Mikelpcpro_GR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 όχι, είσαι ΒΡΕΣΤΗΝΛΕΞΗ. ε μα sorry κιόλας ρωτάς την γνώμη μας στην λέμε όλοι και συμφωνούμε ότι την πουλάει ακριβά και πως είναι πιο αργή και τελικά εσύ μας γράφεις στα @@ σου και τώρα τι θες; να σου πούμε ότι έκανες καλά; δηλαδή να αλλάξουμε γνώμη εμείς να αλλάξουν οι μετρήσεις να αλλάξει η αγορά επειδή εσύ έκανες το αντίθετο; έχεις δίκαιο θα του μου να μου κάνει ένα καλό price drop αν δεν θέλει δεν θα κάτσω να δώσω 170€ μόνο και μόνο για vulcan και freesync άσε και από την άλλη τα γραφικά που θα παίζω θα είναι το πολύ high. Μου είπε στα 150€ παίδες τι κάνω? για 10€ μου είπε θα τα χαλάσουμε.
nvnight Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 150€ ειναι πολλά κατά τη γνώμη μου, αν ειδικά σκεφτούμε ότι η 380 ειναι περίπου = με μια 280x, που κανονικα παίζουν στα 100€-120€...αλλιώς 1050ti και κουτατη και με full εγγυηση
Aten-Ra Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Στα 150 Ευρώ και αφού έχεις FreeSync Monitor πάρε την 380.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Στα 150 Ευρώ και αφού έχεις FreeSync Monitor πάρε την 380. Καλημέρα. και ξανά λέω δεν με πολύ ενδιαφέρει το freesync εμένα η κύρια χρήση είναι τα 3d model,renders και μετά το gaming και τα παιδιά πάνω μου λένε η 380 είναι αργή από την 1050ti που θέλω. και άσε που φοβάμαι να κουμπώσω κάρτα από 2 χέρι Καλημέρα. και ξανά λέω δεν με πολύ ενδιαφέρει το freesync εμένα η κύρια χρήση είναι τα 3d model,renders και μετά το gaming και τα παιδιά πάνω μου λένε η 380 είναι αργή από την 1050ti που θέλω. και άσε που φοβάμαι να κουμπώσω κάρτα από 2 χέρι Οπότε καλύτερα να δώσω 50€ έχτρα να έχω full εγγύηση και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
naruto14 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα. και ξανά λέω δεν με πολύ ενδιαφέρει το freesync εμένα η κύρια χρήση είναι τα 3d model,renders και μετά το gaming και τα παιδιά πάνω μου λένε η 380 είναι αργή από την 1050ti που θέλω. και άσε που φοβάμαι να κουμπώσω κάρτα από 2 χέρι Οπότε καλύτερα να δώσω 50€ έχτρα να έχω full εγγύηση και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Σε τι ακριβώς να δώσεις 50 ευρώ έξτρα; o_O 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Σε τι ακριβώς να δώσεις 50 ευρώ έξτρα; o_O για αυτήν εδώ https://www.skroutz.gr/s/10529205/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Gaming-GTX-1050-TI-GAMING-4G.html?
naruto14 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί να πάρεις αυτήν όταν υπάρχουν πολύ φθηνότερες 1050 ti? https://www.skroutz.gr/s/10263026/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-OC-GV-N105TOC-4GD.html
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί να πάρεις αυτήν όταν υπάρχουν πολύ φθηνότερες 1050 ti? https://www.skroutz.gr/s/10263026/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-OC-GV-N105TOC-4GD.html το budget μου εμένα είναι μέχρι 780€ ευρώ οπότε γιατί να πάω ποιο κάτω σε ποιότητα?
