Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

170€ μου είπε δεν νομίζω να πέσει παρακάτω 

Ρίξ'του ένα άκυρο απ'το Θεό τότε. Πάρε 1050ti στα 150 και είσαι τζέτ

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρίξ'του ένα άκυρο απ'το Θεό τότε. Πάρε 1050ti στα 150 και είσαι τζέτ

Αν το καλό σκεφτείς από να δώσω 170€ ευρώ για μια μεταχειρισμένη και να μην έχω παραπάνω έκπτωση δεν με συμφέρει καλύτερα να δώσω 30€ εχτρά να πάρω καινούργια παρά μεταχειρισμένη άσε που μια από της χρήσης μου είναι να κάνω render 3d models κλπ οπότε σαν καινούργια που θα είναι δεν θα έχω θέμα. 

Δημοσ.

Ο λόγος που η 380 είναι ακριβότερη αυτή τη στιγμή απο την 1050τι ειναι νομίζω και οι επιδόσεις σε mining , η 380 είναι πολύ καλύτερη σε mining ιδίως αν έχεις φθηνο ρευμα .

Δημοσ.

Το video δειχνει την 1050ti καλυτερη,δεν το ειδες? :)

Το είδα απλά έλεγε ένα παιδί από πάνω επειδή το monitor μου έχει free-sync να την έπαιρνα διάβασε το post που έκανα πάνω το τελικό.

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες σήμερα θα πάω για να την τεστάρω και θέλω να μου πείτε ένα καλό test app free για να δοκιμάσω της αντοχές της κάρτας κυρίως θέλω να δω σε 3D Modeling render πως τα πάει και μετά gaming

Δημοσ.

Αν το καλό σκεφτείς από να δώσω 170€ ευρώ για μια μεταχειρισμένη και να μην έχω παραπάνω έκπτωση δεν με συμφέρει καλύτερα να δώσω 30€ εχτρά να πάρω καινούργια παρά μεταχειρισμένη άσε που μια από της χρήσης μου είναι να κάνω render 3d models κλπ οπότε σαν καινούργια που θα είναι δεν θα έχω θέμα. 

Οι κάρτες γραφικών δεν ειναι αυτοκίνητα... η καινούργια κάρτα γραφικών του κουτιού στις επιδώσεις δεν θα έχει καμιά διαφορά με μια 10 χρόνια μεταχειρισμένη ιδιου μοντέλου.

Οπότε ας μην είσαι παράξενος σε αυτά αρκει να δουλεύει αν δουλεύει και την δουλεύεις εσυ σε σωστές θερμοκρασίες κτλ δεν θα πάθει τίποτα οπότε αν δεν μπορείς να την δοκιμάσεις αν δουλεύει τότε καλύτερα να κοιτάς μεταχειρισμένες που να έχουν λίγο εγγύηση ακόμη... ουσιαστικά ο μόνος τρόπος να είναι ελαττωματικό ενα κομμάτι απο εσωτερικό hardware υπολογιστή είναι αν έτσι βγήκε απο το εργοστάσιο ή αν έπεσε κανένας κεραυνός ή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ταλαιπωρούσε το μηχάνημα (κακή έως ανύπαρκτη ψύξη σκόνη και βρωμιά κτλ)  αλλιώς απλά δεν παθαίνουν τίποτα... έχω υπολογιστή απο το 1990 που δουλεύει ακριβώς όπως δούλευε 27 χρόνια πρίν...

Το θέμα εδώ όμως είναι ότι η τιμή που ζητάει δεν ανταποκρίνεται στις επιδόσεις... μπορείς να βρεις μια γρηγορότερη κάρτα (1050 ti) 20 ευρώ πιο κάτω με 5 χρόνια εγγύηση καινούργια του κουτιού....

Το ότι είναι γνωστός σου ένας λόγος παραπάνω να σου κάνει καλύτερη τιμή.. (εκτός αν εσύ είσαι πλουσιότερος του με διαφορά οπότε τότε η φιλία λειτουργεί ανάποδα εσύ πρέπει να στάξεις λιγο παραπάνω και να εξυπηρετήσεις αυτόν :P )

στα 170 έτσι και αλλιώς δεν θα βρει αγοραστή...

• Like 1
Δημοσ.

Οι κάρτες γραφικών δεν ειναι αυτοκίνητα... η καινούργια κάρτα γραφικών του κουτιού στις επιδώσεις δεν θα έχει καμιά διαφορά με μια 10 χρόνια μεταχειρισμένη ιδιου μοντέλου.

Οπότε ας μην είσαι παράξενος σε αυτά αρκει να δουλεύει αν δουλεύει και την δουλεύεις εσυ σε σωστές θερμοκρασίες κτλ δεν θα πάθει τίποτα οπότε αν δεν μπορείς να την δοκιμάσεις αν δουλεύει τότε καλύτερα να κοιτάς μεταχειρισμένες που να έχουν λίγο εγγύηση ακόμη... ουσιαστικά ο μόνος τρόπος να είναι ελαττωματικό ενα κομμάτι απο εσωτερικό hardware υπολογιστή είναι αν έτσι βγήκε απο το εργοστάσιο ή αν έπεσε κανένας κεραυνός ή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ταλαιπωρούσε το μηχάνημα (κακή έως ανύπαρκτη ψύξη σκόνη και βρωμιά κτλ)  αλλιώς απλά δεν παθαίνουν τίποτα... έχω υπολογιστή απο το 1990 που δουλεύει ακριβώς όπως δούλευε 27 χρόνια πρίν...

Το θέμα εδώ όμως είναι ότι η τιμή που ζητάει δεν ανταποκρίνεται στις επιδόσεις... μπορείς να βρεις μια γρηγορότερη κάρτα (1050 ti) 20 ευρώ πιο κάτω με 5 χρόνια εγγύηση καινούργια του κουτιού....

