Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω Lenovo με τα 8.1 παίζει κανα τρόπος να περάσω τα δεκάρια;

Για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν ακόμα δωρεάν στα windows 10 αν έχουν γνήσια windows 7/8.1 μπορούν από εδώ :

https://www.microsoft.com/el-gr/accessibility/windows10upgrade

Είναι δοκιμασμένο και ενεργοποιούνται κανονικά τα 10αρια με το ίντερνετ και κάνεις και φορματ από τα iso της Microsoft και ενεργοποιούνται αυτόματα 

Δημοσ.

Τεσπα για να μην γκρινιάζουμε κτλ το λειτουργικό πρέπει να καταλάβετε ότι είναι πλατφόρμα. Για να βάλεις εσύ το παιχνίδι,

Για να βάλεις εσύ το Office

Για να βάλεις εσύ το antivirus

Για να βάλεις εσύ τον Browser και ότι άλλο πιο περίπλοκο βέβαια. Τώρα αν κάποια από αυτά τα έχει ήδη μέσα ή τα κάνει αναβάθμιση δεν νομίζω να ενοχλέι. Απλά σκεφτείτε ότι από όλους εσάς που γράφεται δεν χρησιμοποιούσε σχεδόν κανείς explorer απο τα xp ακόμα. Τώρα το καλό λειτουργικό φαίνεται στο πως αντιδράει στα υπόλοιπα προγράματα και στο Hardware και δυστυχώς στους περισότερους έχει προβληματα η Microsoft από ανέκαθεν. Ίσως τα καλύτερα Windows να είναι όντως τα XP και τα 7 για την εποχή τους. Απλα τα 10 δεν είναι καλύτερα γιατί κουράζουν. Είναι για χασομέρηδες. Στην δουλειά μου πχ δεν θα έβαζα ποτέ 10. Ο πελάτης δεν μπορεί να περιμένει.

Δημοσ.

Τεσπα για να μην γκρινιάζουμε κτλ το λειτουργικό πρέπει να καταλάβετε ότι είναι πλατφόρμα. Για να βάλεις εσύ το παιχνίδι,

Για να βάλεις εσύ το Office

Για να βάλεις εσύ το antivirus

Για να βάλεις εσύ τον Browser και ότι άλλο πιο περίπλοκο βέβαια. Τώρα αν κάποια από αυτά τα έχει ήδη μέσα ή τα κάνει αναβάθμιση δεν νομίζω να ενοχλέι. Απλά σκεφτείτε ότι από όλους εσάς που γράφεται δεν χρησιμοποιούσε σχεδόν κανείς explorer απο τα xp ακόμα. Τώρα το καλό λειτουργικό φαίνεται στο πως αντιδράει στα υπόλοιπα προγράματα και στο Hardware και δυστυχώς στους περισότερους έχει προβληματα η Microsoft από ανέκαθεν. Ίσως τα καλύτερα Windows να είναι όντως τα XP και τα 7 για την εποχή τους. Απλα τα 10 δεν είναι καλύτερα γιατί κουράζουν. Είναι για χασομέρηδες. Στην δουλειά μου πχ δεν θα έβαζα ποτέ 10. Ο πελάτης δεν μπορεί να περιμένει.

Μάλλον δεν δουλεύεις σωστά. Και ναι ο πελάτης δεν μπορεί να περιμένει γι'αυτό και τόσοι μηχανικοί λογισμικού δουλεύουν για να παράγουν όλο και πιο βέλτιστο λογισμικό. Αν πάλι ο υπάλληλος δεν το κατέχει είναι άλλη ιστορία. Συχνά-πυκνά οι εταιρείες κάνουν σεμινάρια για το προσωπικό τους για να είναι ενήμεροι με τις εξελίξεις...δώσε το παρόν σε μερικά, χαμένος δεν θα βγεις και ο πελάτης δεν θα περιμένει. 

/peace -out-.

Δημοσ.

Ρε φίλε εμένα η δουλειά μου δεν είναι σχέδιο ούτε γραφείο. Εμένα είναι παραγωγή και ετοιμότητα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Θα μου έρθει ο άλλος για χρώμα και θα περιμένουν άλλοι 3 και θα τον πω "κάνει update το cortana και η montana"? Ρε τρελοί είστε? Στο σπίτι μπορεί και να το βάλω στην δουλειά μόνο αν σταματήσει να υποστηρίζει το πρόγραμα και δεν γίνεται αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.

Ας ελπίσουμε ότι η θολούρα των γραμματοσειρών στις περισσότερες εφαρμογές θα εξαφανιστεί. Έχουμε τον δικό μας αστιγματισμό, δεν θέλουμε κι άλλον από την Microsoft.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φίλε εμένα η δουλειά μου δεν είναι σχέδιο ούτε γραφείο. Εμένα είναι παραγωγή και ετοιμότητα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Θα μου έρθει ο άλλος για χρώμα και θα περιμένουν άλλοι 3 και θα τον πω "κάνει update το cortana και η montana"? Ρε τρελοί είστε? Στο σπίτι μπορεί και να το βάλω στην δουλειά μόνο αν σταματήσει να υποστηρίζει το πρόγραμα και δεν γίνεται αλλιώς.

Εσύ επιλέγεις πότε θα κάνει επανεκκίνηση για το update αρχικά και αν εννοείς ότι αργεί την ώρα που κάνει update(που το κατεβάζει δηλαδή) δεν φταίει η Microsoft φταίει το ίντερνετ μας ..

Επίσης με το fall creators θα γίνονται πολύ πιο γρήγορα  

Επεξ/σία από jack124
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις σωστή άδεια τότε.Με τα προ δεν αναβαθμίζει κάτι χωρίς να θες.Μόνο σου κάνει download αναβαθμίσεις συστήματος αλλά εσύ αποφασίζεις αν θα τις περάσεις σε διάστημα μήνα.

