andreas443 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα έχω έναν samsung 850 evo που έχω τα windows 10 εφαρμογές και παιχνίδια σκέφτομαι να αγοράσω τον M.2 samsung 960 evo 250GB. Αξίζει η αλλαγή ουσιαστική διαφορα θα δω στα windows μέσα και στα παιχνίδια θα την καταλαβαίνω?? Ευχαριστώ
andreas443 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 δεν χρησιμοποιώ εφαρμογές για μετατροπή video edit και αλλα τέτοια τον έχω για gaming παρα πολύ τα υπόλοιπα είναι τα βασικά σερφάρισμα κατέβασμα αρχείων μουσική τέτοια δηλαδή
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 δεν χρησιμοποιώ εφαρμογές για μετατροπή video edit και αλλα τέτοια τον έχω για gaming παρα πολύ τα υπόλοιπα είναι τα βασικά σερφάρισμα κατέβασμα αρχείων μουσική τέτοια δηλαδή Όχι κατα τη γνώμη μου.
andreas443 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 καλημέρα έχω την μητρική Gigabyte z170x gaming 7 και μου έχει 2 υποδοχές για M.2 την μια την λέει M2D_32G και την αλλη M2Η_32G σε πια πρέπει να συνδέσω τον ssd?
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Στην πάνω Μ2D. Αλλα κ εγω θα συμφωνήσω να πας σε M2 οταν χρειαστείς αναβάθμιση στην χωρητικότητα,δηλαδή σε 500αρη, και οχι απλά για να αλλάξεις το interface.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα