benign Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή ούτε περισσότερα gb? Οχι εξαλλου σου το γραφει στο manual και στο site της μητρικης ποσο και με τι διαταξη μπορεις να βαλεις.
Undertaker25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί να μην βάλει επιπλέον GB? Απ' ότι διάβασα η μητρική του υποστηρίζει μέχρι 64 και αυτός έχει 8. Απλά, αν πάρεις, φρόντισε να είναι ίδιες για να αποφύγεις ασυμβατότητες. Γενικά μπορείς να φορέσεις σετ με διαφορετικούς χρονισμούς (που να υποστηρίζονται από τη μητρική όμως) γιατί θα συγχρονιστούν και τα δυο στον χαμηλότερο, ακόμα και με διαφορετικά timings, αρκεί τα σετ να πηγαίνουν μαζί αν είναι dual channel. Για να καταλάβεις, έτσι είναι οι δικές μου μνήμες (4x2GB) και δεν έχω θέμα εδώ και 5 χρόνια. Όμως για να μην παίζεις με τη φωτιά, αγόρασε ένα ΙΔΙΟ σετ για να επεκτείνεις τη μνήμη σου ή πάρε εξ'αρχής ένα καινούριο των 16. 1
mumra Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα.Και μετά απο 2 εβδομάδες ξανα προχθές blue screen και restart. Μετα το restart εκανε update στα windows και μετά έπαιζε κανονικά.Τι να πω. Υπάρχει περίπτωση να είναι καμια ασυμβατότητα ρε παιδιά.Τα παιδια απο εκει που τον πήρα μου λένε να ξαναπεράσω τα windows και να δω.Μήπως να βάλω τα windows 7 ή θα έχω άλλα θέματα μετά. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2017 από mumra
Alexlooker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα.Και μετά απο 2 εβδομάδες ξανα προχθές blue screen και restart. Μετα το restart εκανε update στα windows και μετά έπαιζε κανονικά.Τι να πω. Υπάρχει περίπτωση να είναι καμια ασυμβατότητα ρε παιδιά.Τα παιδια απο εκει που τον πήρα μου λένε να ξαναπεράσω τα windows και να δω.Μήπως να βάλω τα windows 7 ή θα έχω άλλα θέματα μετά. να ξανακανεις νεα καθαρη εγκατασταση λειτουργικου.
mumra Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 ΟΚ.Θα το κάνω (μάλλον απο Δευτερα όμως) και θα ενημερώσω. Δεν έχω βέβαια αυθεντικα windows.
Alexlooker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 ΟΚ.Θα το κάνω (μάλλον απο Δευτερα όμως) και θα ενημερώσω. Δεν έχω βέβαια αυθεντικα windows. (μεταξυ μασ) απο το 1999-σημερα ουτε και εγω.
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να αγοράσεις ένα κλειδάκι 5-10 ευρώ και μην χρησιμοποιείς σπαστήρια. Αν είχες και nvidia κάρτα και τώρα amd και σύμφωνα με το whocarshed υπάρχει η πιθανότητα conflict μεταξύ drivers nvidia και amd. Η σωστή διαδικασία απεγκατάστασης είτε nvidia είτε με amd είναι με το DDU(Display Driver Uninstaller). Αυτό να το έχεις υπόψιν σου την επόμενη φορά. Για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο του conflict κανε εκ νέου μια καθαρή εγκατάσταση. Ίσως θα ήταν καλύτερα να έβαζες τα win 7.
mumra Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να αγοράσεις ένα κλειδάκι 5-10 ευρώ και μην χρησιμοποιείς σπαστήρια. Αν είχες και nvidia κάρτα και τώρα amd και σύμφωνα με το whocarshed υπάρχει η πιθανότητα conflict μεταξύ drivers nvidia και amd. Η σωστή διαδικασία απεγκατάστασης είτε nvidia είτε με amd είναι με το DDU(Display Driver Uninstaller). Αυτό να το έχεις υπόψιν σου την επόμενη φορά. Για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο του conflict κανε εκ νέου μια καθαρή εγκατάσταση. Ίσως θα ήταν καλύτερα να έβαζες τα win 7. Θα ψαξω για κανα κλειδακι.Πάντως τα ίδια μου τα έκανε και με την nvidia. Είμαι στο να αγοραζω καρτα απλα μαζευω χρηματα ακομα.Όσον αφορα τα win 7 είδα ότι έχει καποια θεματακια με τους ryzen.
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Τι θεματάκια είδες και που? Αν έκανε τα ίδια με την nvidia και με την amd τότε το πιθανότερο να μην φταίει η κάρτα. Αλλού πρέπει να ψαχτείς. Προσωπικά ξεκινώ πάντα από hardware.
mumra Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Τι θεματάκια είδες και που? Αν έκανε τα ίδια με την nvidia και με την amd τότε το πιθανότερο να μην φταίει η κάρτα. Αλλού πρέπει να ψαχτείς. Προσωπικά ξεκινώ πάντα από hardware. Κοίτα και με την βοήθεια συμφοροουμιτων εδω έχω κάνει ήδη διάφορα τα οποία τα έχω αναφέρει και σε αυτό το thread. έχω τρέξει Kai memtest, και τους δίσκους έχω δει. Τι να πω. Οι κάρτες βέβαια και οι 2 είναι πολύ παλιές πλέον αλλα δεν ξέρω αν αυτο επηρεάζει.Μιλάμε πάντα ότι τα restart τα έχει κάνει στα πρώτα 5-10 λεπτά χρήσης (δεν παίζω παιχνιδια ποτέ) και χωρίς καν να έχω προλάβει να ανοίξω το autocad. Δηλαδή ισα ίσα που έχω μπεί λίγο στο Internet. Όπως έχω πει είμαι και άσχετος οπότε αστα να πάνε.
Undertaker25 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αν θες τα πειρατικά σου Windows να γίνουν αυθεντικά, βάλε τα σπασμένα 7αρια και κάνε το δωρεάν Upgrade σε Windows 10 για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Θα αποκτήσεις δωρεάν αυθεντική άδεια. https://www.cnet.com/how-to/microsoft-windows-10-free-upgrade-offer-assistive-features/ Και εγώ πειρατικά 7αρια είχα και έκανα πέρυσι δωρεάν Upgrade σε αυθεντικά 10αρια χωρίς να μου πει ότι έχω σπασμένο λειτουργικό κτλ. Φαντάζομαι πως δεν θα πρόσθεσαν κάποια δικλείδα ασφαλείας.
mumra Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Θα τα κάνω και βλέπουμε. Ίσως χρειαστεί να τον πάω εκει που τον πήρα για τσεκάρισμα. Πάντως σίγουρα θα πρέπει να αλλάξω και την κάρτα γραφικών (άλλος πονοκέφαλος αυτός για το ποια να πάρω). Θα ενημερώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα