Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά επειδή βλέπω δεν υπάρχει ενδιαφέρον για απάντηση εδώ και 3 ημέρες αποφάσισα να πάρω την msi 1050ti 4gb gaming x μιας και η κανονική δεν ήταν διαθέσιμη και παράγγειλα την X έκδοση 

Δημοσ.

Καλημέρα. Απο που και πόσο την πήρες γιατί βλέπω ότι είναι λίγο ακριβή σαν κάρτα.

Από skroutzμάγαζω 198€ με μεταφορικά και αντικαταβολή 202€ μην βλέπεις που ένα κατάστημα την πουλά 186€  θα την πάρεις.. του χρόνου 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά επειδή βλέπω δεν υπάρχει ενδιαφέρον για απάντηση εδώ και 3 ημέρες αποφάσισα να πάρω την msi 1050ti 4gb gaming x μιας και η κανονική δεν ήταν διαθέσιμη και παράγγειλα την X έκδοση 

Γιατί να πάρεις αυτήν όταν υπάρχουν πολύ φθηνότερες 1050 ti? 

https://www.skroutz.gr/s/10263026/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-OC-GV-N105TOC-4GD.html

+1

Σκέψου οτι στις τιμές παίζει ρόλο και το marketing των εταιριών..ίδια κάρτα είναι και για την χρήση που θες δε σε νοιάζουν οι απόλυτες επιδόσεις, οπότε τα έξτρα 50ε ίσως δεν αξίζουν (τα κάνεις έναν ωραιότατο ssd ή κατι άλλο)

Δικά σου τα χρήματα βέβαια και η επιλογη

50 ευρώ πάνω για να μένεις σε 1050ti για μένα είναι πέταμα χρημάτων πάντως. Καλύτερα μάζεψε λίγα ακόμη και πάρε μια 1060...

Δεν έκανες καλή αγορά. Με 220 με τα μεταφορικά μέσα έπαιρνες 1060, με σαφώς καλύτερες επιδόσεις.

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=1060

Η 1050ti είναι VFM μέχρι τα 160€. Τα έξτρα 40-50€ τα ξόδεψες στην εμφάνιση της κάρτας σου μόνο, αφού διαφορά δεν θα δεις με μία 1050ti που κάνει 150€.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έκανες καλή αγορά. Με 220 με τα μεταφορικά μέσα έπαιρνες 1060, με σαφώς καλύτερες επιδόσεις.

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=1060

Η 1050ti είναι VFM μέχρι τα 160€. Τα έξτρα 40-50€ τα ξόδεψες στην εμφάνιση της κάρτας σου μόνο, αφού διαφορά δεν θα δεις με μία 1050ti που κάνει 150€.

Ναι εγώ όμως θέλω 4gb κάρτα δεν δίνω παραπάνω από 210e

Δημοσ.

Ναι εγώ όμως θέλω 4gb κάρτα δεν δίνω παραπάνω από 210e

Μα η 1060 είναι αρκετά καλύτερη από την 1050ti και ας έχει 3gb vram. Επίσης 4gb είναι και η https://www.skroutz.gr/s/10282700/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-GV-N105TD5-4GD.html πχ και σου γλιτώνει 40€.

Την τσέπη σου προσπαθούμε να σώσουμε αφού ζήτησες γνώμες, δεν ψαχνόμαστε για να σου την πούμε. 

Αν είσαι οκ με το γεγονός ότι πλήρωσες 40€ παραπάνω από τις υπόλοιπες 1050ti μόνο για το όνομα και την εμφάνιση, δεν μας πέφτει λόγος φυσικά. Να την χαρείς και καλορίζικη!

Δημοσ.

Η 1060 μπορεί μεν να είναι 3gb αλλά και πάλι είναι πολύ ισχυρότερη από την 1050ti. Αξίζει τα 220 και με το παραπάνω.

Η αγγελία για την R9 380 στην πρώτη σελίδα βλέπω έχει πέσει στα 140... 

Δημοσ.

Μα η 1060 είναι αρκετά καλύτερη από την 1050ti και ας έχει 3gb vram. Επίσης 4gb είναι και η https://www.skroutz.gr/s/10282700/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-GV-N105TD5-4GD.html πχ και σου γλιτώνει 40€.

Την τσέπη σου προσπαθούμε να σώσουμε αφού ζήτησες γνώμες, δεν ψαχνόμαστε για να σου την πούμε. 

