουλεψε κανονικα και εκανα restart και επαιζε ξανα απο το ενα ηχειο θα με πιστεψεις?

Δημοσ.

Σε πιστεύω ρε φίλε αλλα άν δεν δοκιμάσεις άλλα ηχεία δεν ξέρω τι να σου πώ με σιγουριά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...