@skiathos7 

Στο θεμα σας εχω lenovo 100s-11iby και η microsoft δεν εχει drivers για τίποτα περα απο 10... προσπάθησα για 8.1 καλα δεν συζητάμε για 7 ουτε καν κ linux προβλήματα πολλα αρα;με τον τρόπο της θα σε αναγκάζει να παρακαλάς για 10αρακια  ;)

Το έχουμε ξαναπεί η microsoft και κάθε microsoft δεν έχει καμία σχέση με τους drivers.Η κατασκευάστρια εταιρία έχει στην περίπτωση των λάπτοπ.Είτε έρχεσαι με παλιό εξοπλισμό στα 10άρια.είτε πας με νέο εξοπλισμό σε παλιό os (και καθιστάς το pc σου ελλατωματικό γιατί δεν χρησιμοποιείται στο full των δυνατοτήτων του.)

• Like 1
Δημοσ.

η σαβούρα διαδικασία των updates που κάθε τόσο σκίζει το σύστημά σου (γρουτσ γρουτσ ο δίσκος κάθε τόσο και μετά 10 λεπτά restart μη σου πω μια μέρα ανάλογα το μέγεθος) είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και το μεγαλύτερο ελάτωμα αυτού του λειτουργικού. Οι απλές επιλογές στο update που είχαμε στα 7 (και 8.1) όποτε θέλω και ότι θέλω να αναβαθμίσω έφυγαν και μαζί και οι "επιδώσεις". Το σύστημα είναι ΓΤΠΚ έκτοτε. Κάθε 2 μέρες λειτουργίας έχεις και 1 με προβλήματα (restarts και δίσκο να γουργουρίζει). 

Για να το κάνεις να σκάσει και να μην φορτώνει το δίκτυο μς τηλεμετρίες που όλο ρουφιανέυουν κάθε τόσο πρέπει να τρέχεις χακιές με shutup windows like προγράμματα γιατί ούτε στο registry δεν μπορείς να βασιστείς καθώς κάθε λίγο το αλλάζουν.

Το control panel ήταν να φύγει και θα φύγει καθώς η λειτουργικότητά του επικαλύπτεται με το settings απλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο να ξαναμαθαίνεις που είναι τα πράγματα. If it works don't fix it, αλλά αυτό δεν το ξέρουν στην MS.

Ελπίζω κάποτε να δω ένα "αισθητικό" update γιατί η μαυρίλα μέ ένα το πολύ χρώμα απόχρωση είναι κουραστική εκτός από άσχημη. 

πάντως τα 10 είναι τα μόνα windows που αγόρασα...
με 20-25 ευρώ που τα βρίσκεις τώρα δεν αξίζει το "ρίσκο" των malware/trojan των KMS/activator

Μεγαλύτερο trojan από τα ίδια τα 10άρια δεν είναι κανένα crack. 

Δημοσ.

απενεργοποιηση UAC

ενταξει νομιζω δεν ξερετε απο windows. μια χαρα υπαρχει το control panel ακομη τουλαχιστον. και μια χαρα μπορεις να απενεργοποιησεις το UAC

Δημοσ.

με τόσο developing που πέφτει και updates είναι το καλύτερο $/value software

( μετά τα linux για αυτούς που δεν παίζουν games.)

Δεν ισχυει πλεον. Στα λινουξ, μεγαλη γκαμα παιχνιδιων υποστηριζεται κανονικα.

Δημοσ.

Συγνώμη αν δεν έγινα αντιληπτός και θα κλείσω με αυτό.

Δεν έχω 10 ούτε 8.1. Μπορεί να έχετε δίκιο και να είναι καλύτερα και μακάρι. Απλά λόγο πείρας σε κάθε νέο λειτουργικό ή update μπορεί να συμβούν τα εξής.

1, Να βγάλει Μπλε ( συνέβηκε στον αδερφό μου με τα 10 όταν έκανε αναβάθμιση από 8.1). Κάνανε Format από την αρχή 8.1 και μετά 10

2. Να μην έχει μπεί για κάπιο λόγο κάποιος Driver η να μην είναι συμβατο και μετά από 1 βδομάδα το διορθώνουν.

3. Να σέρνεται το σύστημα γιατί είναι παλιό οπότε καινούριο σύστημα.

4. να αλάξουν το περιβάλον και να δυσκολεύεσαι στην αρχή να βρείς αυτό που θες μέχρι να το συνηθίσεις οπότε μπορεί να γίνουν λάθη.('Εχω χάσει πελάτη) που σημαίνει money και όχι για μια φορά. Αν δεν ξαναέρθει γιατί έκανες "λάθος" και όχι "δεν εξυπηρετήθηκε", δεν χάνεις 100 Ε μπορεί να σου κάνει τζίρο 1000 -10.000 - 100.000 όλο τον χρόνο. Τα νούμερα είναι εικονικά βέβαια. Και όπως λένε τα παλικάρια παραπάνω ότι δουλέυει άστο.

Τώρα για το σπίτι που ο καθένας και εγώ είναι Gamer είπα πιο πάνω ότι κάποια στιγμή θα το βάλω και εγώ γιατί ήδη μερικοί τίτλοι ήδη παίζουν  μόνο σε 10.

Δημοσ.

ενταξει νομιζω δεν ξερετε απο windows. μια χαρα υπαρχει το control panel ακομη τουλαχιστον. και μια χαρα μπορεις να απενεργοποιησεις το UAC

Για πες μας πως πας στο control panel με 2 μόνο κλικ όπως πριν και χωρις να γράψεις ή να γεμίζεις το desktop, taskbar, start menu με shortcuts ή να χρησιμοποιείς classic shell;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...