Αν είσαι οκ με το γεγονός ότι πλήρωσες 40€ παραπάνω από τις υπόλοιπες 1050ti μόνο για το όνομα και την εμφάνιση, δεν μας πέφτει λόγος φυσικά. Να την χαρείς και καλορίζικη!

gtx1050 4gb είναι σε *κατόπιν παραγγελίας οπότε όχι δεν θα κάθομαι να περιμένω 1 μήνα για να έχουν stock όσο για την 1060 που μου λες επειδή είναι 3gb vram θα πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στα γραφικά και γενικά θα με δυσκολέψει λίγο με αυτά που θέλω να κάνω οπότε δεν πάρω μια κάρτα που μου προσφέρει παραπάνω ταχύτητα αλλά θα κάνω και υποχωρήσεις σας ευχαριστώ πολύ παιδιά πάντως!! 

Η 1060 μπορεί μεν να είναι 3gb αλλά και πάλι είναι πολύ ισχυρότερη από την 1050ti. Αξίζει τα 220 και με το παραπάνω.

Η αγγελία για την R9 380 στην πρώτη σελίδα βλέπω έχει πέσει στα 140... 

έχεις δίκαιο απλά άμα πάρω 3gb θα έχω θέμα με την χρήση που κάνω. όσο για την αγγελία που έγραψα στην αρχή στην απόδειξη που μου έδωσε έγραφε τα στοιχειά της μάνας του οπότε όχι γιατί αν γίνει κάτι τρέχα γύρευε 

Δημοσ.

Είσαι θεούλης με τα λεφτά... ^_^

Απο ένα καλό deal στο άλλο πας.. πριν σου προτείναμε 1050 ti με το σκεπτικό πως θα δώσεις 150 ευρώ και θα είναι γρηγορότερη απο την r9 380...

λες να πάρεις r9

τελικά όμως αλλάζεις γνώμη και δίνεις 200 ευρώ για μια 1050 ti... άν το δίλημμα ήταν 150 ευρώ r9 380 ή 200 ευρώ GTX 1050 ti και ειδικά αν έχεις και freesync τότε φυσικά και θα πάρεις την r9 380 (αφού πρώτα την παζαρέψεις να πέσει λίγο ακόμη αλλά και στα 150 ευρώ είναι καλύτερο deal συγκριτικά με 1050 ti του 200άρικου!)

Τέλος όπως είπαν πιο πάνω τα παιδιά με αυτά τα λεφτά παίρνεις μια 1060 που είναι αρκετά καλύτερη και απο τις δύο προηγούμενες λύσεις...

Όσο για την RAM σε άλλα προγράμματα εκτός games (βέβαια το παρακάτω ισχύει και για τα games απλά τα games έχουν και επιπλέον παράγοντες όσο αφορά την χρήση RAM) η χρήση εξαρτάται απο την ανάλυση που παίζεις... σκοπεύεις στο άμεσο μέλλον να πας σε 4k ; αν όχι δεν σε νοιάζει... αλλά και ναι να ήταν η απάντηση 4GB δεν φτουράνε.. για αναλύσεις 1080p 3 GB είναι υπερ αρκετά.

Η 1060 θα είναι πάντα γρηγορότερη απο την 1050 ti και ας είναι 1 GB λιγότερο απλά σε μελλοντικά παιχνίδια που κάποια απο αυτά ίσως να χρησιμοποιούν περισσότερη RAM απότι σήμερα στην ίδια ανάλυση τότε η 1050 ti ίσως να είναι λιγότερο αργή σε αυτά τα παιχνίδια απο την 1060... όχι γρηγορότερη... 1gb διαφορά είναι στο κάτω κάτω...

• Like 1
Δημοσ.

Πιο πολλές υποχωρήσεις στα γραφικά θα κάνεις με την 1050ti! H 1060 έχει και πολλούς παραπάνω cuda cores! Δεν παίζει ρόλο μόνο η vram!

Επίσης στα 155€ είναι διαθέσιμη εντός 4-10 ημερών από το digitalmaster η gigabyte.

Δημοσ.

Πιο πολλές υποχωρήσεις στα γραφικά θα κάνεις με την 1050ti! H 1060 έχει και πολλούς παραπάνω cuda cores! Δεν παίζει ρόλο μόνο η vram!

Επίσης στα 155€ είναι διαθέσιμη εντός 4-10 ημερών από το digitalmaster η gigabyte.

Τέλος πάντων την επιλογή μου την έκανα σε μελλοντική αναβάθμιση της κάρτας θα έχω και παραπάνω budget όσο για αυτό που λες με την διαθεσιμότητα έτσι έλεγε και για το τροφοδοτικό που παράγγειλα και θα περιμένω από 1 του μήνα για να παραλάβει απόθεμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...