Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω πρόβλημα με μια θύρα ram δεν την βλέπει και είναι ακόμα υπο εγγύηση όμως έχει σπάσει το κλιπ της pci-e αν την πάω στο e-shop για τη μνήμη ram λέτε να το πάρουν πίσω.

Δημοσ.

Δεν δουλεύει μια υποδοχή ram αλλά στη μητρική υπάρχει και σπασμένο το κλιπ της pci-e και λέω αν το πάω στο κατάστημα για την υποδοχή ram μήπως μου πουν ότι αφού είναι σπασμένο το κλιπ της pci-e δεν ισχύει η εγγύηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω πρόβλημα με μια θύρα ram δεν την βλέπει και είναι ακόμα υπο εγγύηση όμως έχει σπάσει το κλιπ της pci-e αν την πάω στο e-shop για τη μνήμη ram λέτε να το πάρουν πίσω.

Επειδή όλες οι εν Ελλάδι εταιρείες είναι @#$%@, το πιο πιθανό είναι να σου χρεώσουν το σπασμένο κλιπ και να αρνηθούν την εγγύηση.

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι με την σπασμενη pci-e, το eshop ειναι καλυμμενο ωστε ανετα να μην χρησιμοποιησει την εγγυηση... Αν τυχον ομως σου προτεινει κατι σε μικροτερη τιμη και συμψηφισμο με την καινουργια μητρικη κτλ, τοτε θετικο θα ειναι και γι αυτους σαν μαγαζι αλλα και για΄σενα.. :-)

Δημοσ.

Δεν παίζει περίπτωση να στο βάλουν στην εγγύηση. Σαν δικαιολογία και μόνο με την σπασμένη pci-e θα σου πουν ότι είναι εκτός.

Δημοσ.

Φιλε μου ετσι που γραφεις ακαταλαβιστικα δεν μπορει να σε βοηθησει κανεις. Πες μας τι ακριβως υλικο εχεις ,αναλυτικα και ποτε εκανες οποιαδηποτε αλλαγη. Ας πουμε αυτη τη μνημη που δεν την βλεπει ,την αγορασες προσφατα? Απο την αρχη δεν την εβλεπε η μετα απο καποιο διαστημα.

Το να κουνας το pc για να φτιαξει ειναι ανεκδοτο,χωρις διαθεση ειρωνιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...