Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά

Από χθες προσπαθώντας να μπω στην σελίδα του insomnia και της stoiximan αντιμετώπιζα τα εξής θέματα.

Στην πρώτη περίπτωση μου έβγαζε ένα παράθυρο το οποίο έλεγε οτι ελέγχεται ο browser μου και μετά συνδεόταν. Αναφερόταν η εταιρεία cloudflare σε αυτή τη σελίδα, που απ'ότι ειδα έχει να κάνει με θέματα ασφαλείας. Επίσης αρκετές φορές μου έβγαζε το παραθυράκι που κλικάρεις για να αποδειξεις οτι δεν είσαι ρομπότ (captcha).

Στην δεύτερη περίπτωση μου ζητούσε captcha πάντα, διαλέγοντας μάλιστα και κάτι εικόνες για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ρομπότ

Το έψαξα λίγο παραπάνω και ελέγχοντας την ip μου μέσω project honey pot, την έβγαζε σε κατηγορία για spamming και dictionary attack, κάτι το οποίο με έχει αγχώσει καθώς δεν έχω κάνει κάτι και φοβάμαι αυτή τη στιγμή και για τα δεδομένα μου

Έκανα ενα ρισταρτ στο ρουτερ ώστε να αλλαξει η ip μου, και το μόνο που παρατηρώ τώρα είναι οτι πάλι στο insomnia γίνεται τσεκ για τον browser μου, αλλά σταμάτησε να ζηταει captcha. Στην stoiximan είναι εντάξει. Επίσης στο project honey pot, τη βγάζει καθαρή. 

Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; Πρέπει να προσέξω κάτι; Τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ για το χρόνο σας

βάζω παράδειγμα

10wtw74.jpg

Επεξ/σία από Castiel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...