Το ότι είναι γνωστός σου ένας λόγος παραπάνω να σου κάνει καλύτερη τιμή.. (εκτός αν εσύ είσαι πλουσιότερος του με διαφορά οπότε τότε η φιλία λειτουργεί ανάποδα εσύ πρέπει να στάξεις λιγο παραπάνω και να εξυπηρετήσεις αυτόν :P )

στα 170 έτσι και αλλιώς δεν θα βρει αγοραστή...

Κοιτά την δοκιμασα ηταν πολύ καλή ειδικάε Vulcan τώρα για τιμή ποσό να του καλύτερη?
Δημοσ.

Κοιτά την δοκιμασα ηταν πολύ καλή ειδικάε Vulcan τώρα για τιμή ποσό να του καλύτερη?

Απλά τα πράματα πες του... η φθηνότερη 1050 ti είναι στα 150 ευρώ http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=1050+ti

άρα οτιδήποτε κάτω απο τα 140 ευρώ δεν έχει νόημα να το συζητάς εγώ θα την έπαιρνα αν την έδινε 100 ευρώ

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. τελικά αποφάσισα να αγοράσω την 380 μιας και με συμφέρει λόγο freesync και vulcan απλά θέλω να μου την γνώμη σας εάν έκανα το σωστό.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. τελικά αποφάσισα να αγοράσω την 380 μιας και με συμφέρει λόγο freesync και vulcan απλά θέλω να μου την γνώμη σας εάν έκανα το σωστό.

όχι, είσαι ΒΡΕΣΤΗΝΛΕΞΗ.

ε μα sorry κιόλας ρωτάς την γνώμη μας στην λέμε όλοι και συμφωνούμε ότι την πουλάει ακριβά και πως είναι πιο αργή και τελικά εσύ μας γράφεις στα @@ σου και τώρα τι θες; να σου πούμε ότι έκανες καλά; δηλαδή να αλλάξουμε γνώμη εμείς να αλλάξουν οι μετρήσεις να αλλάξει η αγορά επειδή εσύ έκανες το αντίθετο; 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω φιλε δουλευω μια MSI R9 380 4Gb πανω απο 1,5 χρονο και εχω παθει την πλακα μου. Χαμηλες θερμοκρασιες και παιζω στα 1440p με ελαχιστες υποχωρησεις στα γραφικα. Αν θα αλλαζα αυτην την στιγμη εχοντας τα χρηματα, θα αναβαθμιζα σε gtx 1070. Η επιλογη σου κατ'εμε ειναι αψογη, καλοριζικη η καρτα!

Δημοσ.

Εγω φιλε δουλευω μια MSI R9 380 4Gb πανω απο 1,5 χρονο και εχω παθει την πλακα μου. Χαμηλες θερμοκρασιες και παιζω στα 1440p με ελαχιστες υποχωρησεις στα γραφικα. Αν θα αλλαζα αυτην την στιγμη εχοντας τα χρηματα, θα αναβαθμιζα σε gtx 1070. Η επιλογη σου κατ'εμε ειναι αψογη, καλοριζικη η καρτα!

που κολλάει το ένα με το άλλο;; δεν είπε κανείς ότι η r9 380 είναι για πέταμα.. αυτό που λέμε είναι ότι κάποιος την πουλάει δεύτερο χέρι 170 ευρώ... ενώ ο OP μπορεί να πάρει με 150 ευρώ 1050 ti καινούργια με full εγγύηση που είναι και γρηγορότερη! δηλαδή τι δεν καταλαβαίνετε; μήπως άρχισαν να πουλάνε φλάκα στα σχολεία;

Δημοσ.

που κολλάει το ένα με το άλλο;; δεν είπε κανείς ότι η r9 380 είναι για πέταμα.. αυτό που λέμε είναι ότι κάποιος την πουλάει δεύτερο χέρι 170 ευρώ... ενώ ο OP μπορεί να πάρει με 150 ευρώ 1050 ti καινούργια με full εγγύηση που είναι και γρηγορότερη! δηλαδή τι δεν καταλαβαίνετε; μήπως άρχισαν να πουλάνε φλάκα στα σχολεία;

Καταρχην αραξε, δεν αναφερομουν σε σενα. Το παιδι αποφασισε τι να παρει με τα λεφτα του, εσενα τι σε κοφτει και ζοριζεσαι? Στο ποστ του μας λεει τι θα αγορασει τελικα και αν συμφωνουμε. Ειπα την γνωμη μου πανω σε αυτο εχοντα μια 15ετη εμπειρια στον χωρο και οχι δεν ειμαι σχολιαροπαιδο, τωρα αν δεν πηρε αυτο που γουσταρες εσυ, λιγο μας νοιαζει. 

Δημοσ.

Χαλαρωστε ρε παιδια....

Στην ουσια και οι 2 δικιο εχετε... Κι ο Manjaro που στην ουσια ενω το παιδι ηθελε γνωμες, μετα εκανε το αντιθετο και στο τελος ξανα ρωταει αν εκανε καλα λες και θα αλλαζαν γνωμη αυτοι που του προτεινανε 1050ti αλλα κι ο Necro  που λεει οτι ο ενδιαφερομενος στην τελικη θα κανει αυτο που θελει...

Αλλα μεταξυ μας,  κι εμενα με νευριαζει οταν ο αλλος σε ρωταει κατι κι απλα περιμενει πως και πως να ακουσει αυτο που θελει ...κι αν του πεις αλλο ,απλα κανει αυτο που ειχε απ την αρχη στο μυαλο του... :ph34r:

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...