nvnight Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί να πάρεις αυτήν όταν υπάρχουν πολύ φθηνότερες 1050 ti? https://www.skroutz.gr/s/10263026/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-OC-GV-N105TOC-4GD.html +1 το budget μου εμένα είναι μέχρι 780€ ευρώ οπότε γιατί να πάω ποιο κάτω σε ποιότητα? Σκέψου οτι στις τιμές παίζει ρόλο και το marketing των εταιριών..ίδια κάρτα είναι και για την χρήση που θες δε σε νοιάζουν οι απόλυτες επιδόσεις, οπότε τα έξτρα 50ε ίσως δεν αξίζουν (τα κάνεις έναν ωραιότατο ssd ή κατι άλλο) Δικά σου τα χρήματα βέβαια και η επιλογη 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 +1 Σκέψου οτι στις τιμές παίζει ρόλο και το marketing των εταιριών..ίδια κάρτα είναι και για την χρήση που θες δε σε νοιάζουν οι απόλυτες επιδόσεις, οπότε τα έξτρα 50ε ίσως δεν αξίζουν (τα κάνεις έναν ωραιότατο ssd ή κατι άλλο) Δικά σου τα χρήματα βέβαια και η επιλογη Εντάξει. θα τω σκεφτώ αν είναι θα σας πω τελικά ποια θα επιλέξω
thor777 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. τελικά αποφάσισα να αγοράσω την 380 μιας και με συμφέρει λόγο freesync και vulcan απλά θέλω να μου την γνώμη σας εάν έκανα το σωστό. Καλημέρα. και ξανά λέω δεν με πολύ ενδιαφέρει το freesync εμένα η κύρια χρήση είναι τα 3d model,renders και μετά το gaming και τα παιδιά πάνω μου λένε η 380 είναι αργή από την 1050ti που θέλω. και άσε που φοβάμαι να κουμπώσω κάρτα από 2 χέρι Οπότε καλύτερα να δώσω 50€ έχτρα να έχω full εγγύηση και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο το budget μου εμένα είναι μέχρι 780€ ευρώ οπότε γιατί να πάω ποιο κάτω σε ποιότητα? Δεν ξέρω τί προγράμματα χρησιμοποιείς για rendering και 3d modelling και τί ακριβώς δουλεία κάνεις. Δεν είμαι ειδικός επι του θέματος αλλά ίσως πρέπει να ψαχτείς για καλύτερη κάρτα γραφικών απο 1050/380 που κοιτάς (ακόμα και επαγγελματικη) είδικά αν το budget σου είναι κοντά στα 800 ευρώ. Υ.Γ. Ελπίζω να μην τρολάρεις
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω τί προγράμματα χρησιμοποιείς για rendering και 3d modelling και τί ακριβώς δουλεία κάνεις. Δεν είμαι ειδικός επι του θέματος αλλά ίσως πρέπει να ψαχτείς για καλύτερη κάρτα γραφικών απο 1050/380 που κοιτάς (ακόμα και επαγγελματικη) είδικά αν το budget σου είναι κοντά στα 800 ευρώ. Υ.Γ. Ελπίζω να μην τρολάρεις Δεν τρολάρο καθόλου κύρια χρήση μου όπως σου είπα είναι 3d models,renders,photoshop και μετά gaming τώρα για επαγγελματική δεν νομίζω γιατί απλά αυτά τα έχω ως χόμπι
naruto14 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 50 ευρώ πάνω για να μένεις σε 1050ti για μένα είναι πέταμα χρημάτων πάντως. Καλύτερα μάζεψε λίγα ακόμη και πάρε μια 1060...
thor777 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν τρολάρο καθόλου κύρια χρήση μου όπως σου είπα είναι 3d models,renders,photoshop και μετά gaming τώρα για επαγγελματική δεν νομίζω γιατί απλά αυτά τα έχω ως χόμπι 3ds max χρησιμοποιείς ? Εντάξει οι επαγγελματικές μπορεί να είναι υπερβολή αλλά θα μπορούσες να σκεφτείς για μία GTX 1070 που έχει και 8gb ram + περισσότερα cuda cores. Ας πούνε και την γνώμη τους και οι πιο ειδικοί που χρησιμοποιούν αυτά τα προγράμματα. 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 3ds max χρησιμοποιείς ? Εντάξει οι επαγγελματικές μπορεί να είναι υπερβολή αλλά θα μπορούσες να σκεφτείς για μία GTX 1070 που έχει και 8gb ram + περισσότερα cuda cores. Ας πούνε και την γνώμη τους και οι πιο ειδικοί που χρησιμοποιούν αυτά τα προγράμματα. Αναμένω γνώμες και από άλλους που ξέρουν καλύτερα και βλέποντας κάνοντας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα