mumra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον. Με το windows memory diagnostic tool όλα καλα. .Ανεβάζω 3 αρχεία. Το ένα είναι από το occt πρόγραμμα που έκανε stress test και τα αλλα 2 από test στους σκληρους.Από το occt μου έχει σώσει και διάφορα διαγράμματα αλλα sorry δεν τα καταλαβαίνω. Αν έχετε κανα προγραμματακι στο σου σαν να τσεκάρω και τιποτε άλλο μου λέτε. Samsung SSD 850 PRO 128GB-S1SMNSAFC37543H-SMART_mht.html WDC WD5001AALS-00J7B0-WD-WMATV8579184-SMART_mht.html
Undertaker25 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Για να έχεις αξιόπιστη εικόνα για τη μνήμη, τρέξε ένα ολόκληρο βράδυ το Memtest. Αν έχουν πρόβλημα τα ντιμάκια, μπορεί να βρεθεί πχ στο 4ο πέρασμα και όχι με την πρώτη. Επίσης, τρέξε όπως σου είπα και πριν το WhoCrashed και πες μου τι προτείνει ως αιτία. Software ή hardware? Τσέκαρε και για ένα BIOS Update.
Undertaker25 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Να σε ρωτήσω κάτι. Αυτή τη στιγμή ποια κάρτα χρησιμοποιείς?
mumra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Την sapphire 3870hd. Την gainward που είχα αρχικα την έδωσα πίσω. Είμαι στο ψάξιμο για καινούργια η από αγγελία αλλα προς το παρόν έχω αυτη.
Undertaker25 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Στις 26/8 ποια χρησιμοποιούσες? Γιατί το WhoCrashed έδειξε ως υπαίτιο ένα αρχείο driver που ανήκει στην Nvidia, ενώ εσύ χρησιμοποιείς της AMD. Στις 18/8 βγήκε καινούριο bios για τη μητρική σου. Κάνε ένα update.
mumra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 sorry.26/8 είχα ακόμα την nvidia.μετα από αυτο το crash έβαλα την amd. Στο χθεσινό κρασαρισμα είχα την amd. Σήμερα παντως (μετά το χθεσινό update στο chipset) ακόμα δεν έχει κάνει κάτι.
Undertaker25 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή σήμερα δεν είχες κρασάρισμα? Κάνε όπως σου είπα και ένα BIOS update γιατί λύνει κάτι θέματα με μνήμες και τους Ryzen 3... Αν συνεχίσουν τα προβλήματα, απενεργοποίησε το fast boot από τη διαχείριση ενέργειας των windows. 1
mumra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 δεν έχω σήμερα τιποτα.Ακόμα δηλαδη. Θα κάνω και bios update. Τι να πω. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι επειδή είμαι και άσχετος ότι έχω ξενερώσει. Ελπίζω να την βρω την άκρη.Σας ευχαριστω για την βοήθεια πάντως και sorry για το πρήξιμο.
Undertaker25 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Για να σε καθησυχάσω πάντως, θεωρώ πως το πρόβλημά σου είναι κατά 95% θέμα software.
benign Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Και επισης λογικο λογω αρχαιοτητας της καρτας γραφικων να μην ''δενουν'' καλα οι drivers υποστηριξης της με το Windows 10. Γιατι αν ειχες windows 7 δεν υποστηριζεται απο ryzen. Και υποψιαζομαι οτι δεν υποστηριζεται και η vga σου πλεον στο Windows 10,εχε το υποψη σου αυτο. 1
mumra Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα.Το ,memtest δεν έβγαλε κανενα error. Εχθές την ώρα που δούλευα ανβόσβησε στιγμιαία η οθόνη. Να πώ ότι και εχθές και την προηγούμενη φορά πρίν αναβοσβήσει η οθόνη ή σβήσει μου είχε ζητήσει update στα windows και λόγω του ότι εκεινη την ώρα δεν μπορούσα έκανα snooze. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο. Παράλληλα κάνω και update στα bios απλα δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα εχθές. Για κάρτα γραφικών πάντως που κοίταζα την 750 ti, μιας και το budget είναι περιορισμένο και φοβάμαι κιόλας να πάρω μεταχειρισμένη λέω να πάρω την gt 1030.Ούτως η άλλως παιχνίδια δεν παίζω και δεν έχω και τρελές απαιτήσεις. Τέλος μια ερώτηση. Φοράω ram corsair vengeance lpx 2x4gb 2400. Όταν θελήσω να βάλω άλλες 2 για να μεγαλώσω την μνήμη πρέπει να έχει ακριβως τα ίδια χαρακτηριστικά ή μπορώ πχ να πάρω και 2χ8gb και άλλη μάρκα. Ευχαριστώ.
benign Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ακριβως την ιδια για να εισαι σιγουρος οτι θα αποφυγεις πιθανα προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα