Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες θέλω να σας κάνω μια ερώτηση επειδή έλαβα πρόταση από των αδερφό ενός φίλου μου για την msi r9 380 στα 170€ εγώ αρχικά θα αγόραζα την 1050 ti πείτε μου ποια αξίζει σε λεφτά και σε αντοχή? 

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η διαφορά των δύο καρτών είναι μικρή, περίπου 3%, σε κάποια site η 380 σε άλλα η 1050 Ti. Προσωπικά θα πήγαινα στην 1050 Ti, νεότερη κάρτα, αρκετά λιγότερη κατανάλωση.

Το υπόλοιπο σύστημα τι είναι?

Περίμενε και απαντήσεις από τα άλλα παιδιά, μήπως έχουν άλλη άποψη.

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες θέλω να σας κάνω μια ερώτηση επειδή έλαβα πρόταση από των αδερφό ενός φίλου μου για την msi r9 380 στα 170€ εγώ αρχικά θα αγόραζα την 1050 ti πείτε μου ποια αξίζει σε λεφτά και σε αντοχή? 

Άν κατα τύχη έχεις monitor που υποστηρίζει freesync, η κάρτα είναι 380x (όχι 380) με εγγύηση και σου κόψει ένα 10άρικο πάρ'τη. Αλλιώς 1050ti δαγκωτό. 

Δημοσ.

Η διαφορά των δύο καρτών είναι μικρή, περίπου 3%, σε κάποια site η 380 σε άλλα η 1050 Ti. Προσωπικά θα πήγαινα στην 1050 Ti, νεότερη κάρτα, αρκετά λιγότερη κατανάλωση.

Το υπόλοιπο σύστημα τι είναι?

Περίμενε και απαντήσεις από τα άλλα παιδιά, μήπως έχουν άλλη άποψη.

XFX XTR SERIES FULL-MODULAR PSU 80PLUS GOLD 650W
   GIGABYTE H170-HD3 RETAIL 
  CPU INTEL CORE I5-6500 3.20GHZ LGA1151

RAM HYPERX HX421C14FB/8 8GB DDR4 2133MHZ HYPERX FURY 2 sticks

και κουτί της aerocool aero 500 

Άν κατα τύχη έχεις monitor που υποστηρίζει freesync, η κάρτα είναι 380x (όχι 380) με εγγύηση και σου κόψει ένα 10άρικο πάρ'τη. Αλλιώς 1050ti δαγκωτό. 

έχω ενα της lg 23' τώρα πάω αύριο σπίτι του να την δοκιμάσω max στης αντοχές της 

Δημοσ.

XFX XTR SERIES FULL-MODULAR PSU 80PLUS GOLD 650W
   GIGABYTE H170-HD3 RETAIL 
  CPU INTEL CORE I5-6500 3.20GHZ LGA1151

RAM HYPERX HX421C14FB/8 8GB DDR4 2133MHZ HYPERX FURY 2 sticks

και κουτί της aerocool aero 500 

έχω ενα της lg 23' τώρα πάω αύριο σπίτι του να την δοκιμάσω max στης αντοχές της 

γράψε το μοντέλο της lg

Δημοσ.

Δες αυτά που σου είπα υποστηρίζει freesync το monitor.

Δημοσ.

Δες αυτά που σου είπα υποστηρίζει freesync το monitor.

Θα το σκεφτώ πολύ καλά πάντως ποια θα διαλέξω γιατί θέλω να είμαι 100% σίγουρος για την επιλογή μου 

Δημοσ.

Μάλιστα οπότε επιλέγω 380 τελικά ?

Άν δεν η 380x δεν σε συμφέρει και ζητάει πολλά λεφτά. Για εγγύηση ρώτησες; 

Δημοσ.

Ενδεικτικά και μόνο 

Αυτή ας πούμε είναι μια λογική τιμή που παίρνει παζάρι και ακόμα δεν την έχει δώσει όπως φαίνεται.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/956505-msi-radeon-r9-380-2gb-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7/

Δημοσ.

Άν δεν η 380x δεν σε συμφέρει και ζητάει πολλά λεφτά. Για εγγύηση ρώτησες; 

έχει ακόμα 1.5 χρόνο 

Ενδεικτικά και μόνο 

Αυτή ας πούμε είναι μια λογική τιμή που παίρνει παζάρι και ακόμα δεν την έχει δώσει όπως φαίνεται.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/956505-msi-radeon-r9-380-2gb-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7/

Κοίτα αύριο θα πάω να την τεστάρω και θα δω αν πάρω η όχι απλά επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα πάρω μεταχειρισμένο πράγμα και εγώ με αυτά είμαι πολύ περίεργος ειδικά σε κομμάτια υπολογιστή αξίζει να πάρω καινούργια λες?

όχι την σκέτη 380 μεταχειρισμένη , είναι υπερτιμημένη

ή έκπτωση 20-30ευρω και με υπόλοιπο εγγυησης αλλιώς καλύτερα η 1050ΤΙ/4

170€ μου είπε δεν νομίζω να πέσει παρακάτω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...