Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν έχω μια ολόκληρη μέρα προσπαθώ να κάνω format σε έναν υπολογιστή που είχε τα windows 7 και γενικά επειδή είναι σχετικά παλιός σταθερός και κολλάει αρχικά όταν έκανα boot από το usb οταν  έφτανε στο σημείο για να βρεί τον  drive που θα κάνει εγκατάσταση έλεγε  πώς δεν υπάρχει κανένας...τελος πάντων το διόρθωσα αυτό και τώρα τελείωσε με όλεσ τις φάσεις της εγκατάστασης πάει να κάνει επανακίνηση ενώ ανοίγει με το παραθυράκι την εικόνα των 10  μου βγάζει μετά ότι υπάρχει πρόβλημα με τον υπολογιστή και ότι λείπει κάποιο αρχείο και απο κάτω μου λέει εντερ για  να κάνει restart ή f8  για να ανοίξει κάποιες άλλες επιλογές με f  αλλά δεν λειτουργεί καμια 

λοιπόν έχω μια ολόκληρη μέρα προσπαθώ να κάνω format σε έναν υπολογιστή που είχε τα windows 7 και γενικά επειδή είναι σχετικά παλιός σταθερός και κολλάει αρχικά όταν έκανα boot από το usb οταν  έφτανε στο σημείο για να βρεί τον  drive που θα κάνει εγκατάσταση έλεγε  πώς δεν υπάρχει κανένας...τελος πάντων το διόρθωσα αυτό και τώρα τελείωσε με όλεσ τις φάσεις της εγκατάστασης πάει να κάνει επανακίνηση ενώ ανοίγει με το παραθυράκι την εικόνα των 10  μου βγάζει μετά ότι υπάρχει πρόβλημα με τον υπολογιστή και ότι λείπει κάποιο αρχείο και απο κάτω μου λέει εντερ για  να κάνει restart ή f8  για να ανοίξει κάποιες άλλες επιλογές με f  αλλά δεν λειτουργεί καμια 

λέει ότι the kelner is missing or contains erros

Δημοσ.

Σε δίσκο ή ssd προσπαθείς. Ανέφερε αναλυτικά το σύστημά

ειναι Altec 32 bit...τι εννοεις σε δισκο ή ssd?(προφανώς ειμαι λιγο ασχετη)απλα έκανα μπουταμπλ το στικακι περασα το λογισμικο και έκανα μπουτ από το usb

Δημοσ.

τι εννοεις σε δισκο ή ssd?

Σε μηχανικό δίσκο (hdd) προσπαθείς να περάσεις τα windows ή σε ssd δισκο (οι κανούργιοι δίσκοι χωρις μηχανικά μέρη που ειναι πολυ πιο γρήγοροι απο τους μηχανικούς);

Αγόρασες καινούργιο δίσκο ή σε αυτόν που είχε πάντα το pc;

Δημοσ.

Σε μηχανικό δίσκο (hdd) προσπαθείς να περάσεις τα windows ή σε ssd δισκο (οι κανούργιοι δίσκοι χωρις μηχανικά μέρη που ειναι πολυ πιο γρήγοροι απο τους μηχανικούς);

Αγόρασες καινούργιο δίσκο ή σε αυτόν που είχε πάντα το pc;

σε αυτον του πc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...