stergios117 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω βάλει 50ρι VDSL από την Wind.Έχω κάνει τις παρακάτω μετρήσεις.Σε download και upload δεν έχω κάποιο πρόβλημα είμαι πολύ ευχαριστιμένος αλλά το ping μου σε online παιχνίδια είναι πολύ υψηλό πχ στο battlefield 1 παίζω με μ.ο. 90-100 ms ενώ άτομα με ADSL παίζουνε με λιγότερο από 60 ms .Και εγώ πρώτα με ADSL από την Nova είχα μ.ο. 50-60 ms...Μίλησα με τους τεχνικούς της Wind με έβαλαν σε fast path,κοιτάξαμε την συσκευή του τηλεφώνου,φίλτρα κλπ και πάλι το ping δεν έχει πέσει..Trace route δεν μπορώ να κάνω γιατί στο battlefield 1 δεν φαίνεται πουθενά η ip από τους servers.Πιο πριν είχα κάνει trace route για το battlefield 4 μου ήρθε sms ότι το πρόβλημα λύθηκε αλλά δεν υπήρξε καμία μείωση στο ping...Υπάρχει κάποια λύση ???
1.3power Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Με wind adsl στο Lord of the rings online που οι server ειναι Αμερικη εχω latency 140-160ms..Σε league of legends 70-90ms.Πιο κατω δεν εχω δει ποτε σε κανενα game ακομα και με OTE που ειχα παλαιοτερα.
sifounas1992 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά είσαι! εγώ στον οτε δεν είμαι fast path στο battlefield 1 παίζω από 75 έως 85 στο speedtest πόσο έχεις
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Το speedtest δεν έχει σημασία στο ping, επειδή ο Server είναι στην Αθήνα. csgo 100-140 χωρίς fast path σε wind adsl
stergios117 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά είσαι! εγώ στον οτε δεν είμαι fast path στο battlefield 1 παίζω από 75 έως 85 στο speedtest πόσο έχεις έχω ανεβασει φωτο πιο πανω στο speedtest 0 ms στο ping.. Δηλαδή δεν υπάρχει λύση??και γιατι με adsl είχα 50-60 ping και τωρα το διπλασιο??
timos71 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 έχω ανεβασει φωτο πιο πανω στο speedtest 0 ms στο ping.. Δηλαδή δεν υπάρχει λύση??και γιατι με adsl είχα 50-60 ping και τωρα το διπλασιο?? Με adsl όπως είπες και ο ίδιος πρίν είχες άλλο πάροχο τη Nova που πιθανόν να είχε καλύτερη διασύνδεση με το εξωτερικό. Η wind αποδεδειγμένα δεν έχει και το καλύτερο ping με το εξωτερικό αλλά τα 100+ms είναι υπερβολικά. Δοκίμασε να κάνεις ένα ping και ένα traceroute στους παρακάτω σερβερς που είναι σε Γερμανία και Ολλανδία αντίστοιχα να βεβαιωθούμε ότι όντως είναι της wind το πρόβλημα. 85.195.82.26 108.61.98.132
stergios117 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Με adsl όπως είπες και ο ίδιος πρίν είχες άλλο πάροχο τη Nova που πιθανόν να είχε καλύτερη διασύνδεση με το εξωτερικό. Η wind αποδεδειγμένα δεν έχει και το καλύτερο ping με το εξωτερικό αλλά τα 100+ms είναι υπερβολικά. Δοκίμασε να κάνεις ένα ping και ένα traceroute στους παρακάτω σερβερς που είναι σε Γερμανία και Ολλανδία αντίστοιχα να βεβαιωθούμε ότι όντως είναι της wind το πρόβλημα. 85.195.82.26 108.61.98.132 Έκανα trace τις ip που μου έδωσες.Από τις παρακάτω εικόνες μπορούμε να βγάλουμε άκρη ?Δεν ζητάω να πάει 50 το ping ας είναι και 70...Γενικά μπορώ να βγάλω άκρη με την wind?
timos71 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Έκανα trace τις ip που μου έδωσες.Από τις παρακάτω εικόνες μπορούμε να βγάλουμε άκρη ?Δεν ζητάω να πάει 50 το ping ας είναι και 70...Γενικά μπορώ να βγάλω άκρη με την wind? Απο τις εικόνες που μου έδειξες φαινεται οτι είσαι σε fastpath. Το ping σου είναι σχετικα ικανοποιητικό για Ελλάδα. Οπότε το πρόβλημα εντοπίζεται στη σύνδεση με τους servers του battlefield. Είτε η wind δεν εχει καλο peering με την εταιρεία που host-αρει τους σερβερς αυτους είτε για καποιο λογο δεν σε συνδέει σε ευρωπαικούς σερβερς γι αυτο και το ping είναι τοσο υψηλό. Ποντάρω στο πρωτο αφου λες οτι έπαιζες με φυσιολογικο ping πριν πας στη wind. Πάντως εντελώς πληροφοριακά ρώτησα καποιους φιλους μου που παιζουν battlefield 1 με ote fastpath και μου ειπαν οτι έχουν ~45-55ms. 1
stergios117 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Απο τις εικόνες που μου έδειξες φαινεται οτι είσαι σε fastpath. Το ping σου είναι σχετικα ικανοποιητικό για Ελλάδα. Οπότε το πρόβλημα εντοπίζεται στη σύνδεση με τους servers του battlefield. Είτε η wind δεν εχει καλο peering με την εταιρεία που host-αρει τους σερβερς αυτους είτε για καποιο λογο δεν σε συνδέει σε ευρωπαικούς σερβερς γι αυτο και το ping είναι τοσο υψηλό. Ποντάρω στο πρωτο αφου λες οτι έπαιζες με φυσιολογικο ping πριν πας στη wind. Πάντως εντελώς πληροφοριακά ρώτησα καποιους φιλους μου που παιζουν battlefield 1 με ote fastpath και μου ειπαν οτι έχουν ~45-55ms. αρχικα σε ευχαριστω το 1ο ειναι λογικα οπως ειπες και εσυ γιατι οι servers που μπαινω ειναι στην ευρωπη...τωρα σε αυτο μπορω να κανω κατι ωστε να το φτιαξουν ή πρεπει να δεχτω την κατασταση ετσι οπως ειναι ? :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα